Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οκ λοιπόν φίλε Ελέφαντα, ας αλλάξΟμε στυλ, ας παίτσουμε λίγο.

Αυτό από το Νο1 παιχνιδιάρη Ελληνα καλλιτέχνη. Αφιερωμένο σε όους/οσες απέκτησαν πρόσφατα παιδάκι.

Και αυτό από το Νο2 παιχνιδιάρη και τσαχπίνη γοριΛάκη, φουλ στα υπονοούμενα.

Ωπα! Είναι Rockets ή The Rockets;; Η μιλάμε για άλλο συγκρότημα; Γιατί εγώ ξέρω αυτό:

Και αυτό, που είναι μια καταπληκτική διασκευή των Canned heat:

Ε αει στο καλό! Πηγα για ντους στις 6.30 το πρωί, εξω τίποτα, όλα καλά, λεω μεσα μου "παω κανονικά στη δουλειά", στις 7 το΄χε στρώσει!!! Απίστευτο. Πρέπει να έριξε πολύ χιόνι. Παίρνω στο εργοστάσιο, μου λενε μην έρχεσαι η ΕΟ είναι κλειστή. Στις 8 παίρνω τηλ συνάδελφο που παει με λωφορείο, μου λέει είμαστε μία ώρα στο πουλμαν, μας έχουν σταματήσει στις Αφίδνες. Με ξαναπήρε τηλ πριν λίγο (10:30), μετά από 3.5 ώρες αναμονής τους γύρισαν πίσω. Ξαφνικά το φως από τη μπαλκονόπορτα έγινε έντονο. Αει στα διάλα! Εβγαλε ήλιο!!!!

Ε αει στο καλό! Πηγα για ντους στις 6.30 το πρωί, εξω τίποτα, όλα καλά, λεω μεσα μου "παω κανονικά στη δουλειά", στις 7 το΄χε στρώσει!!! Απίστευτο. Πρέπει να έριξε πολύ χιόνι. Παίρνω στο εργοστάσιο, μου λενε μην έρχεσαι η ΕΟ είναι κλειστή. Στις 8 παίρνω τηλ συνάδελφο που παει με λωφορείο, μου λέει είμαστε μία ώρα στο πουλμαν, μας έχουν σταματήσει στις Αφίδνες. Με ξαναπήρε τηλ πριν λίγο (10:30), μετά από 3.5 ώρες αναμονής τους γύρισαν πίσω. Ξαφνικά το φως από τη μπαλκονόπορτα έγινε έντονο. Αει στα διάλα! Εβγαλε ήλιο!!!!

Ταλαιπωρία γενικά αυτή η Μηδεια!! Σε εμάς εδώ στα νότια δεν έστρωσε πάντως καθόλου

Δεν έχεις παράπονο, όμως. Παρακαλάς για χιόνι μέρες τώρα, σου έκανε τη χάρη (τι να πω; γούστα είναι αυτά!). Μήπως να παρακαλέσεις να ανοίξουν και οι νομοί; :D

Ταλαιπωρία γενικά αυτή η Μηδεια!! Σε εμάς εδώ στα νότια δεν έστρωσε πάντως καθόλου
Και το κέντρο μια από τα ίδια. Κάτι ψιλονιφάδες ρίχνει από το πρωί, σκάει μύτη και καμιά ακτίνα που και που. Τουλάχιστον μπορούμε να κυκλοφορήσουμε.

Kiss - 100.000 Years (1974)

Ωραίος ο Vivaldi, Λώρα! Μακάρι να ήταν τόσο ρομαντικός ο χειμώνας όσο τον αποδίδει ο Αντόνιο αλλά εγώ συνήθως κρυώνω!
Ορίστε κι από μένα ένα πιο σύγχρονο, ελπίζω να είναι από τα ταγκό που σου αρέσουν (και σε σένα και στους υπόλοιπους ρομαντικούς του φόρουμ).

Σοφία Βέμπο - Χειμώνας (1936)

Ωχ, ίδιο βάλαμε. Τι να γίνει, σκεφτόμαστε όμοια. Πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο.

Πριν 12 χρόνια έβαλα κλασσική μουσική στη ζωή μου ξεκινώντας από Βιβάλντι. Από τότε έχω επεκταθεί. Θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα ότι μπορώ και ακούω κάτι τέτοιο:

(που είναι ελαφρύ σε σχέση με τη μουσική που ακούν αλλα παιδιά εδώ μεσα)

...και μολις τελειώσει (επειδή ξεκουφάθηκα), πάω σε κάτι τέτοιο:
Η ιστορία λέει ότι ο Ροντρίγκο ήταν τόσο συντετριμμένος που η γυναίκα του έχασε το παιδί της στη γέννα που έκατσε κι έγραψε αυτό το αριστούργημα.

υγ. Η κάθε εποχή έχει τους Μπετόβεν της. Κι ο Μορικόνε ένας σύγχρονος Μπετόβεν ήταν.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα