Τα κοριτσακια που κοσμουν τη συσκευασια με τον τιτλο "αγαπω το κεντημα" ειναι απο ενα βιβλιο με τις ιστοριες της μικρής Λιλικας...δεν θυμάμαι τον τιτλο του βιβλιου αυτου...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λογια BETTY BOOP.ιδιαίτερα όμως τον φίλτατο Circleag για το πετυχημένο σχολιο,να΄σαι καλά με 'κανες και γέλασα.....Συνέχεια πάντα με Ελληνικά Παιχνίδια...........
Ελληνικές εταιρείες παιχνιδιών εεε.. χμμ.. δεν είναι και λίγες!
Άραγε τι ιστορία να υπάρχει πίσω απο αυτές τις Ελληνικές εταιρείες;; Να κάναμε μια αναζήτηση, τι λέτε ;
Φίλε 1@filfil1[/USER] στις φωτογραφίες παραπάνω βλέπω τα ελληνικά γράμματα αλλα όχι την επωνυμία των εταιρειών οποτε αν σου είναι εύκολο κάποια στιγμή γράψε μας σε ένα post τα ονόματα των εταιρειών για τα παραπάνω αυτοκίνητα ώστε να γίνει κάποια αναζήτηση σχετικά με αυτές.
ΥΓ. Κάποια στιγμή θα ήταν καλο πέρα των γνωστών εταιρειών να υπάρχει και μια γενική λίστα με τις λιγότερο γνώστες Ελληνικές εταιρείες παιχνιδιών. Έτσι θα μπορεί να γίνει και μια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο για όλες αυτές τις παλιές εταιρείες που υπήρχαν την δεκαετία του 1970 και μετά.
Τι μου θύμησες...Τα Airgam μου άρεσαν πάρα πολύ, είχα αρκετούς ποδοσφαιριστές και αυτόν με την σούστα που κλοτσούσε την μπάλα! Θυμάμαι ότι τα έβρισκα κυρίως σε ζαχαροπλαστεία σαν προσθετά δωράκια.
αυτό με τις μεταλλικές κατασκευές το είχα κι εγώ!πόσο ωραίο φάνταζε στα παιδικά μου μάτια! ευτυχώς αρέσουν και στα ανιψάκια μου αυτού του είδους τα παιχνίδια και δεν είναι κολλημένα με τις ώρες σε μια οθόνη!