Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο Βαγγέλη.Το Metaprogramming είναι εδώ και φέρνει AI Viruses & malwares
Τελικά δεν είναι τοσο εξυπνες
Το λαθος που βλέπεται στην εικόνα ,είναι οτι ενω ζητας να ζωγραφισει μια αλλη ωρα, η ΑΙ παντα θα ζωγραφιζει την 10:10... αυτό επειδή ολες οι πηγές που έχει, εχουν εικονες μόνο για την συγκεκριμενη ωρα, οπότε η ΑΙ αδυνατεί να "σκεφτει" πως να ζωγραφισει αλλη ώρα ,εκτος απο αυτη.
Αυτό δεν ισχύει για όλους αλλά για το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων. Προσωπικά, τα περισσότερα ενδιαφέροντα που έχω δεν απαιτούν σύχρονα μέσα (εκτός βέβαια από το retroid). Άνετα θα παρατούσα το smartphone και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.Το κείμενο έχει ενδιαφέρον και αναδεικνύει μια αρκετά σκοτεινή αλλά ρεαλιστική προοπτική για την πορεία της τεχνολογίας και της ανθρωπότητας. H υπερβολική εξάρτηση από την τεχνολογία – στην αρχή φοβόμαστε την αλλαγή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου γινόμαστε τόσο εξαρτημένοι από αυτήν, που δύσκολα επιστρέφουμε στην προηγούμενη κατάσταση.
Αυτό δεν ισχύει για όλους αλλά για το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων. Προσωπικά, τα περισσότερα ενδιαφέροντα που έχω δεν απαιτούν σύχρονα μέσα (εκτός βέβαια από το retroid). Άνετα θα παρατούσα το smartphone και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Καταλαβαίνω την άποψή σου telonio και μπράβο ότι μπορείς να λειτουργείς χωρίς πολλά από τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.Αυτό δεν ισχύει για όλους αλλά για το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων. Προσωπικά, τα περισσότερα ενδιαφέροντα που έχω δεν απαιτούν σύχρονα μέσα (εκτός βέβαια από το retroid). Άνετα θα παρατούσα το smartphone και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Πιθανότατα ναι Rygar, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι πως το χάσμα ανθρώπων που εξαρτώνται από τις τεχνολογίες χωρίς όμως να τις κατανοούν, και αυτών που έχουν την ικανότητα να τις ερμηνεύουν και να τις διαχειρίζονται με βάθος σκέψης, θα μεγαλώσει πολύ. Άποψη μου, η απάντηση σε αυτό είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρή βάση εκπαίδευσης. Λέμε τώρα.Τελευταία με ταλανίζει ενα deadlock πανω σε καποια processes που τρέχω στον Sql server μου. Περιστασιακά σκάνε και δε βγάζω ακρη. Εχουμε συστήματα που τον παρακολουθούν και βγαζουν xml reports. Ενας συνάδελφος εβαλε το report στο chatgpt και το chatgpt μονο που δεν είπε ότι είμαι άσχετος και βλάκας. Ελυσα το προβλημα αμέσως. Και όχι δεν είμαι άσχετος, απλώς εχω(εχουμε) φτιάξει τόσο πολύπλοκα Processes που θελει απειρες ώρες να εξηγήσεις τη σειρά με την οποία εκτελούνται. Και αναρρωτιάμαι, αν τώρα μεσα σε μισό λεπτό μού έδωσε τόσο λεπτομερή λύση (και μαλιστα με απταιστα αγγλικά και με παραδείγματα), τί θα κανει σε 5 χρόνια;;; Δε θελω να το σκέπτομαι. Φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε, πρώτον με μη σκεπτόμενους ανθρώπους και δεύτερον από γραφεία κενά από υπαλλήλους.
Φίλε πάντα κάπου, συμμερίζομαι την άποψη σου. Νιώθω εξίσου άνετα είτε σε έναν 8086, είτε σε έναν Ti/99 4A, είτε σε έναν Intel i9, είτε σε ένα Texas Ti-84, αρκεί να υπάρχει μια γλώσσα προγραμματισμού.@Blue Max Εγώ θα μπορούσα να ζήσω μόνο με αυτή την τεχνολογία και αυτή την AI!
Ανήκω στους εξαρτημένους RetroSapiens και ότι είμαι τεχνολογικά εξαρτημένος στην 80s εποχή!![]()
Φίλε πάντα κάπου, συμμερίζομαι την άποψη σου. Νιώθω εξίσου άνετα είτε σε έναν 8086, είτε σε έναν Ti/99 4A, είτε σε έναν Intel i9, είτε σε ένα Texas Ti-84, αρκεί να υπάρχει μια γλώσσα προγραμματισμού.
Αυτό σκέφτομαι συνέχεια,κ δεν ξέρω αν είναι το χειρότερο πάντως σίγουρα είναι το πρώτο κακό π θα μας βρει,η πιο άμεση συνέπειαΦοβάμαι ότι θα γεμίσουμε, πρώτον με μη σκεπτόμενους ανθρώπους