Τα Λιονταράκια (του κυρ' Ηλία) (1985 ΕΡΤ)

Μία ακόμη φωτογραφία από τη σειρά.
 
Aardvark είπε:
Η σειρα ειχε αναφερθει και παλαιοτερα αλλα δικο της θρεντ δεν ειχε μιας και δεν υπηρχαν πληροφοριες-φωτο.Ειχα ξεχασει και εγω ποιος ηταν ο Κυρ Ηλιας,ειχα εντυπωση οτι ηταν καποιος πιο γνωστος ,οπως ο Νικος Κουρος . :xm:

Ο πιτσιρικας παντως ο καθιστος ειναι ο Λαερτης Μαλκοτσης ,απο παιδι σε σειρες της ΕΡΤ και προσφατως σε ταινιες του Ελληνικου κινηματογραφου.

Επισης μεση δεξια ειναι και η Κουλα Αγαγιωτου η Μανα της Κατερινας απο μια αλλη σειρα του Δαλιανιδη,το "Ρετιρε".

Απουσιαζει ο Γαρδελης ,ηταν σιγουρα στην σειρα; :xm:
Μου φαίνεται ότι είναι οικογένεια ηθοποιών με παιδιά-θαύματα. Ο Ερμής Μαλκότσης ήταν στο Ρετιρέ, το παιδάκι που είχε πουλήσει το λαχείο στην Κατερίνα και στο συνάφι της...
 
stakovios είπε:
Μου φαίνεται ότι είναι οικογένεια ηθοποιών με παιδιά-θαύματα. Ο Ερμής Μαλκότσης ήταν στο Ρετιρέ, το παιδάκι που είχε πουλήσει το λαχείο στην Κατερίνα και στο συνάφι της...
Οντως, ολη η οικογενεια. Πατερας Κωστης Μαλκοτσης (τον βλεπαμε και στους Ιεροσυλους), μητερα Νικολ Κοκκινου (πασιγνωστη απο την εποχη του καλου ελληνικου κινηματογραφου), Λαερτης Μαλκοτσης (διαπρεπει στο θεατρο και στον κινηματογραφο ολα αυτα τα χρονια) και ο Ερμης Μαλκοτσης (εξαιρετικος χορευτης, τον θαυμασαμε και στην εναρξη των Ολυμπιακων αγωνων το 2004). Μπραβο σε ολους!
 
Επισης ο Ερμης Μαλκοτσης υποδυοταν το μικρο αδελφο της Τζοβανας Φραγκουλη στο "Η Αλεπου κι ο Μπουφος".
 
Οκ παιδια, μενω στο Συδνευ. Ηταν να μεινουμε μονιμα στην Ελλαδα αλλα καταφεραμε μονο 1 χρονο το 1984-85. Ειμουν 8. Σαν κι εσας αγαπησα τα Λιονταρακια και περιμενα πως και πως καθε εβδομαδα κολλητος στην τηλεοραση να το δω (Αν θυμαμαι καλα την Τριτη επαιζε).

Καταφερα να γραψω αρκετα επισοδια (οχι ολα δυστυχος) σε βιντεο-κασσετα (VHS video). Με τον καιρο η ποιοτητα ειχε μειωθει και δοκιμασα να μετατρεψω 1 επεισοδιο απο video cassette σε DVD. Το καταφερα και το χρησιμοποιω ως τεστ ακουστικης κατανοησης στους μαθητες που σπουδαζουν ελληνικα στο λυκειο εδω. Θα ηθελα παρα πολυ να ειχα ολη την σειρα σε μορφη .avi για να μην χαθει ενα τοσο σημαντικο θησαυρο!!!

Αν βοηθησουμε ολοι ειμαι σιγουρος πως θα πετυχουμε τον στοχο!
 
Arts είπε:
Με τον καιρο η ποιοτητα ειχε μειωθει και δοκιμασα να μετατρεψω 1 επεισοδιο απο video cassette σε DVD. Το καταφερα και το χρησιμοποιω ως τεστ ακουστικης κατανοησης στους μαθητες που σπουδαζουν ελληνικα στο λυκειο εδω.
Τι μπορω να πω, περα απο πολλα συγχαρητηρια?

Μακαρι οι Ελληνες της διασπορας να γυρνουσαν πισω και να βαζανε το κρατος αυτο στον ισιο δρομο...
 
Arts είπε:
Οκ παιδια, μενω στο Συδνευ. Ηταν να μεινουμε μονιμα στην Ελλαδα αλλα καταφεραμε μονο 1 χρονο το 1984-85. Ειμουν 8. Σαν κι εσας αγαπησα τα Λιονταρακια και περιμενα πως και πως καθε εβδομαδα κολλητος στην τηλεοραση να το δω (Αν θυμαμαι καλα την Τριτη επαιζε). Καταφερα να γραψω αρκετα επισοδια (οχι ολα δυστυχος) σε βιντεο-κασσετα (VHS video). Με τον καιρο η ποιοτητα ειχε μειωθει και δοκιμασα να μετατρεψω 1 επεισοδιο απο video cassette σε DVD. Το καταφερα και το χρησιμοποιω ως τεστ ακουστικης κατανοησης στους μαθητες που σπουδαζουν ελληνικα στο λυκειο εδω. Θα ηθελα παρα πολυ να ειχα ολη την σειρα σε μορφη .avi για να μην χαθει ενα τοσο σημαντικο θησαυρο!!!

Αν βοηθησουμε ολοι ειμαι σιγουρος πως θα πετυχουμε τον στοχο!
Ενα μεγαλο καλοσωρισμα και απο μενα. Μπηκες στην παρεα μας με τον καλυτερο τροπο!!
 
παρακλειση

mipos xerete an yparxoyn kapia episodia tis siras

an mpori kapios na moy apantisi

efxaristo poly:)
 
Γνωστος τραγουδιστης στο 4:15 περιμενει να τον δειτε.

Στο 2:35 ζηταει βοηθεια για αγορα βιντεο.

Priceless, τα λιονταρακια ειχανε το καλυτερο καστ "παιδιων" του Δαλιανιδιη απο ολες της τηλεοπτικες σειρες του.

http://www.youtube.com/watch?v=UB1HQL7TW-c

Στο 4:15 ειναι ο Καλιρης προ eurovision σε εμφανιση ολιγων δευτερολεπτων,για οσους δεν το καταλαβαν. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι εξαλο look!

O πιτσιρικας προχωρησε στη δουλεια?
 
Πανκιο,σε καποιο αλλο πετυχα τον Πασχαλη,το studio στην σειρα χρησιμοποιοταν σαν δικαιολογια απο τον Δαλιανιδη για παρουσιαση μουσικοχορευτικων διαλειματων.

Ο πιτσιρικας ειναι αυτος που εχει ανεβασει τα βιντεο!!
 
...και μάλιστα είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ονομάζεται Λαέρτης Μαλκότσης.
 
O oποίος και μπράβο του είναι από τους ελάχιστους που έχει κρατήσει στο αρχείο του την σειράτην οποία ξεπούλησε η ΕΡΤ.
 
Παιδιά, τι απέγινε τελικά ο Κώστας Βουτσάς; Θα τον δούμε τουλάχιστον σε κάποια κωμική σειρά;
 
sparklingeagle είπε:
Παιδιά, τι απέγινε τελικά ο Κώστας Βουτσάς; Θα τον δούμε τουλάχιστον σε κάποια κωμική σειρά;
Ο Κώστας Βουτσάς; Τι σχέση έχει ο Κώστας Βουτσάς με τη σειρά φίλε μου;
 
Eνα απο τα πολλα ασχετα μηνυματα του χρηστη sparklingeagle που μετα αναρωτιεται δημοσιως για το προς τι οι διαγραφες...
 
συγχαρητηρια στον Λαερτη που εχει αναρτησει στο youtube πολλα βιντεακια,δεκαλεπτα το καθενα,απο τα Λιονταρακια..τουλαχιστον το παιδι δειχνει οτι δεν εχει κομπλεξ οπως καποιοι αλλοι που τα εχουν για παρτη τους και ανεβαζουν δευτερολεπτα για να πουλησουν "μουρη"..μπραβο ΛΑΕΡΤΗ ανεβασε και αλλα,δικα σου ειναι αλλωστε!!!!!
 
μπραβο Λαερτη..σου αξιζουν συγχαρητηρια για τα βιντεο απο τα Λιονταρακια που ανεβασες στο youtube.και δειχνεις παιδι χωρις ιχνος κομπλεξ και επαρσης οπως καποιοι αλλοι που ανεβαζουν δευτερολεπτα μοναχα για να πουλησουν "μουρη"..εισαι αξιος συγχαρητηριων,αλλωστε δικα σου ειναι τα κανεις οτι θελεις
 
FANIS80 είπε:
συγχαρητηρια στον Λαερτη που εχει αναρτησει στο youtube πολλα βιντεακια,δεκαλεπτα το καθενα,απο τα Λιονταρακια..τουλαχιστον το παιδι δειχνει οτι δεν εχει κομπλεξ οπως καποιοι αλλοι που τα εχουν για παρτη τους και ανεβαζουν δευτερολεπτα για να πουλησουν "μουρη"..

μπραβο ΛΑΕΡΤΗ ανεβασε και αλλα,δικα σου ειναι αλλωστε!!!!!
Πραγματικά οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λαέρτη Μαλκότση, τον μικρό (τότε!) πρωταγωνιστή της σειράς που έχει μοιραστεί μαζί μας τόσες όμορφες στιγμές από τα αγαπημένα μας "Λιονταράκια"!!

Κατ' επέκταση, οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον "δικό μας" ChristosM χάρις στον οποίο διασώθηκε το σημαντικότατο αυτό υλικό για να μπορέσει στη συνέχεια ο Λαέρτης να το μοιραστεί μαζί μας στο youtube - και αυτό είναι κάτι που μας έχει πει δημόσια και ο ίδιος ο Λαέρτης.

Για του λόγου το αληθές, δείτε και το σχόλιο του Λαέρτη, κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=fXjdPUOyAD8&feature=related
 
Πίσω
Μπλουζα