Τα παιδικά χρόνια των σταρ

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη της Μιράντας Κουνελάκη. Ειδικά αυτά που λέει στο τέλος για τα "παρασκηνιακά".

Δεν προσφέρεται πολύ για φτυάρισμα η συνέντευξη. Δεν τον ξέρω και καθόλου αυτόν τον ηθοποιό, αφού δεν τον έχω δει ποτέ σε κανένα μέσο.

1. Το να παίζει 2-3 (και περισσότερους) ρόλους σε Καραγκιόζη δεν είναι απληστία, είναι τυπικό παίξιμο Καραγκιοζοπαίκτη.

2. Από το τηλέφωνο έδωσε τη συνέντευξη με τον συντάκτη να αποδίδει αυτά που άκουγε φωνητικά? Τι είναι αυτό το "έναντι θέσει" που μου πέταξε τα μάτια όξω? (η δοτική τον μάρανε). Δεν είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Λαμπρόπουλος να έκανε τέτοιο λάθος και μάλιστα σε μια πρόταση στην οποία καυχάται για το 19.5 που είχε στα αρχαία Ελληνικά.

3. Δεν θα γίνει ο λογικός επιστήμων (ένας είναι?). Άρα θα μπορούσε να γίνει ο τρελλός επιστήμων.

Και η Κουνελακη και ο Λαμπρόπουλος ειχαν χόμπι την ιππασία! That's awesome
Επίσης και ο Κομνηνός στην Κυψέλη και η Κουνελάκη στους Αμπελόκηπους.....πραγματικά η πόλη παλλονταν σε αυτές τις γειτονιές τότε τη δεκαετία του 70. Ελάχιστους μέχρι στιγμής παρατήρησα να μένουν σε προάστια (είτε δυτικά, είτε βόρεια, είτε νότια)

Ακου Ποδοσφαιρικη Ομαδα υποστηριζει τη Μιλαν!
Βρε, Μαριαντζελα! Κανονικα θα' πρεπε να υποστηριζεις...τον Αρη που σε βοηθησε τοσο! Μην εισαι αχαριστη.

Είναι πάρα πολύ το υλικό που βγαίνει από αυτές τις μινι αυτοβιογραφίες. Να αναφέρω μόνο πως ουδείς γνώριζε την ακριβή ημερομηνία γέννησης της Βανίτα. Παντού είναι περασμένη 15 Μαίου αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο (του Μουρατίδη;) που έλεγε πως δεν πρέπει να ήταν σωστή. Και όντως δεν ήταν!
Βρίσκουμε επίσης ολόκληρη την ημερομηνία γέννησης του Δεμίρη (που δεν ήλπιζα να τη βρω πουθενά), το θεατρικό ντεμπούτο του Βουρνά (που όλοι γράφαν πως ήταν στα κόκκινα φάναρια) κι ένα σωρό άλλες μικρές μικρές αλλά πολύ σημαντικές πληροφορίες (όπως οτι ο Βουλγαρίδης είχε κάνει ένα φεγγάρι τραγουδιστής στον ... Καναδα!!!). Μαθαίνουμε επίσης πως ο Μ. Κουνελάκης ήταν θειος και όχι πατέρας (όπως πίστευα) της Μιράντας και τόσα άλλα...
Δεν ξέρω αν συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό μου (καλά ναι ξέρω, δεν τον συμμερίζεστε) αλλά ευχαριστω και πάλι @tonytony!! Δεν ξέρω τι θα ήταν το φόρουμ χωρίς το ατελείωτο υλικό σου.

*Έχω πολλά να πω και να σχολιάσω για τις συνεντεύξεις των αστέρων αλλά έχω αφοσιωθεί λίγο στο υλικό. Πολύ ήθελα να σχολιάσω το μισό κιλό της Ανουσάκη (!!!!) αλλά βλέπω σχολιάστηκε αρκετά :cool:
Να σας πω μόνο -επειδή ίσως δεν το ξέρετε- πως τα κιλά της Ελένης σχολιαζόταν συχνά στον Τύπο του '60, ιδιαίτερα την εποχή της φημολογούμενης σχέσης της με το Μπάρκουλη. Γράφανε τότε πως η Ελένη τρώει μόνο μαρούλια για να αρέσει στον σταρ.... Εικάζω πως από εκεί της έμεινε το βάσανο με τα κιλά.
Εμένα να πω πως δε μου φάνηκε ποτέ παχιά οπότε δεν πολυκαταλαβαίνω και τη λύσσα των δημοσιογράφων της εποχής. Μάλλον ζουμερή θα την έλεγα.

Η συνέντευξη της Μαριάντζελα έχει πολύ "ζουμί" νομίζω. Κρίμα που σήμερα αυτή η κοπέλα είναι σχεδόν άγνωστη στους νεώτερους

Μετα το υπερπολυσελιδο επι σειρα τευχων αφιερωμα στο γαμο της, τωρα εχουμε και αφιερωμα στη ζωη της! Αντε, να δουμε τι αλλο εχει ακομα.

Θεα, θεα, θεα, θεα δε σε λενε
κερια, κερια, κερια, κερια δε σου καινε
αλλα τα λο, τα λο, τα λογια σου καινε
κι ακο, ακο, ακο, ακομα τα λενε
Μαρινα εσυ, σουπερ σταρ!

Το επωνυμο της ειναι Καραλή. Οχι Καραουλη.
Τα τελευταια χρονια η Μιλη εχει πει πολλα τραγουδια της Εντιθ Πιαφ και ειναι καταπληκτικη.

Ανθυπομειδίασα με την ατάκα "Γεννήθηκα στο Δασόλοφο", χωρίς άλλες λεπτομέρεες. Πώς λέμε, γεννήθηκα στα Γιάννενα, γεννήθηκα στη Ρόδο, κλπ. Συγγνώμη κοπέλα μου, πρέπει σύμπασα η επικράτεια να ξέρει που πέφτει ο Δασόλοφος?:diablotin: Κατά τα άλλα πάντως μου ήταν πάντα συμπαθής και γενικώς είναι άπαιχτη στο γαλλικό ρεπερτόριο (την έχω ακούσει να ερμηνεύει και Ζακ Μπρελ και μου "έφυγε το σαγόνι"

Μα μας λέει στην εισαγωγή πού είναι ο Δασόλοφος.

Καλύτερη είναι η φωνή της τώρα από τότε.

Τον συμπάθησα από μια φωτό του. :mpazo: Δεν λέω τίποτα άλλο.

Πίσω
Μπλουζα