Τα παιδικά χρόνια των σταρ

Να μην σχολιάσουμε και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι είχε συμμαθητή το Θύμιο Καρακατσάνη, γιατί της φαινόταν πολύ μεγάλος!!! Ελεος κοπελιά....!!! Θα ήταν πάντως θεική "τρολιά", να είχε η Μανίνα σε επόμενο τεύχος το Θύμιο Καρακατσάνη και να έλεγε μάλιστα και τη χρονολογία γέννησής του!

Οπως λεμε ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Κρίμα να μη ζω τότε να ξημεροβραδιάζομαι στη μπουατ! Ωνάση θα τον είχα κάνει!!

* Το θέμα είναι υπέροχο, με πλούσιο υλικό για τη βάση :headbangdude: κι ήρθε πάνω στην ώρα, ότι και είχα βαλτώσει
@tonytony :thanks:

Η Καστούρα μοιάζει μάλλον αντιπαθής αν την κρίνω από το κείμενο.

Η Καστούρα μοιάζει μάλλον αντιπαθής αν την κρίνω από το κείμενο.
Εμένα παραδόξως μου μοιάζει πιο προσγειωμενη και ειλικρινής από αρκετές άλλες. Πρέπει πραγματικά να βίωσε έντονη φτωχεια στα παιδικά της χρόνια. Και μου άρεσε κ εκεί που προτρέπει τα κορίτσια σε διάβασμα και μόρφωση (λαμβάνοντας υπόψη και τις κοινωνικές συνθήκες που υπήρχαν ακόμα στα mid-70s στην Ελλάδα). Εάν μάλιστα δεν με απατά η μνήμη μου υπήρξε και μέλος του ΚΚΕ

8 8βρίου ήταν Κυριακή το 1939, 1950, 1961. 39 πολύ νωρίς, 61 πολύ αργά, άρα ο κ. Κατέβας γεννήθηκε το 1950. Ο αδελφός του δεν γεννήθηκε το 1957, διότι δεν θυμάμαι Δ.Κ. στο έτος μου στη σχολη Χημ-Μηχ του ΕΜΠ.

Τσάτσο είχε κι έκανε στρατιωτιό 2 χρόνια Αθήνα και μάλιστα ταυτόχρονα τραγουδούσε σε καμπαρέ?

Γιαννη....κατεβα καμια δεκαρια εκατοστα σε υψος γιατι δε μας τα λες καλα.
Και ο Θανος Λειβαδιτης ηταν 1,85 πανω σε σκαμνακι, αλλα δεν το' κανε θεμα.

Τι έκανε επαγγελματικά τις δεκαετίες μετά τη συνέντευξη ο Γ.Κ.? Συνέχισε τηλεόραση και θέατρο (και βιντεοταινίες?) ή ξεπεράστηκε από την εποχή?

Ο συντάκτης ξεπέρασε τον εαυτό του από ορθογραφικά και άλλα λάθη. Και φυσικά εκείνο το "Ιχθείς" για το οποίο έχω ξαναγκρινιάξει.

Γουναράδικο? Και πήγε επαγγελματικό ταξίδι στην Αλάσκα για να φέρει πράμα στο μαγαζί και είδε ενδιαφέροντα? Υποθέτω θα έφερε και γούνες από φωκάκια για τις οποίες πριν κάμποσα χρόνια είχε ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών για τον απάνθρωπο (ή σωστότερα "ανθρώπινο") τρόπο που ξεπαστρεύανε τα μωρά να τους πάρουν το τομαράκι. Στον Καναδά ήταν οι διαμαρτυρίες, αλλά εκεί δίπλα είναι η Αλάσκα, δεν θα κυνηγάν (τρόπος του λέγειν) κι εκεί?

Πάντως η φάτσα του είναι ιδανική για το "Ανθρωποι και ποντίκια"! Και γενικότερα για λούμπεν ρόλους.

Ωραίος. Αν και δεν μου άρεσε ποτέ ούτε ως ηθοποιός ούτε ως τραγουδιστής, είναι πολύ πιο σοβαρός από άλλους αυτοβιογραφούμενους εδώ.

Αλλά γέλασα με το
1645208831947.png
που ταυτίζει την ποιότητα με τα "σώου" λες και εξ ορισμού τα φτερά και πούπουλα και μποά ήταν "ποιότητα" και τα μπουζούκια ήταν παρακατιανά. Δεν είχε ψευδαισθήσεις για την καλλιτεχνική αξία των τραγουδιών του αλλά είχε για την καλλιτεχνική αξία των σώου.

Εντύπωση μου κάνει που αντιπαθουσε το "Γελα κυρία μου"! Γενικά ωραίος και ουσιαστικός ο Καφασης! Πάντα τον συμπαθούσα...

Εγω που διαβασα "Ο πατερας μου ειχε σαν επαγγελμα το τσιγαριλικι"; :D
Χάχα μάλλον πίνεις τον πρωινό καφέ χωρίς καφεΐνη! Δεν είχε καλό ξυπνήσει το πνεύμα σου. Πιες και ένα εσπρεσσάκι και θα σου φύγουν οι κακές σκέψεις.

Χάχα μάλλον πίνεις τον πρωινό καφέ χωρίς καφεΐνη! Δεν είχε καλό ξυπνήσει το πνεύμα σου. Πιες και ένα εσπρεσσάκι και θα σου φύγουν οι κακές σκέψεις.
Ουτε με καφεϊνη, ουτε χωρις. Καθολου καφε δεν πινω, αλλα ετσι οπως παω πρεπει να τον αρχισω. :D

Γκρρρ... είχα αρχίσει ένα συστηματικό φτυάρισμα και πάνω που είχα γράψει μπόλικα έκανα κάτι λάθος και πάει το κείμενο. Βαριέμαι να το ξαναγράψω. Περιμένω να δω αν σχολιάσει κανείς αυτά που σχολίαζα κι εγώ και μπορεί αργότερα να επανέλθω.

Πίσω
Μπλουζα