Τα Λιονταράκια (του κυρ' Ηλία) (1985 ΕΡΤ)

appoul είπε:
Μιας και αναφέρατε τον δίσκο, να πω ότι μου 'χε κάνει εντύπωση τότε που τα τραγούδια είχαν ξανα-ηχογραφηθεί ειδικά για τον δίσκο, δεν πήραν δηλαδή τις ηχογραφήσεις της σειράς. Έτσι, ακούγονταν όλες σχεδόν οι ηθοποιές να κάνουν φωνητικά στα ρεφρέν των τραγουδιών. Νομίζω ξεχώριζε ιδιαίτερα η φωνή της Μίνας Νεγρεπόντη, της ξανθιάς κυρίας με το Supermarket (Στον Καραπάνο που παίρνει η δραχμή σου τα πάνω...) που την έπεφτε στον Πάνο Μιχαλόπουλο, αλλά αυτός... βράχος!
Πρέπει να ξεθάψω την κασέτα εκείνη και να την ξανακούσω :) : "Μια παρεξήγηση ματώνει την καρδιά μου....."
Ειχε βγει και σε κασετα εκτος απο βινυλιο?

Αληθεια υπηρχε τραγουδι της Νεγρεποντη supermarket? Δεν το θυμαμαι... Στον δισκο παντως δεν υπαρχει.
 
Α, όχι, παρεξήγηση :) Δεν πρόκειται για τραγούδι. Η Νεγρεπόντη ήταν κόρη ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, του Καραπάνου, το οποίο υποτίθεται ότι έτσι διαφημιζόταν: "Στον Καραπάνο παίρνει η δραχμή σας τα πάνω"... Θυμάμαι που σ' ένα επεισόδιο η Γιουλάκη θα πήγαινε να ψωνίσει εκεί, γιατί ήταν πιο φτηνό από άλλα σούπερ μάρκετ και λέει στην κόρη της (Βάσια Παναγοπούλου): "Αυτή όταν τη δω, δεν θα τη χαιρετίσω. Θα τη σνομπάρω..."

Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τηλεοπτικός ρόλος της Γιουλάκη, από όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον (την "Κοκορόμυαλη" δεν την πρόλαβα).

Ναι, είχε κυκλοφορήσει και σε κασέτα ο δίσκος.
 
appoul είπε:
Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τηλεοπτικός ρόλος της Γιουλάκη, από όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον (την "Κοκορόμυαλη" δεν την πρόλαβα).
Θα συμφωνησω. Η Κατερινα Γιουλακη ηταν εκτακτη ως "Ευθυμια". Αντιθετα ο ρολος της στο Ρετιρε, κατα την αποψη μου, δεν της ταιριαζε τοσο.

Μαζι με την υπεροχη "Κλημεντινη" της σειρας "Το ημερολογιο ενος θυρωρου", η "Ευθυμια" απο τα Λιονταρακια ηταν μια απολαυση, γι αυτο και πολυ συντομα θα της κανω ενα αφιερωματακι...
 
ChristosM είπε:
Μαζι με την υπεροχη "Κλημεντινη" της σειρας "Το ημερολογιο ενος θυρωρου"

Tι μας θύμησες πάλι βρε Χρήστο!!!!

Α ρε ΕΡΤ...........Χρυσάφι είχες.................τα έκανες

(Γκρίνιαξα πάλι και ησύχασα)
 
Η απολαυστικη "Ευθυμια". Αφιερωμενο στην υπεροχη Κατερινα Γιουλακη με αγαπη.

 
Πολλά

:thanx2: :thanx2:

σε σένα Χρήστο για το απόσπασμα αυτό

και ακόμα πιό πολλά :frypan: :frypan: στην ΕΡΤ που κατάφερε και ξεπούλησε - έσβησε - έχασε αυτήν την καταπληκτική σειρά
 
Παιδια, εχω το δισκο, αλλα δεν εχω πικ-απ να τον μετατρεψω. Θα βρω καποιο τροπο και θα ανεβασω τα τραγουδακια. Παντως, πολλα απο αυτα ακουγονται και στην ταινια "Περαστε, φιληστε, τελειωσατε" που γυριστηκε την ιδια εποχη και σχεδον με το ιδιο καστ.

ChristosM, ασχετο, αλλα εκει στην ΕΡΤ ψαχνουν λεει για νεο προεδρο. Δε βαζεις υποψηφιοτητα μπας και ξεθαψεις κανα θησαυρο? ;)
 
Πολύ καλό Χρήστο!!!Ευχαριστούμε πολύ!
 
ChristosM είπε:
Η απολαυστικη "Ευθυμια". Αφιερωμενο στην υπεροχη Κατερινα Γιουλακη με αγαπη.
:bow: :bow: :bow:

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !

Απολαυστική η Γιουλάκη σε αυτό το ρόλο - άφησε εποχή...

drspiros είπε:
...ChristosM, ασχετο, αλλα εκει στην ΕΡΤ ψαχνουν λεει για νεο προεδρο. Δε βαζεις υποψηφιοτητα μπας και ξεθαψεις κανα θησαυρο? ;)
Δεν πρέπει να πάει για Πρόεδρος, αλλά για Διευθυντής Αρχείου! ;)
 
@drspiros θα σου ειμαι ευγνωμων αν τα ανεβασεις!!δεν ξερεις ποσο καιρο τα ψαχνω εγω...αλλα και πολλοι αλλοι που ξερω!οταν βρεις τροπο και χρονο please ενημερωσε μας!!!ευχαριστω πολυυυυυ!να σαι καλα! :D

@ μέλος marilenius: Απαγορεύεται στο forum μας η συζήτηση / αναφορά για αντιγραφή copyrighted υλικού! Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους Κανονισμούς Λειτουργίας του forum.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λορένα είπε:
διαβαζω καλα...?
..που θα σας κανουν (τα φιλμακια του χοντρου-λιγνου) να ξεσκασετε για λιγο απο τα πληκτικα τηλεοπτικα ΜΑΣ προγραμματα.. 8)

ποιανου περιοδικου ειναι αυτη η καταχωρηση?
Εγώ παρατήρησα ότι η εφημερίδα χρησιμοποιεί στίξεις πριν του 1982 (περισπωμένες, ψιλές, δασείες κλπ.)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
στο βιντεο παρακολουθουμε διαφημιση του υπουργου γεωργιας με την μελωδικη φωνη της Μπεσυ Αργυρακη..η εκπληξη ερχεται μετα..ΤΙΤΛΟΙ ΑΡΧΗΣ απο την δημοφιλεστερη σειρα του 1985 τα Λιονταρακια του κυρ ηλια..ΑΠΟΛΑΥΣΤΕttp://wwwh.youtube.com/watch?v=LqxievCzgR0!!
 
στο βιντεο παρακολουθουμε διαφημιση του υπουργειου γεωργιας με την μελωδικη φωνη της Μπεσυ Αργυρακη..η εκπληξη ερχετα μετα..ΤΙΤΛΟΙ ΑΡΧΗΣ απο την δημοφιλεστερη σειρα του 1985 "ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΗΛΙΑhttp://www.youtube.com/watch?v=LqxievCzgR0
 
O Kώστας Χαριτοδιπλομένος στα Λιονταράκια του κυρ Ηλία

http://www.youtube.com/watch?v=Z4YfJkHsR6E

Ευχαριστώ θερμά τον CHRISTOSM για το απόσπασμα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
MrRetromemories είπε:
..η εκπληξη ερχετα μετα..ΤΙΤΛΟΙ ΑΡΧΗΣ απο την δημοφιλεστερη σειρα του 1985 "ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΗΛΙΑ
Δ Ε Ν Ε Χ Ω Λ Ο Γ Ι Α ! ! !

:bow: :bow: :bow: :bow:

MrRetromemories, μήπως ξέρεις από ποιο επεισόδιο είναι οι τίτλοι?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το επεισοδιο πρεπει να ειναι Ιουλιος του 1985..παντως ειναι μετα τον Μαιο του 85 διοτι εαν παρατηρησετε στην διαφημιση του υπουργειου ενα παιδακι κρεμαει σε μια αιθουσα διδασκαλιας ενα στεφανι και ο μαυροπινακας γραφει 30-4-1985,ξαναδειτε το
 
MrRetromemories είπε:
το επεισοδιο πρεπει να ειναι Ιουλιος του 1985..παντως ειναι μετα τον Μαιο του 85 διοτι εαν παρατηρησετε στην διαφημιση του υπουργειου ενα παιδακι κρεμαει σε μια αιθουσα διδασκαλιας ενα στεφανι και ο μαυροπινακας γραφει 30-4-1985,ξαναδειτε το
Έχεις δίκιο! Ωραία η παρατήρηση για την ημερομηνία στη διαφήμιση του Υπουργείου Γεωργίας - δεν το είχα προσέξει!
 
30-4-1985 η ημερομηνία των γενεθλίων μου! Μπράβο στα παιδιά για τα βίντεο που ανέβασαν!
 
Οι τιτλοι ειναι απο το 23ο επεισοδιο που προβληθηκε στις 17 Ιουλιου 1985.
 
αυτο που ετσι μου κανει εντυπωση παιδια μετα απο τοσα χρονια και μεσα απο το σημερινο τηλεοπτικο αισχος επιτρεψτε μου ειναι να παρατηρησω οτι τοτε δεν υπηρχαν σαιζον τηλεοπτικες (οπως τωρα που οκτωβριο ξεκινουν και ειτε συνεχιζουν μεχρι τον μαιο επειδη πεφτει η τηλεθεαση και ξεκινουν τις κονσερβες η καποιοι αλλοι προγραμματισμοι)δηλαδη διαβαζω απο εσας για ενα επεισοδιο που προβληθηκε κατακαλοκαιρο και που ομως ειμαι σιγουρος ολοι θα στηθηκαμε στις οθονες για να δουμε,,(το ιδιο συνεβηκε και με την εξαφανιση του τζων αυλακιωτη-με τον τιμοθεο κωνστα,,που ειτε ξεκινησαν!!μαιο η παιζονταν κανονικοτατα με φοβερη τηλεθεαση,ενδεικτικα ανεφερα αυτες,αλλες εποχες αλλες καταστασεις φανταζομαι ,,αλλα ωραιες εποχες..
 
Πίσω
Μπλουζα