Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 3.623
Σε λίγο. Λεγαμε ότι αν ψήσουμε στο μπαλκόνι, η τέντα θα μας θυμίζει τσικνοπέμπτη για κανά χρόνο , χώρια του ότι μπορεί να της βάλουμε και φωτγιά.Εσείς δεν τσικνίζετε;
Σε λίγο. Λεγαμε ότι αν ψήσουμε στο μπαλκόνι, η τέντα θα μας θυμίζει τσικνοπέμπτη για κανά χρόνο , χώρια του ότι μπορεί να της βάλουμε και φωτγιά.Εσείς δεν τσικνίζετε;
Ε δεν είχε βγει ο ζεστός ήλιος. Αλλά γέλασα με το σχόλιό σου γιατί.... μου θυμίζεις τη μάνα μου!Σημερα το πρωί πάντως γύρω στις 6 παρά στα διόδια των Αφιδνών(ε) το θερμόμετρο του αμαξιού μου έγραφε 2 βαθμούς.
Εγώ θα σε "τιμωρήσω" με αυτό:Ε δεν είχε βγει ο ζεστός ήλιος. Αλλά γέλασα με το σχόλιό σου γιατί.... μου θυμίζεις τη μάνα μου!
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Rygar:
Αθλιο τραγούδι το ξέρω, αλλά έτσι σε τιμωρώ.
Α, η ώρα είναι ότι πρέπει για χορό και για να κάψουμε και κανά λουκάνικο.Ποιός/α θα το χορέψει; Εγώ βάρυνα λίγο από το φαγητό και το κρασάκι και τώρα νοιώθω σα μωρό που βύζαξε και τα μάτια του ανοιγοκλείνουν με 240 καρέ.
Ναι, τα μαθα καλά, τα μαθα και απέξωΑ, η ώρα είναι ότι πρέπει για χορό και για να κάψουμε και κανά λουκάνικο.
(Και πού να δεις τι έχω βάλει "στο τι ζώδιο είστε" για τις μικρές ώρες... Επιμορφώνω τη Λώρα απόψε!)
Άμα ο άνθρωπος είναι πραγματικός καλλιτέχνης και να εκτιμά ξέρει και να προσαρμόζεται ξέρει κι άμα έχει κέφια δημιουργεί και μόνος του!Ναι, τα μαθα καλά, τα μαθα και απέξω
το σκάρλα είναι το ταγκό
της Αιτωλοακαρνανίας το καλό,
είμαι εκπαιδευμένη να το αντέξω.
Είδες που τις βραδυνές ώρες μ αρέσουν όλων των ειδών τα ταγκό; Και τα εντοπίας...σφαγής.