Τα έξι/λαστιχένια αρκουδάκια (Adventures of the Gummi Bears)

keeper7k

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
21
Τα έξι/λαστιχένια αρκουδάκια (Adventures of the Gummi Bears, 1985-91, Αμερικάνικης παραγωγής, 95 επεισόδια), ΕΡΤ

Πρεμιέρα: Πέμπτη 4/6/1987

... την θυμάται κανείς?

Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι την έβλεπα σαν τρελός, και οτι το τραγουδάκι στην αρχή έλεγε κάτι με ".....αρκουδάκια απο λάστιχο...".

Μήπως την έχει κανείς?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

billy

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
228
"...αρκουδάκια απο λάστιχο..."

"...ζούνε χίλια δυό απίστευτα..."

...το θυμάμαι και εγώ. :D Επιναν ένα "μαγικό χυμό" και γινόντουσαν σαν αοπ λάστιχο.

Είναι τα Gummi Bears της Disney. :)

AA+

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
30
haribo ... για όποιον θέλει να τα φάει και σήμερα. Στην αρχή νόμιζα ότι λέγατε για τον Μπάντικτον. Με το Μπλέ καπέλο

pepinos

Banned
Αντιδράσεις
8
keeper7k είπε:
... την θυμάται κανείς?
Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι την έβλεπα σαν τρελός, και οτι το τραγουδάκι στην αρχή έλεγε κάτι με ".....αρκουδάκια απο λάστιχο...".

Μήπως την έχει κανείς?
την εχω παραγγειλει ηδη τη σειρα αυτη

την εβλεπα στην συχνοτητα ενος αγγλικου καναλιου,λιγο πριν εμφανιστει το σημα της ΕΡΤ 3

candy

RetroNuts!
Αντιδράσεις
67
keeper7k είπε:
... την θυμάται κανείς?

Μήπως την έχει κανείς?
Τώρα τη θυμήθηκα.Τέλεια τα

!!! :)
Gummi.gif

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.102
Εχω κρατησει videoκασσετες απο τα gummy αλλα απο τον καιρο γιναν ασπρομαυρα.:biglaugh:

dim

RetroActive
Αντιδράσεις
19
θυμαμαι οτι η γιαγια ηταν και τελεια μαγειρισσα....

Sofologiotatos

RetroActive
Αντιδράσεις
28
Αν δεν κάνω λάθος, η σειρά λεγόταν "Τα έξι αρκουδάκια". Αν και η εικόνα που μας έστειλε η Candy δείχνει εφτά...

domniki

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
1.912
Eξυπνα αρκουδακια απο λαστιχο

ζουνε χιλια-δυο απιστευτα

κ' ομως τα παν' καλα...

Τρελαινομουν για Gummi-Bears και το μαγικο ζωμο που τους εδινε την δυνατοτητα να πηδανε πολυ ψηλα :)

iliekater

RetroMasteR
Αντιδράσεις
202
Πάντως όσο αφορά τα gummy bears , υποκλίνομαι μπροστά σας · για χρόνια έψαχνα να βρω πώς λέγονταν !

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.501
Πςςςς μεσαιωνικο φανταζυ καρτουν ποιοτητας Ντισνευ!! Ολα τα λεφτα

Δεν ανεφερε κανενας οτι το μαγικο φιλτρο, οταν το επινε ανθρωπος, γινοταν σουπερ δυνατος. Αυτο ηταν και το κυριως θεμα ολης της σειρας.

Επισης η υπαρξη των αρκουδακιων ηταν μυστικη, μεχρι που ο Cavin αναγκαστηκε να τους αποκαλυψει στην πριγκηπισσα Calla η οποια εγινε φιλη τους. Αυτο εγινε στο επεισοδιο που θυμαμαι πιο χαρακτηριστικα: με ενα μαγικο καπελο, που εκανε οποιον το φορουσε να παιρνει οποιου μορφη θελει

Παρότι μιλαμε για την πολιτικη της Ντισνευ που αξιοποιει εξαντλητικα το καθε της franchise, και οτι ως σειρα ειχε μεγαλο ιστορικο ενδιαφερον (η πρωτη τηλεοπτικη παραγωγη της εταιρειας και συνάμα η μακροβιοτερη σειρα καρτουν) ειναι πολυ κριμα που το συγκεκριμενο εχει 'ξεχαστει'

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
3.102
Για τον Κeeper και τους υπολοιπους του retromaniax που το εβλεπαν σαν μανιακοι ,σε παγκοσμια πρωτη ,το Ελληνικο ιντρο ενος αγαπημενου καρτουν.

Το παρακατω ξεκινησε εγχρωμο απο vhs rip πριν 20+ χρονια και κατεληξε ασπρομαυρο σε Dvd.

Εκανα ενα ψιλοκολαζ για να ακουσετε και μερικες αγαπημενες φωνες. :thumbup:

Gummybears Greek intro

Panayiotis

Retro Member
Αντιδράσεις
9
Ίσως το αγαπημένο μου cartoon :) Μπράβο για το τοπικ ! ;)

circleag

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
509
Ηταν πολύ ωραίο και ένα απο τα αγαπημένα καρτούν στην παιδική μου ηλικία.

Lord_Makro

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
122
Κι εμένα ήταν από τα αγαπημένα μου... (είχα φτιάξει και κόμικς τότε με τα αρκουδάκια :) )

Panayiotis

Retro Member
Αντιδράσεις
9
Μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να τα βρούμε σε DVD με ελληνικούς υπότιτλους ή πολλά ζητάω ? :)

flak32a

Banned
Αντιδράσεις
1
πολλα ζητας φιλε μου. τα εχω σε dvd χωρις υποτιτλους. το μονο που εχω στα ελληνικα ειναι δυο επεισοδια που εδειχνε το ουρανιο τοξο. κ ολες τις βιντεοκασσετες που κυκλοφορησαν στην ελλαδα αυθεντικες.

Kambia

Retired Admin
Αντιδράσεις
1.292
Καλό θα ήταν να γίνεται μια αναζήτηση πριν ανοίξουμε νέο θέμα και επιπλέον να μην πετάμε ένα ξερό youtube link

@ aard

lol πέσαμε μαζί στο edit :D

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
2.688
[edit]"Lastixenia Arkoudakia - H K..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

Sorry about that.[/edit]

[edit]"Lastixenia Arkoudakia - H K..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

Sorry about that.[/edit]

βρηκα αυτα τα λινκς με μεταγλωττιση

[edit]"the gummi bears a new be..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

Sorry about that.[/edit]

[edit]"the gummi bears a new be..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

Sorry about that.[/edit]

και αυτα τα λινκς με ελληνικους υποτιτλους

Μπλουζα