Τα παιχνίδια της συλλογής μου! (filfil1)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας filfil1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μας Θ Α Μ Π Ω Σ Ε Σ !!!!!!!!!! Προσδοκούμε συνέχεια..... (Τι έχουμε να δούμε ακόμα!!!!!!!!)

Πωπωωω! Πολλά από αυτά τα έχω ακόμα.

Ο αστυνόμος με τη λευκή μηχανή και το πράσινο τραινάκι, ήταν αυτά που λάτρευα μιας και τα είχα σε μικρή ηλικία (5 ετών) και τα μοναδικά από λύρα που έχασα!

Πες μου ότι έχεις και αγρίμια (el greco)!

Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν τα παιχνίδια αυτά είχαν έμπνευση από την πραγματικότητα. Δηλαδή ας πούμε υπήρξε ποτέ Σκαραβαίος περιπολικό της αστυνομίας; Φανταστική η συλλογή σου filfil1.

Ως περιπολικό χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από Μεξικό, Βραζιλία και Γερμανία.

Με αυτή τη συλλογή ανοίγεις επί τόπου ιντερνετικό κατάστημα! :P

PT8 είπε:
Ως περιπολικό χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από Μεξικό, Βραζιλία και Γερμανία.
Με αυτή τη συλλογή ανοίγεις επί τόπου ιντερνετικό κατάστημα! :P
Μεξικό και Βραζιλία μου πέρασαν από το μυαλό καθότι η VW έχει ισχυρή παρουσία εκεί. (Νομίζω εργοστάσιο στο Μεξικό).

Καταπληκτικό τo [node=650007]τρένο το 8[/node] της FINO και μάλιστα με το κουτί του!! Αν και 55+ ετών παιχνίδι, το έχεις σε εξαιρετική κατάσταση! :D

Αγαπητε filfil1 ποτε να ερθω στο σπιτι σου να παιξουμε με τους θησαυρους που εχεις;;;;

:flower:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλοδεχούμενη οποτε θελεις (προσφέρω καφέ και ξενάγηση ).Επισης σας ευχαριστώ ολους για τα καλα σας λογια.......

Μου φαίνεται πρέπει να μας οργανώσεις σε γκρούπ για την ξενάγηση φίλτατε!!!!! Πάντως εγώ σε πρώτη ευκαιρία θα σου έρθω....

Οποτε έρθεις Ελλάδα φιλε μου το σπίτι μου είναι ανοιχτο,ειλικρινα θα χαρω πολύ να σε γνωρίσω...........

Συνεχιζουμε δυναμικα με καταπληκτικα ευρηματα!!! :award:

Μου αρεσει το ονομα στο παιχνιδι ''Οχι πια μπαταριες''... :)

Πού μοιραζονται υπογλώσσια; :popcorn:

Λατρεμένη εταιρία, εξαιρετικά τα παιχνίδια! Αποθημένο ο αυτοκινητόδρομος και το αεροταξί! Έχω το τραίνο ενώ είχα Χ3 την πόρσε σε κόκκινο και πράσινο.

Πολλά από αυτά τα παιχνίδια είναι σπάνια!

:bow2:

ΥΓ: Περιμένω να δω αγρίμια της elGreco :fafoutis:

δεν είναι παιχνίδι είναι τροφοδοτικό.μου είχε χαρίσει η νονά μου κάτι αντίστοιχο με ρεοστάτη όταν ήμουν παιδί αλλά σε μια κρίση...μουσμουτίασης όπως θα έλεγε η αδερφή μου το άνοιξα και το χάλασα.δυστυχώς έτσι χάλασα και το ρετρό ραδιόφωνο με λυχνίες του παππού μου. σώθηκε ευτυχώς η συσκευή ηλεκτροθεραπείας (ξύλινη).

Το παιχνιδι ''τικι τακα μπουμ'' ειναι το παιχνιδι perfection, ειχε κυκλοφορησει και με αυτο το ονομα...

www.pinterest.com IMAGE.jpg

σε φιλικό σπίτι έχω παίξει μπασκετάκι με πλήκτρα...τέτοια παιχνίδια, οπως το μπασκετακι, πωλούνταν και στα πανηγύρια...

για το super car ειχε κυκλοφορησει και τηλεοπτικη διαφημιση (1993)

Όλη η ιστορία των Ελληνικών (και όχι μόνο) παιχνιδιών, σε αυτό το thread!

Ξυπνάνε πολλές μνήμες σε καθέναν από εμάς...

Να'σαι καλά Φίλιππε! :thumb:

Αφού ευχαριστήσω τον DINO για τα καλά του λογια (περιμένω ενημέρωση για την έκθεση ξέρεις εσυ),Θα συνεχισω την παρουσιαση των Ελληνικών Παιχνιδιων.........(πανηγυριωτικες καρτελες).........

DSC03393.jpg

DSC03394.jpg

DSC03395.jpg

DSC03396.jpg

DSC03397.jpg

DSC03408.jpg

DSC03410.jpg

DSC03409.jpg

DSC03407.jpg

DSC03411.jpg

Συνεχίζεται...........................

Πίσω