Για μένα είναι το καλύτερο σημείο του επεισοδίου. Ψοφάω να βλέπω τον Κάκαλο να νευριάζει. Γενικά ο Σαββιδάκης δίνει ρέστα. Όπως τότε που τον παίρνουν τηλέφωνο από το γραφείο του Παρλαπίρλα, το σηκώνει και λέει, ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ.johnny19818 είπε:Δεν ξερω αν ειναι και ο ρολος του τετοιος αλλα πραγματι ο Σαββιδακης σε καθε επεισοδιο που ο Κακαλος τον ρωταει κατι, αυτος επαναλαμβανει την ερωτηση π.χ. Εσυ Νταλας τι οραμα εχεις; Εε τι οραμα; Απο ενα σημειο και μετα καταντησε κουραστικο.
Αγαπημένο επεισόδιο το συγκεκριμένο!perlastar είπε:Εμένα από τον Σαββιδάκη μου αρέσει πολύ το επεισόδιο που υποτίθεται ότι είχε πάθει κόμπλεξ κατωτερότητας και ένιωθε άχρηστος. Τότε όλοι, και ο Κάκαλος μαζί, προσπαθούσαν να του δείξουν ότι αξίζει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το σημείο που φτιάχνει έναν καφέ για τον Κάκαλο, και τον ρωτάει αν είναι ωραίος. Τότε ο Μπέζος, κάνει ένα από τα γνωστά του χιουμοριστικά, αυτό που αλλάζει αντιδράσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μπροστά στον Σαββιδάκη κάνει μμμ... με ευχαρίστηση, για να δηλώσει ότι του άρεσε ο καφές, κι αμέσως μετά γυρνάει το κεφάλι στην άκρη και κάνει ξανά μμμ... αλλά με αηδία.
Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Η δεύτερη σαιζόν προσωπικά μου άρεσε ελάχιστα σε σχέση με την υπέροχη πρώτη.johnny19818 είπε:Να πειράχτηκε η αεροπορία μετά από 50+ επεισόδια δε νομίζω. Όπως είπε κι ο metal στο τέλος μάλλον ήταν κουραστική και ο κόσμος δεν την έβλεπε.
stratos84 είπε:Όταν σταμάτησε η σειρά, είχα ακούσει πως έγινε επειδή υπήρξε δυσαρέσκεια από την Πολεμική Αεροπορία. Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο? Ισχύει ή απλώς σταμάτησε για άλλο λόγο?
metalcandyman είπε:Προσωπικα δεν το πιστευω πως σταματησε αυτο εξαλου η αεροπορια δεν μπορει να μιλαει γιατι τα ιδια και χειροτερα γινονται εκει μεσα Δεν μιλαω φυσικα για τους ιπταμενους αλλα για ολους τους αλλους.Η σειρα οπως ειχα διαβασει καποια στιγμη σταματησε γιατι απο ενα σημειο και μετα ειχε αρχισει να γινετε βαρετη και χωρις εμπνευσεις και κλασικα εκανε μικρα νουμερα.Αυτος εξαλου ειναι και ο λογος που κοβετε σχεδον η καθε σειρα που εχει αυτη την τυχη αν και φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις.
johnny19818 είπε:Να πειράχτηκε η αεροπορία μετά από 50+ επεισόδια δε νομίζω. Όπως είπε κι ο metal στο τέλος μάλλον ήταν κουραστική και ο κόσμος δεν την έβλεπε.
RIO είπε:Από ότι θυμάμαι, έλεγαν πως η σειρά σταμάτησε επειδή ο Μπέζος είχε βαρεθεί να σκηνοθετεί και ήθελε να ασχοληθεί με άλλες δουλειές ( θεατρικές)...
Serafeim είπε:Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Η δεύτερη σαιζόν προσωπικά μου άρεσε ελάχιστα σε σχέση με την υπέροχη πρώτη.
Ελισάβετ Κεραντάρη Μαυροδιοβουνιώτη.BETTY BOOP είπε:μήπως γνωρίζετε το πραγματικό όνομα της Μπουμπούς στη σειρά;
Το θυμαμαι και το εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ.cloud είπε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, όμως το θυμήθηκα τώρα που είπατε για "παρεξηγήσεις"...Θυμάται κανένα άλλος αν η σειρά λεγόταν "Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά", και η μουσική στην αρχή ήταν μία παραλλαγή του γνωστού τραγουδιού της Σοφίας Βέμπο..;
Και αν θυμάμαι καλά, υπήρξαν αντιδράσεις από την οικογένεια της Σοφίας Βέμπο, και αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον τίτλο και την μουσική.