Τα παιδικά χρόνια των σταρ

...μαζί με κάποια από όλα τα Μ με τα οποία κατά καιρούς συνδέθηκε.

Γενικά γκομενιάρης ο Δάκης, κανείς άλλος δεν μας έδωσε πλήρη αναφορα "Μ1 από τότε ως τότε, Μ2 ...."
 
Ρε Δακη, αμα διασκεδαζεις μονο με το δικο σου προγραμμα, δε μενεις καλυτερα σπιτι σου να κανεις κανενα σοου μεσα στη μπανιερα;
Πάντως ακόμα έχει ακόμα εξαιρετική φωνή. Τον άκουσα live το καλοκαίρι του 2020 και τον χάρηκα πραγματικά. Αειθαλής με όλη τη σημασία...
 
Έχω παρακολουθήσει εξαιρετικές παραστάσεις στο θέατρο Πορεία. Και τι ωραίο να μαθαίνεις ότι εκεί που βρίσκεται σήμερα ένα ωραίο θέατρο, κάποτε υπήρχε ένα ταπεινό σπιτάκι στο οποίο γεννήθηκε ένας αγαπημένος ηθοποιός! Σα να υπάρχει από πάντα και για πάντα η καλλιτεχνική αύρα σε ένα χώρο
 
Το οτι συμπαθει τον Κωστα Καραλη ειναι σιγουρα εντελως ασχετο απο το γεγονος οτι ειναι αδελφος της.

Την ομαδα ποδοσφαιρου Μ' αρεσει το κολυμπι, πρωτη φορα την ακουω.

Ευτυχως που μας ενημερωσε οτι γεννηθηκε το 19... γιατι μπορει να νομιζαμε και 1800, ας πουμε.

Κακως επαιζε τις "κουμπαρες" οταν ηταν μικρη και περιμενε να σπασουν πιατα και φλυτζανια. Αν επαιζε τον "γιατρο" θα γλιτωνε την αναμονη και θα περναγε και καλυτερα.

Το γεγονος οτι στη φωτογραφια εκοψε το κεφαλι της φιλης της πρεπει να το κοιταξει γιατι καπως ετσι ξεκινουν αυτα τα πραγματα. Και ο Νορμαν Μπεητς τα ιδια εκανε μικρος.

Ε, οχι και πρωτος της ερωτας ο Κωστας! Τον Θαναση τον ξεχασε;

Παντως αυτο δεν ειναι συνεντευξη. Αφου ξερουμε ακριβως ποσα εβγαλε απο τοτε που ξεκινησε, το λες και φορολογικη δηλωση.
 
Ναι αλλά αν θέλει να κρύψει χρόνια κακώς αναφέρει ότι έδωσε εξετάσεις με το ΑκαδημαΪκό, διότι αυτό καταργήθηκε για το έτος 1967/68 από τη χούντα, που θα πει ότι το αργότερο που μπορεί να τελείωσε Λύκειο ήταν 1967 άρα γεννημένη το 1949 ή νωρίτερα. Η Βικιπαίδεια λέει 1 Οκτωβρίου 1950. Μπορεί, δεν ξέρω πότε ακριβώς πηγαίνανε σχολείο τότε.

Της άρεσε το "Νιάου βρε γατούλα" και το "Έχω ένα μυστικό" αλλά μετά που μεγάλωσε άρχισε να της αρέσει ο Χατζιδάκις. Μάλιστα. Και είναι και τραγουδίστρια, δηλαδή του χώρου. Και δεν ξέρει ποιος ήταν ο συνθέτης των δύο τραγουδιών που αναφέρει? Είναι δυνατόν?

Αν με ρωτούσατε τι θέση είχε πάρει το "Δεν τον είδα" θα έλεγα δεύτερο ή τρίτο. Ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση και είχε γίνει δημοφιλέστατο. Κι αυτό οφειλοταν καθαρά στην ερμηνεία της Ελπίδας, ως τραγούδι δεν νομίζω να έλεγε τίποτε ιδιαίτερο. Θυμάμαι ότι το είχα μάθει απ' έξω και το τραγουδούσα με τις 2 φορές που το είχα ακούσει στο φεστιβάλ (τότε είχα μνήμη, τώρα ξεχνάω ακόμη και το τι θα πει η λέξη "μνήμη").

Είναι φανερό από τη λεπτομερή παράθεση των νυχτοκάματων ότι στο τραγούδι μπήκε από αγάπη για την τέχνη, όχι ότι την ενδιέφεραν τα μιστά. :diablotin:
 
Το 1979 η Μαίρη Ευαγγελου παντρεύτηκε το Νίκο Δαδινοπουλο, άρα εικάζω ότι το αφιέρωμα της Μανινας είναι μάλλον κάπου στο 1977, δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή ήταν κ ανύπαντρη και πολύ γνωστή από το Λούνα Παρκ
 
Πριν την Αναπαρασταση του Αγγελοπουλου η Αναπαρασταση του Ζαχαριαδη.

Αφου ποτε δεν πιστευε οτι θα γινοταν ηθοποιος, εμεις γιατι πρεπει να το πιστεψουμε;

Αυτη τη μεθοδο του κλαματος αντι για εισιτηριο σε θεατρο και κινηματογραφο δεν την ηξερα. Πολυ ενδιαφερουσα σε εποχες αφραγκιας.

Οποιος καταφερει να μετρησει ακριβως ποσες Σχολες Υποκριτικης αλλαξε ο Ζαχαριαδης κερδιζει σοκολατα γαλακτος.

Και βεβαια νιωθεις πολυ μεγαλυτερη σιγουρια οταν τραγουδας μονο δικα σου τραγουδια. Μικρο πραγμα ειναι να γλιτωνεις το ξυλο;
 
Η συνέντευξη του κου Ζαχαριάδη με προσβάλλει προσωπικά. Πιστεύει ότι το μόνο προσόν που χρειάζεται για να μπορείς να γίνεις ηθοποιός είναι να μην είσαι ανάπηρος ούτε αργόστροφος. Όπως έχω συχνά αναφέρει, έχω αποδείξει ότι ως ηθοποιός είμαι αξιοθρήνητος. Και ανάπηρος δεν είμαι. Άρα?

Το 1966 στην Κύπρο γινόταν το έλα να δεις κι εκείνος ανησυχούσε μην ανακληθεί η άδειά του?

Κάτι δεν πάει καλά με τις αναμνήσεις του. Σύμφωνα με το cine.gr στο "Όλα και τη ζωή μου ακόμα" (σκην. Νέστορας Μάτσας, 1963) δεν παίζει κανείς Γιώργος Ζαχαριάδης, κι άλλωστε δεν είχε καν αρχίσει τη Δραματική σχολή τότε αν το 1966 πήγε φαντάρος. Το 1963 είχε εμφανιστεί σε 2 ταινίες, λέει το Cine.gr, "Τα παλιόπαιδα" και "Το μεροκάματο του πόνου". Πολύ χαμηλά στη λίστα των ηθοποιών. Και οι 2 του Νέστορα Μάτσα. Που θα πει, ο Μάτσας μάλλον τον χρησιμοποιούσε για κομπάρσο (κάποιο από τα παλιόπαιδα, ας πούμε, όπου θα έπαιζε τον εαυτό του με βάση τα όσα μας εξομολογείται για τη συμπεριφορά του στα παιδικά χρόνια).

Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν αναφέρει καμιά από τις ταινίες του Αβραμέα στις οποίες μας λέει ήταν πρωταγωνιστής. Ούτε καν το "Σέργιος και Άννα" (1971) που έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι είναι η μόνη ταινία του που έχω δει (και μακάρι να μην, μεγάλη σούπα, κι ας την είχε σινερομάντσο ένα λαϊκό περιοδικό). Ήταν το "Επιχείρησις Απόλλων" σε δραματική εκδοχή, αλλά ούτε ο Ζαχαριάδης έπειθε για πρίγκηπας της Ριθανίας (!!) ούτε η κλαψιάρα Θεοφίλου είχε τίποτε κοινό με την εκθαμβωτική Ναθαναήλ εκτός από το πρώτο τους όνομα. Δεν νομίζω να άντεξα να δω το βίντεο μέχρι το τέλος.
 
Άμα θέλεις να διατηρήσεις τα κιλά σου δεν αποφεύγεις το φαγητό. Αποφεύγεις τις δίαιτες. Το φαγητό όχι μόνο τα διατηρεί αλλά σου δίνει και μερικά έξτρα για περιθώριο ασφαλείας.

Αν δεν την έκανε κοπάνα από τα Μαθηματικά ίσως να κατάφερνε να τα περνάει πιο εύκολα.

Προσγειωμένη μοιάζει. Ίσως γιατί ήταν από μικρή στο κουρμπέτι έστω και για χαρτζιλίκι.
 
Πόσο ύποπτο το να θεωρεί χόμπι και διασκέδαση τη δουλειά! Άλλο να τη γουστάρεις κι άλλο να την έχεις για χόμπι και για διασκέδαση.
 
Εδω αναφερεται ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΗΣ. Μηπως ενδιαφερεσαι; :D
Τελειοοοοοο!!! Είχα διαβάσει κ αλλού πως είχε μπουάτ οποτε θα το βάλω στο βιογραφικουλι του :)
Αχ, πάντοτε να με σκεφτεί τελοσπαντων η κυρία Βambi ;-)
 
Τελειοοοοοο!!! Είχα διαβάσει κ αλλού πως είχε μπουάτ οποτε θα το βάλω στο βιογραφικουλι του :)
Αχ, πάντοτε να με σκεφτεί τελοσπαντων η κυρία Βambi ;-)
Εχεις ενα παρελθον με τον συγκεκριμενο. Γι' αυτο.
Οπως λεμε ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
 
Πίσω
Μπλουζα