Τοσο καιρο και δεν εχω ποσταρει εδω...
Θυμαμαι ακομη το διαφημιστικο της ΕΡΤ ''ερχονται τα στρουμφακια καθε σαββατο'' με τα γαλαζια πλασματακια να περπατουν στην σειρα. Θυμαμαι τα επαιζε 4 η ωρα, αλλα εγω δεν ηξερα την ωρα σε κανονικο ρολοι. Επειδη λοιπον δεν ξεκολλαγα απο την τηλεοραση απο φοβο μην τα χασω η μητερα μου μου ειχε πει να κοιταω το ηλεκτρονικο ρολοι που ειχαμε στην κουζινα. Οταν θα ελεγε 16 και δυο μηδενικα ειναι η ωρα για τα στρουμφακια. Τι χαρα! Τερμα η αγωνια, αν και ειχα μεινει με την απορια απο που και ως που 16 σημαινει 4 η ωρα.
Η ταινια στρουμφ αγαπη μου ειναι οτι ποιο κοντα στην αυθεντικη μεταγλωτισση. Η διαφορα πρεπει να ειναι μια δυο δευτερευουσες φωνες, ολοι οι πρωταγωνιστες ειναι οι ιδιοι. Την φωνη του χαχανουλη την εκανε ενας ηθοποιος που επαιξε σε μερικες βιντεοταινιες και νομιζω στο Τσαντα Ροδα και Κοπανα. Κοντος, πολυ λεπτος με καρφακια και ναι αυτη ειναι η κανονικη φωνη του.
Επισης λατρευα το Γιοχαν και Βιλυ. Ηταν ενα ευχαριστο διαλλειμα. Επισης ατακα που εχει μεινει ως τωρα ειναι το ''ο Φαγανας πειναει...''