Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
σ ευχαριστουμε για την πληροφορια αυτηNassos83 είπε:Όταν τη γέμιζες με νερό ή ρύζι έκανε τρελά κόλπα στον αέρα!
Και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τη δημιουργό.
http://www.4-small-businesses.com/small-businesses-ideas-007.html
που το εμαθες;thebest20 είπε:Είναι τόσο τέλειες οι διαφημίσεις παιχνιδιών,μακάρι να βρίσκαμε τη διαφήμιση με το σπίτι των Playmobil.Έχω να δω τη διαφήμιση αυτή σχεδόν 20 χρόνια,και την έδειχνε ελάχιστα,στο MEGA!Από ότι έμαθα επίσης η ARTLINE θα ανεβάσει μεγάλο αρχείο με τις διαφημίσεις της στο youtube,και από ότι έχω παρατηρήσει οι περισσότερες διαφημίσεις της είναι με παιχνίδια!
Όχι μόνο τη θυμάμαι, αλλά πιθανότατα και δε θα την ξεχάσω ποτέ!... Θυμάμαι το windsurf να πλέει μπροστά στα μάτια μου κι εγώ να το κοιτάζω σαν υπνωτισμένη!Rinus Cesar είπε:- Για το γουιντσέρφινγκ της Playmobil θυμάμαι μια απαλή παιδική φωνούλα [μάλλον από κοριτσάκι] να τραγουδά το εξής : Παίξτε με Πλεημομπίλ / γουιντσέρφινγκ της Πλεημομπίλ / ανοίξτε πανιά κι όπου πάει / Γουιντσέρφιιιινγκ ... της πλεημομπίλ !!! Και κατά τη διάρκεια του σποτ βλέπαμε το γουιντσέρφινγκ της Playmobil να πλέει πάνω στα ήρεμα νερά !!! Τη διαφήμιση τη χρονολογώ στα μισά των 80ς ....