bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 990
Μπράβο σου βρε ChristosM για την πληροφορία!ChristosM είπε:Οι τιτλοι ειναι απο το 23ο επεισοδιο που προβληθηκε στις 17 Ιουλιου 1985.
Μπράβο σου βρε ChristosM για την πληροφορία!ChristosM είπε:Οι τιτλοι ειναι απο το 23ο επεισοδιο που προβληθηκε στις 17 Ιουλιου 1985.
Μου φαίνεται ότι είναι οικογένεια ηθοποιών με παιδιά-θαύματα. Ο Ερμής Μαλκότσης ήταν στο Ρετιρέ, το παιδάκι που είχε πουλήσει το λαχείο στην Κατερίνα και στο συνάφι της...Aardvark είπε:Η σειρα ειχε αναφερθει και παλαιοτερα αλλα δικο της θρεντ δεν ειχε μιας και δεν υπηρχαν πληροφοριες-φωτο.Ειχα ξεχασει και εγω ποιος ηταν ο Κυρ Ηλιας,ειχα εντυπωση οτι ηταν καποιος πιο γνωστος ,οπως ο Νικος Κουρος . :xm:
Ο πιτσιρικας παντως ο καθιστος ειναι ο Λαερτης Μαλκοτσης ,απο παιδι σε σειρες της ΕΡΤ και προσφατως σε ταινιες του Ελληνικου κινηματογραφου.
Επισης μεση δεξια ειναι και η Κουλα Αγαγιωτου η Μανα της Κατερινας απο μια αλλη σειρα του Δαλιανιδη,το "Ρετιρε".
Απουσιαζει ο Γαρδελης ,ηταν σιγουρα στην σειρα; :xm:
Οντως, ολη η οικογενεια. Πατερας Κωστης Μαλκοτσης (τον βλεπαμε και στους Ιεροσυλους), μητερα Νικολ Κοκκινου (πασιγνωστη απο την εποχη του καλου ελληνικου κινηματογραφου), Λαερτης Μαλκοτσης (διαπρεπει στο θεατρο και στον κινηματογραφο ολα αυτα τα χρονια) και ο Ερμης Μαλκοτσης (εξαιρετικος χορευτης, τον θαυμασαμε και στην εναρξη των Ολυμπιακων αγωνων το 2004). Μπραβο σε ολους!stakovios είπε:Μου φαίνεται ότι είναι οικογένεια ηθοποιών με παιδιά-θαύματα. Ο Ερμής Μαλκότσης ήταν στο Ρετιρέ, το παιδάκι που είχε πουλήσει το λαχείο στην Κατερίνα και στο συνάφι της...
Τι μπορω να πω, περα απο πολλα συγχαρητηρια?Arts είπε:Με τον καιρο η ποιοτητα ειχε μειωθει και δοκιμασα να μετατρεψω 1 επεισοδιο απο video cassette σε DVD. Το καταφερα και το χρησιμοποιω ως τεστ ακουστικης κατανοησης στους μαθητες που σπουδαζουν ελληνικα στο λυκειο εδω.
Ενα μεγαλο καλοσωρισμα και απο μενα. Μπηκες στην παρεα μας με τον καλυτερο τροπο!!Arts είπε:Οκ παιδια, μενω στο Συδνευ. Ηταν να μεινουμε μονιμα στην Ελλαδα αλλα καταφεραμε μονο 1 χρονο το 1984-85. Ειμουν 8. Σαν κι εσας αγαπησα τα Λιονταρακια και περιμενα πως και πως καθε εβδομαδα κολλητος στην τηλεοραση να το δω (Αν θυμαμαι καλα την Τριτη επαιζε). Καταφερα να γραψω αρκετα επισοδια (οχι ολα δυστυχος) σε βιντεο-κασσετα (VHS video). Με τον καιρο η ποιοτητα ειχε μειωθει και δοκιμασα να μετατρεψω 1 επεισοδιο απο video cassette σε DVD. Το καταφερα και το χρησιμοποιω ως τεστ ακουστικης κατανοησης στους μαθητες που σπουδαζουν ελληνικα στο λυκειο εδω. Θα ηθελα παρα πολυ να ειχα ολη την σειρα σε μορφη .avi για να μην χαθει ενα τοσο σημαντικο θησαυρο!!!
Αν βοηθησουμε ολοι ειμαι σιγουρος πως θα πετυχουμε τον στοχο!
Ο Κώστας Βουτσάς; Τι σχέση έχει ο Κώστας Βουτσάς με τη σειρά φίλε μου;sparklingeagle είπε:Παιδιά, τι απέγινε τελικά ο Κώστας Βουτσάς; Θα τον δούμε τουλάχιστον σε κάποια κωμική σειρά;
Πραγματικά οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λαέρτη Μαλκότση, τον μικρό (τότε!) πρωταγωνιστή της σειράς που έχει μοιραστεί μαζί μας τόσες όμορφες στιγμές από τα αγαπημένα μας "Λιονταράκια"!!FANIS80 είπε:συγχαρητηρια στον Λαερτη που εχει αναρτησει στο youtube πολλα βιντεακια,δεκαλεπτα το καθενα,απο τα Λιονταρακια..τουλαχιστον το παιδι δειχνει οτι δεν εχει κομπλεξ οπως καποιοι αλλοι που τα εχουν για παρτη τους και ανεβαζουν δευτερολεπτα για να πουλησουν "μουρη"..
μπραβο ΛΑΕΡΤΗ ανεβασε και αλλα,δικα σου ειναι αλλωστε!!!!!