Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.818
Άναψες φωτιές με την Amiga. Είχε ένας φίλος και πήγαινα σπίτι του τα καλοκαίρια και όχι μόνο και έπαιζα με τις ώρες αυτό
Σπουδαίο παιχνίδι, από τα καλύτερα video games ever (Sid Meier είναι αυτός). Έπαιξα στον C64 και στην Amiga αργότερα. Είχα χάσει τον ύπνο μου για λίγο και είχαν πέσει οι βαθμοί μου. Μα τι να έκανα, είχα να επιλέξω πειρατική ζωή από την μία, και άλγεβρα από την άλλη.Άναψες φωτιές με την Amiga. Είχε ένας φίλος και πήγαινα σπίτι του τα καλοκαίρια και όχι μόνο και έπαιζα με τις ώρες αυτό
(το μόνο ηλεκτρονικό παιχνίδι στο οποίο τα κατάφερνα...και είχα μάθει και την γεωγραφία της Καραϊβικής):
Sid Meier's Pirates! (Amiga 50Hz) - Intro
Μπορεί να ακούγεται κάπως βαρύ αλλά πρόκειται για κομματάραΈρχεται κάπως βαρύ για Δευτέρα πρωί, δεν βαριέσαι, αυτό ακούω. Καλημέρα.
Χάρις Αλεξίου - Ξημερώνει (1980)
Χρόνια πολλά και σε σένα @g1973tony.Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και εορτάζοντες όπως στον συνονόματο @tonytony
Παραθέτω την πρώτη εκτέλεση
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ, 1939, Μάρκος Βαμβακάρης, Απόστολος Χατζηχρήστος
σε μουσική Σπύρου Περιστέρη και στίχους Πιπίτσας Οικονόμου (το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Μίνως Μάτσας- παππούς)
Ευχαριστώ @BajarΧρόνια πολλά και σε σένα @g1973tony.
Άρα βρίσκεσαι εις τας μακρινάς και κρύας ΗΠΑ...Εγώ τις δύο προηγούμενες ώρες άκουγα για μουσική τον ήχο του εκχιονιστικού μου διότι έριξε 30 πόντους χιόνι τη νύχτα και το χειρότερο είναι ότι προς το τέλος αντί να ρίχνει χιονόσκονη ανέβηκε η θερμοκρασία, 31F λέει το εξωτερικό μου θερμόμετρο (είχαμε κάτι -20 Κελσίου αυτές τις μέρες, που με τον αέρα γίνονταν -30) οπότε το απο πάνω χιόνι ήταν υγρό και κολλούσε.
Ναι, από το 1980. Αφού να φανταστείς όταν ακούω "μαντώ" σκέφτομαι ένα είδος γυναικείου παλτού. Άντε το πολύ τη Μαντώ Μαυρογένους. Τόσο έξω από τα ελληνικά πράγματα.Άρα βρίσκεσαι εις τας μακρινάς και κρύας ΗΠΑ...
Είναι το μαντό από την γαλλική λέξη manteau = γυναικείο παλτό, σχετικά ελαφρύ και κοντό.Ναι, από το 1980. Αφού να φανταστείς όταν ακούω "μαντώ" σκέφτομαι ένα είδος γυναικείου παλτού. Άντε το πολύ τη Μαντώ Μαυρογένους. Τόσο έξω από τα ελληνικά πράγματα.
Ευχαριστώ πολύ!!!