Τα έξι/λαστιχένια αρκουδάκια (Adventures of the Gummi Bears)

NAIIIII!!NAI ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! 07/12/2011 επισημη μερα κυκλοφοριας των gummi bears απο την sony με ελληνικους υποτιτλους!!!!
 
Σε DVD; Άντε!!!!!

Έχουν βγάλει άλλη παλιά σειρά με ελληνικούς υπότιτλους; περίεργο μου φαίνεται!!

Τι ωραία θα ήταν να βγάζανε και το ducktales!

έχεις κανένα λινκ με την πληροφορία; δεν το βρίσκω πουθενά

edit: Α βρήκα εδώ

http://www.videosun.gr/dvd/1,Παιδικά/14,Κινούμενα-Σχέδια/61754-ΟΙ-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ-ΤΩΝ-GUMMY-BEAR-ΜΕΡΟΣ-2-(ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-7-12).html

καλά, ένα ένα θα τα βγάλουν; Όχι σε πακέτο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παλια σειρα μονο το talespin απο οσο γνωριζω κ θυμαμαι κ παντα ετσι τα βγαζουν ενα ενα!!κ θα βγαλουν 3 dvd!!
 
Δεν είναι πάντως ολόκληρη η σειρά. Είναι η μισή. Και απ'ότι βλέπω και στην αμερική μισή έχει βγει (από το 2006).\

κρίμα να μη βγει εδώ με αυτό το ωραίο πακέτο:

61JG2M2CM9L._SL500_AA300_.jpg

κάτι μου λέει πως πάνε να εκμεταλλευτούν το δημοφιλή (ανεκδιήγητο) Gummy Bear με τα παριζάκια κτλ, γι'αυτό βγαίνει και με αυτόν τον τίτλο.

"ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ GUMMI BEARS"

Αν θέλαν να τα κάνουν Ελληνικά γιατί δεν το λένε τα ΛΑστιχένια αρκουδάκια όπως είχε βγει;

οι γονείς και τα παιδιά που δεν πολυασχολούνται θα νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι σχετικό και έτσι θα τρέξουν να το αγοράσουν.

Διαφορετικά νομίζω οι Παπιοπεριπέτεις ήταν πολύ πιο δημοφιλείς..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το τι πανε να εκμεταλευτουν δεν με νοιαζει καθολου το gummi bear παριζακι τι ηταν αυτο αν δεν κανω λαθος η ολη φαση με αυτο εχει καπως πεσει!!! οσο για την θηκη ωραια εχουμε την ζωνη 1 τωρα θα υπαρχει ομως κ με ελληνικους υποτιτλους!! δηλαδη περιμενε κανεις ποτε οτι θα βγει αυτο σε ελληνικο dvd? οχι! οσο για τις παπιοπεριπετειες πιστευω αν πουλαγε η ταινια που ειχανε βγαλει το the treasure of the lost lamp πιστευω να κανανε κινησεις!!αλλα κ παλι ποτε δεν ξερεις!!! κ μακαρι να υπαρχουν κ αλλα πραματα ωστε να τα "εκμεταλευτουν" για να βγαλουν κ αλλα dvd gargoyles?? the woozles? για disney παντα μιλαμε!! τωρα για αλλες σειρες he-man gijoe transformers visionaries robotix κ αλλα...ειχαν γινει ορισμενες προσπαθειες παλια αλλα αδυναμες!!
 
μαλλον το παριζακι εκμεταλευτηκε τον τιτλο γιατι τα gummi bears προυπυρχαν!
 
χμμμμ...ναι δεν νομιζω το παριζακι να πηγε να ελμεταλευτει αυτα τα gummi bear!! γιατι δεν νομιζω να ειχε στοχο το παριζακι να τρωμε εμεις οι μαντραχαλοι που ξερουμε αυτο το καρτουν παριζακι!!(αν και παριζακι με πατατακια κετσαπ τα σπαει)!!κ τα χαριμπο προυπηρxαν!! το θεμα μας δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα το θεμα ειναι οτι επιτελους βγαινει αυτο το καταπληκτιτο καρτουν σε dvd!!
 
Ναι, εντάξει, απλώς μια παρατήρηση έκανα.

Το ξέρω ότι αυτά προυπήρχαν του παριζακίου :D εννοούσα άλλο:

Όταν λες Gummy Bear τα σημερινά παιδιά καταλαβαίνουν αυτό το πράσινο αισχρό αρκουδάκι. Τη σειρά τα Λαστιχένια αρκουδάκια δεν την ξέρουν.

Οπότε αυτή η παλιά σειρά προωθείται με αυτόν τον τίτλο ώστε να μην πολυφαίνεται η διαφορά και να νομίζουν ότι είναι κάτι σχετικό.

Πχ η ανηψιά μου (2,5 χρονών) έχει ξετρελλαθεί με τον Gummy Bear. Θα δουν οι γονείς της ή οι παππούδες της αυτό το DVD (που δεν πολυασχολούνται) και θα πουν " Α,γ ια κάτσε να το πάρω. Είναι τα Gummy Bears!"

Και έτσι έγινε η δουλειά!

Βέβαια μια γνώμη λέω, δεν ξέρω αν ισχύει. Αλλά πίσω από κάθε αγορά κρύβεται μεγάλο μάρκετινγκ και ψυχολογία των αγοραστών κτλ..
 
δυστυχως το dvd εχει μονο ελληνικη μεταγλωτιση δεν εχει υποτιτλους οπως λεγανε μερικα site αλλα κ αυτο παλι καλο ειναι!!!
 
Άντε!!!!

Είπα και γω.. πώς το πάθανε; γιατί μου φάνηκε περίεργο από την αρχή..
 
χμμμ.....μαλιστα!!! τι ακριβως σου φανηκε περιεργο???
 
Το ότι θα βγάζανε DVD παλιάς σειράς κινουμένων σχεδίων (καλά, το παλιάς δεν έχει σημασία) με ελληνικούς υπότιτλους.

Προσωπικά προτιμώ σε οτιδήποτε να ακούω την αυθεντική γλώσσα..
 
ελληνικη μεταγλωττιση

[edit]"Gummi Bears "a gummi in a g..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

 


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και δεν είχα πετύχει και πολλά επεισόδια στην τηλεόραση αναμφισβήτητα αποτελεί από τις ομορφότερες σειρές κινουμένων σχεδίων της Disney. Μάλιστα το περιοδικό Μεγάλο Μίκυ φιλοξενούσε στις σελίδες του την κόμικ σειρά βασισμένη στην σειρά. Την μονή ιστορία που είχα διαβάσει σε κόμικ ήταν μια όπου τα παιδιά είχαν βρει μια φλογέρα με την οποία καλούσαν έναν φιλικό δράκο. Mην γελάσετε αλλά η Sunni Gummi ήταν από τους παιδικούς μου έρωτες.
 
Αρκουδάκια από λάστιχο-μινιατούρες

Τα θυμάται παιδιά κανείς; :) είχαν μέσα καραμέλες και ήταν οι ήρωες από το παιδικό της ντισνευ ''αρκουδάκια από λάστιχο. Τα προμηθευόμασταν από το περίπτερο! τις είχα όλες τις φιγούρες, πλέον έχω μόνο αναμνήσεις :p ! αν τα θυμάται κανείς άλλος , ας μας πει, θα χαρώ πολύ να τις ξαναθυμηθώ.
 
Oχι δυστυχως ,δεν τα θυμαμαι.


Ισως με ενα searchαρισμα κατι να βρουμε..



Παντως γενικα disney προϊοντα δεν θυμαμαι να ειχαμε σε αφθονια στα 80ς,ισως τα δικαιωματα απο την disney να ηταν απο τα πιο ακριβα και γενικα τωρα που το σκεφτομαι μονο στα κομικς του Τερζοπουλου τα βλεπαμε και σπανια και στην τηλεοραση.
 
Ευρηκα:[279f329fa6059666ead442f14450e434.jpg είναι το πρώτο σίγουρα, δηλ. η πρώτη εικόνα! είχαν βγει μετα και σαν λούτρινα

il_570xN_232197757.jpg ακριβως ετσι ηταν όπως στην τεταρτη εικόνα που είναι ο αρκούδος μόνος του.

1_68fca40b5abea41b1ebaea514c1b10fc.jpg

disney_gummi_bears_plush_by_frieda15-d5jk0dx.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι Σταυρο εκτός από το παιδικό, κυκλοφορούσαν τότε και μινιατούρες με τα αρκουδάκια από λάστιχο με καραμελίτσες μέσα που έκαναν θραύση :) στον παιδόκοσμο
 
αυτα που δειχνετε πιο πανω δεν ειχαν βγει! στην ελλαδα!!! τα πρωτα που δειχνεις τα pvc ηταν μεσα σε κουτια κελογκς στο αμερικα!! τα αλλα που λες οι καραμελες ηταν αχνο ασπρο μικρα μπιλακια καπως?
 
Πίσω
Μπλουζα