Τι ακούω απόψε ...

Στο σημερινο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Σκιές και Χρώματα της Μαντώς, αναγράφεται σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει ομοιότητα με το παρακάτω:

Céline Dion - I Surrender (2002)
Στιχουργοί/Συνθέτες Louis Biancaniello, Sam Watters

Βλέποντας τους δημουργούς Louis Biancaniello, Sam Watters και επειδή η Μαντώ έχει συνεργαστεί με αυτούς στο Where You Are της Jessica Simpson και όχι μόνο, υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να έχει συμμετοχή στη σύνθεσή του απλά να μην φαίνεται το όνομά της...Άλλωστε σε συνεντεύξεις της (αν θυμάμαι καλά) έχει αναφέρει ότι στην Αμερική είχε κάνει κάποια project πάνω στο ύφος της Celine Dion τα οποία δεν κυκλοφόρησαν. Επιπλέον όταν της προτάθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 δισκογραφική δουλειά στην Αμερική , ήταν ήδη έγκυος στον γυιό της και προτίμησε την οικογένειά της παραμένοντας στην Ελλάδα.
Δεν γνωρίζω ίσως και να κάνω λάθος αλλά το θεωρώ λίγο δύσκολο να περιέπεσε σε τέτοιο ατόπημα γιατί έχει σπουδάσει και ζήσει για πολλά χρόνια στην Αμερική κι έχει αναφέρει πολλάκις σε συνεντεύξεις της ότι ασχολείται με songwriting εκεί. Έτσι υποψιάζομαι ότι πιθανότατα είναι συνδημιουργός του τραγουδιού I Surrender που ερμηνεύει η Céline Dion και απλά το όνομά της δεν αναγράφεται.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Από τον προσωπικό του δίσκο
Το όνομα της Ελένης Τσαλιγοπούλου που κάνει τις δεύτερες φωνές αναγράφεται μόνο στο CD και όχι στον δίσκο βινυλίου...
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: RIO
Το συγκεκριμένο έχει αναρτηθεί και στα 3 νήματα "Τι Ακούω Απόψε" , "Η Παλιά Αθήνα" και "Αγαπημένα κομμάτια από σειρές και ταινίες" γιατί περιέχει σκηνές από την παλιά Αθήνα και αποτελεί μουσικό θέμα για την ταινία: "Οι θαλασσιές οι χάντρες" (1967) και την θρυλική σειρά "Λούνα Παρκ" (Το 1ο επεισόδιο προβλήθηκε στις 11 Ιουλίου 1974 και το τελευταίο στις 9 Μαΐου 1981).

Μίμης Πλέσσας Η Βόλτα Των Ερωτευμένων​

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα