Τεχνητή νοημοσύνη: θα είναι κάποτε εφικτή;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
0b7d32de-c1dd-11ed-ab6b-02420a000194.webp

Ήταν μαγεία στον Amstrad με CGA γραφικά!
Πραγματικά CGA μαγεία.

Το εξαιρετικό Bruce Lee Lives (1989) που κυκλοφόρησε μόνο για MS DOS είχε AI και το επιβεβαιώνω γιατί το είχα αγοράσει αυθεντικό για τον Amstrad Pc1512 που είχα εκείνη την εποχή.
Αν είχες τον 1512 με έγχρωμη οθόνη, σε ζηλεύω. Διακαής πόθος το συγκεκριμένο μηχάνημα. Ανέβαινα Αθήνα-Στουρνάρη, και το είχε βιτρίνα το Ελένη Κουνάνη computers (αν θυμάμαι καλά). Πόσο όμορφο ήταν.

Πραγματικά CGA μαγεία.

Αν είχες τον 1512 με έγχρωμη οθόνη, σε ζηλεύω. Διακαής πόθος το συγκεκριμένο μηχάνημα. Ανέβαινα Αθήνα-Στουρνάρη, και το είχε βιτρίνα το Ελένη Κουνάνη computers (αν θυμάμαι καλά). Πόσο όμορφο ήταν.

Ναι είχα με έγχρωμο μόνιτορ. Μάλιστα στην αρχή τον αγόρασα με δύο floppy disk drive και μετά απο κάποιο διάστημα έβαλα σκληρό δίσκο Seagate!

Ναι είχα με έγχρωμο μόνιτορ. Μάλιστα στην αρχή τον αγόρασα με δύο floppy disk drive και μετά απο κάποιο διάστημα έβαλα σκληρό δίσκο Seagate!
Άρχοντας. Έχω παρευρεθεί σε unboxing ενός ολοκαίνουργιου και αστραφτερού Amstrad 1512. Κανονική Ιεροτελεστία. Τέλη των 80s.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο από τον Arvin Ash που εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του ChatGPT. Οι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι στα Ελληνικά.
Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, μετά ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο.

Χμμ.. ενδιαφέρον :)

Γενικά, οι απαντήσεις των AI chatbots δεν πρέπει να γίνονται δεκτές άκριτα.
Αν και ισχυρά, ωστόσο συχνά κάνουν λάθη ή παρέχουν ανακριβείς πληροφορίες.

"Τείνει επίσης να εισάγει αυθαίρετες απόψεις στις απαντήσεις της" :|

Θλιβερό..

^ Διαβάστε και τα σχόλια στο link που έβαλα.

Έχει πολύ ενδιαφέρον και το παρακάτω δημοσίευμα απο την ίδια ιστοσελίδα

Τελευταία επεξεργασία:
Θλιβερό..

^ Διαβάστε και τα σχόλια στο link που έβαλα.
[/URL]
Γιατι θλιβερο; Chatbots, υπηρχαν απο την εποχη των BBS και καναν θραυση. Απο την αλλη, το να συνομιλεις με chatbots εστω και για ερωτικους σκοπους, ισως ειναι πιο νορμαλ, απο κατι αλλα πραγματα που κανουν. Αν παρετε λιγο ματι, τι γινεται στην Ιαπωνια, οπου εκει το θεμα σχεσεων/φλερτ/μοναξιας ειναι πολυ σοβαρο, θα σας φυγει το καφασι που λενε. Oχι οτι ειναι σωστο, αλλα ειναι μια "βαλβιδα διαφυγεις" για πολυ κοσμο, που ειναι ετοιμος να "σκασει"... αν νομιζουν οτι τους βοηθαει, καλο ειναι. (για τα chatbot εννοω)

Έχει πολύ ενδιαφέρον και το παρακάτω δημοσίευμα απο την ίδια ιστοσελίδα

Αναμφίβολα φίλε Βαγγέλη, σε πολλές περιπτώσεις, η υπερβολική εξάρτηση από την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κριτικής σκέψης. Κάτι τέτοιο είναι ήδη παρατηρήσιμο. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Στην προσωπική μου χρήση, η AI αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στον προγραμματισμό. Στην ουσία, έχω έναν βοηθό open 24/7, ο οποίος μπορεί να συζητήσει, να αναλύσει, να προτείνει, να διορθώσει και να εξηγήσει με σαφήνεια. Με αυτήν την υποστήριξη, και εγώ με την σειρά μου έχω αναβαθμίσει τα προβλήματα μου στον προγραμματισμό, και μπορώ να επικεντρωθώ σε πιο πολύπλοκα προβλήματα, με αλγόριθμους και θέματα που στο παρελθόν απέφευγα.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα διαβάζει το μυαλό μας (δημοσίευμα 2023)

AI διαβάζει τις σκέψεις με μια απλή σάρωση του εγκεφάλου χωρίς να χρειάζεται εκπαίδευση (χθεσινό δημοσίευμα 18/2/2025)

A ρε γαμωτη μου, δεν θα προλαβω να χαρω αναβαθμιση στη "Σοφουλα" τσαμπα οι δοσεις, στον Κωτσοβολο

Αναβάθμιση δεν μου ήθελες;

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν θέλω να γίνουν αυτά τα πράγματα που λέει αυτός. Στο τέλος του δημοσιεύματος επιβεβαιώνει και που το πάνε όλο αυτό με την ΑΙ..

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα