ChristosM
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 1.087
Να και η αναγγελια της νεας σειρας "Τα Καθημερινα" με εξωφυλλο απο την Ραδιοτηλεοραση 26 χρονια πριν...
Προβολή συνημμένου 1333
Προβολή συνημμένου 1333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κλασσικό "άλάνι" σε ταινίες Δαλιανίδη !ChristosM είπε:Αλλα και ο λιγοτερο γνωστος, Πανος Σολωμος...
Προβολή συνημμένου 967
Επομενη εμφανιση σε σηριαλ ολων εκτος της Φινου, ηταν στα "Λιονταρακια".
Σωστή η παρατήρησή σου - νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των τηλεοπτικών σειρών του Γιάννη Δαλιανίδη. Έτσι γρήγορα (αν όχι γρηγορότερα) "τρέχουν" οι τίτλοι αρχής και τέλους και στα Λιονταράκια...stakovios είπε:Μου κάνει εντύπωση ο γρήγορος ρυθμός με τον οποίο "φεύγουν" οι υπότιτλοι!
Τραγουδούν οι τρεις που προανέφερε ο MrRetromemories (Κωνσταντίνου, Καλογεροπούλου και Γαρδέλης), καθώς και η Βέτα Προέδρου - αυτοί οι 4 σόλο. Μετά, τραγουδούν και όλοι οι υπόλοιποι μαζί το ρεφρέν!appoul είπε:Θα πρέπει να τραγουδούσε και η Βέτα Προέδρου, η μόνη από το καστ που είχε μουσική παιδεία και προϋπηρεσία!
Με τραγούδι και χορό τελείωνε επίσης και το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο μια βδομάδα πριν.appoul είπε:Το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο, γιατί εκείνο το βράδυ έκαναν ρεβεγιόν οι γονείς μου στο σπίτι για την παρέα τους, μεγάλο γεγονός τότε...
Αυτό το επεισόδιο τελείωνε ως μιούζικαλ με τραγούδι!