Τι ακούω απόψε ...

Μιας και με πήρε η ώρα θα βάλω ένα χαρούμενο να το βρήτε αύριο το πρωί για μια ωραία ρυθμική μέρα. Χαριτοδιπλωμένος και Μαριάννα, μια τραγουδίστρια που συμμετείχε και στην "Πορνογραφία" του Χατζηδάκη το 1982, πριν κυκλοφορήσει το 1985 το συγκεκριμένο σιγκλ. Το χορέψαμε πολύ τότε. Το ακούγαμε πρωί, μεσημέρι και βράδυ προ και μετά των γευμάτων.
 
Μα ο Τόνι Κάρεϊ. Ποιός είναι αυτός; Είναι αυτός εδώ:
Που τραγουδάει κιόλας. Το τραγουδάκι το ξέρετε όλοι όσοι γεννηθήκατε στα 70'ς.
Πόσο ωραίο, γεμάτο αναμνήσεις.

Καλημέρα.

Then I look at you
And the world's alright with me


Bill Withers - Lovely Day (1977)

 
Καταπληκτική μέρα, ζεστός ήλιος, μυρίζει καλοκαιράκι. Ωρα για μπίρες και ας τις πιούμε μόνοι μας. Corona μόνοι μας λογω....corona virous. Reggae λόγω καλοκαιρίας σήμερα, πάει και με τα μπριζολάκια και με την μπιρίτσα από το μπουκάλι.
 
πολύ ωραίο το Βαθύ Μωβ, το Ουράνιο Τόξο καθώς και οι Depeche Mode. (αυτό δεν σηκώνει μετάφραση). Rygar όλα αυτά το χρόνια νόμιζα ότι έλεγε master of sevens! που να ήξερα τον πραγματικό τίτλο! τώρα ακούω την ΔΙΣΚΑΡΑ των Manowar, Kings of metal. @laura ingalls :πολύ ωραία η Μαριάννα και ο Χαριτοξεδιπλωμένος (να μην κάνω κι εγώ πνεύμα;) το ακούω συνέχεια το έχω σε cd.
 
Μια χαρά ήταν τα μέταλλα και τα ροκ σήμερα αλλά είναι Τσικνοπέμπτη κι έχω μπει σε mood καρναβαλιού (με λάθος μάσκα αλλά τι να κάνουμε, έτσι τα έφερε ο χρόνος). Οπότε μέχρι την άλλη Κυριακή όσο μπορώ παίζω χορευτικά.

The Gibson Brothers - Que Sera Mi Vida (1979)

 
Κάποιος εδώ δίπλα ψήνει και μου'χει σπάσει τη μύτη. Του'βαλα αυτό στη διαπασών και του'κοψα την όρεξη από τα πρώτα 7 δευτερόλεπτα :fafoutis:

 
δεν είδα κανένα να βάλει κάτι από εναλλασσόμενο/συνεχές ένα από τα πιο αγαπημένα μου οι καμπάνες της κόλασης:
 
gamma ray-heading for tomorrow
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Kai Hansen! Είχα την κασέτα αλλά νομίζω την πούλησα στην Κοζάνη ή την πέταξα όταν νόμιζα ότι δεν θα ξανάκουγα κασέτες, δεν θυμάμαι. ας είναι καλά το εσύ σωλήνας.
ακτίνα γάμμα- πλέοντας (?) προς το μέλλον
 
Είχα την κασέτα αλλά νομίζω την πούλησα στην Κοζάνη ή την πέταξα όταν νόμιζα ότι δεν θα ξανάκουγα κασέτες, δεν θυμάμαι.
:eek::eek::eek::eek::eek:

Ειλικρινά νομίζω ότι το στομάχι μου έπαθε κράμπα μόλις το διάβασα.

Κάποιος εδώ δίπλα ψήνει και μου'χει σπάσει τη μύτη. Του'βαλα αυτό στη διαπασών και του'κοψα την όρεξη από τα πρώτα 7 δευτερόλεπτα
Εσείς δεν τσικνίζετε;
 
Πίσω
Μπλουζα