Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραίος ο Vivaldi, Λώρα! Μακάρι να ήταν τόσο ρομαντικός ο χειμώνας όσο τον αποδίδει ο Αντόνιο αλλά εγώ συνήθως κρυώνω!
Ορίστε κι από μένα ένα πιο σύγχρονο, ελπίζω να είναι από τα ταγκό που σου αρέσουν (και σε σένα και στους υπόλοιπους ρομαντικούς του φόρουμ).

Σοφία Βέμπο - Χειμώνας (1936)

Δε μ'αρέσει....

Ωχ, ίδιο βάλαμε. Τι να γίνει, σκεφτόμαστε όμοια. Πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο.
Καλόοοοοοο!!

Και μιας και μιλούσα για τους Μπετόβεν της σύγχρονης εποχής, ακόμας ένας:

Το KILL BILL εκτός των άλλων ήταν διάσημο για την επιλογή μουσικής, όπως το ανωτέρω αριστούργημα.

Για όσους ξέρουν από πραγματικά καλή μουσική και καλές ταινίες:

Διαβάστε την περιγραφη του βίντεο, είναι σημαντικό. Ακόμα πιο σημαντικό να δείτε το βίντεο μεχρι τέλους και να το συνδυάσετε με την περιγραφη του.

Τελευταία επεξεργασία:
Επιτέλους χιονίζει του σκοτωμού!!!! Εχει θολώσει το τοπίο από το πυκνό χιονάκι. Ούτως ή άλλως δε θα πήγαινα αυριο στο εργοστάσιο λόγω του ότι η ΕΟ κηρυξε ΚΛΕΙΣΤΟΝ (όλα τα κλείσαμε, να μην κλείσουμε και ένα μικρό δρομάκο; )

Είχα τη φαεινέστατη ιδέα να ξεκινήσω για το γραφείο σήμερα μια που είναι μόνο επτά λεπτά με το αυτοκίνητο και γιατί είμαι η μόνη που δεν είχε δικαιολογία να μην πάει. Όλα γύρω χιονισμένα, όλα γύρω παγωνιά, το Σύνταγμα σχεδόν αόρατο μέσα στο λευκό τοπίο, η Πλάκα όπως δεν την είχα δει ποτέ. Μέχρι να πάω και να επιστρέψω σπίτι (αναγκαστικά) μέτρησα 8 πεσμένα/σπασμένα δέντρα να κλείνουν τους δρόμους, το ένα μπροστά στην πολυκατοικία μου.
Ήθελα να 'ξερα ποιος παρακάλεσε για χιόνι.... :mad:

The mamas & The Papas - California Dreamin' (1965)

Είχα τη φαεινέστατη ιδέα να ξεκινήσω για το γραφείο σήμερα μια που είναι μόνο επτά λεπτά με το αυτοκίνητο και γιατί είμαι η μόνη που δεν είχε δικαιολογία να μην πάει. Όλα γύρω χιονισμένα, όλα γύρω παγωνιά, το Σύνταγμα σχεδόν αόρατο μέσα στο λευκό τοπίο, η Πλάκα όπως δεν την είχα δει ποτέ. Μέχρι να πάω και να επιστρέψω σπίτι (αναγκαστικά) μέτρησα 8 πεσμένα/σπασμένα δέντρα να κλείνουν τους δρόμους, το ένα μπροστά στην πολυκατοικία μου.
Ήθελα να 'ξερα ποιος παρακάλεσε για χιόνι.... :mad:

The mamas & The Papas - California Dreamin' (1965)

Έριξε τόσο χιόνι αυτή την φορά να φάνε και οι κότες. Βγήκα για λίγο να δω το αγαπητό χιόνι και πηγα να γλιστρησω πόσες φορές ααχαχαχαχαχ. Επιπλέον είδα και πόσα κοτσιφια κάτω μαζεμένα τα καημένα. Αλλά από εβδομάδα πάλι εικοσαρια θα έχει ο υδράργυρος.

Έριξε τόσο χιόνι αυτή την φορά να φάνε και οι κότες. Βγήκα για λίγο να δω το αγαπητό χιόνι και πηγα να γλιστρησω πόσες φορές ααχαχαχαχαχ. Επιπλέον είδα και πόσα κοτσιφια κάτω μαζεμένα τα καημένα. Αλλά από εβδομάδα πάλι εικοσαρια θα έχει ο υδράργυρος.
Κρίμα τα κακόμοιρα τα κοτσυφάκια. Βάλε καμιά φωτό στο επόμενο ποστ βρε 80srevival, αν τα έχεις τραβήξει. Τα αγαπώ πολύ αυτά τα πουλιά.

Κρίμα τα κακόμοιρα τα κοτσυφάκια. Βάλε καμιά φωτό στο επόμενο ποστ βρε 80srevival, αν τα έχεις τραβήξει. Τα αγαπώ πολύ αυτά τα πουλιά.
Πριν μία ώρα που ξαναβγηκα δεν τα βρήκα εκεί που την είχα δει. Έπρεπε να τα είχα βγάλει εκείνη την ώρα

Πίσω
Μπλουζα