ξέρω εγώ την Βάσια!!!!!!είναι φοβερή η γυναίκα...thebest20 είπε:Ξέρει κανείς από εσάς την Παναγοπούλου?????
"Λογικα" ποτέ, εκτος και αν συμβει καποιο θαυμα και η ΕΡΤ το ξαναβρει απο καπου. Ειναι πραγματικα κριμα γιατι περα απο το οτι ηταν απο τις δημοφιλεστερες σειρες της δεκαετιας του 80, προβληθηκε μονο μια φορα και οποιος προλαβε!martha είπε:Η δικιά μου απορία είναι: είστε τελείως σίγουροι ότι αυτή η σειρά δεν πρόκειται να προβληθεί ποτέ;Χαίρομαι που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας!Χρόνια νοσταλγώ αυτή τη σειρά..
Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, υπαρχει μονο σε δισκο απο την ΕΜΙ. Δεν εχει βγει σε cd.marilenius είπε:Να ρωτήσω και γω κάτι;;ξερει κανεις που μπορουμε να βρούμε το cd με τα τραγουδια της σειρας;;το εχει καποιος;;
Ναι, αυτή είναι μια απορία που έχουν όλοι οι φαν της σειράς. Μπορείς aggelikaki να μάθεις και να μας διαφωτίσεις σχετικά?ChristosM είπε:Μια δικη μου πρωτη απορια (αν και εχω καποια υποψια) ειναι γιατι ο δευτερος κυκλος ειχε μονο 6 επεισοδια ενω ειχαν προγραμματιστει 13. Αν μαλιστα αναλογιστουμε και την τεραστια επιτυχια που ειχε η σειρα, η απορια μου αυτη γινεται πιο εντονη.