Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
η αναζητηση εχει παντα ενα μεγαλειο
Original CD, παραγγελία από internet
Donna Summer - MacArthur Park Suite (1978)
Και κάτω από το cd βιβλίο για την γλώσσα Assembly.Original CD, παραγγελία από internet
Προβολή συνημμένου 259509
Donna Summer - MacArthur Park Suite (1978)
Ο Χατζηνάσιος στα καλύτερα του...
Πολύ όμορφο, το ακούσαμε ξανά πρόσφατα με την φωνή της Μαρινέλλας.Ο Χατζηνάσιος στα καλύτερα του...
Εδώ άλλη μια (κατά την γνώμη μου) υπέροχη μελωδία του από σάουντρακ ταινίας που αργότερα έγινε και τραγούδι...
Αξιοθαύμαστα παρατηρητικός (και δεν κρίνω με βάση αυτό το σχόλιο μόνο). Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο βιβλιαράκι 2 φορές (και μάλλον σύντομα τρίτη), και είναι αρκετά ρετρό πλέον. Είναι κάτι σαν το companion των Αγγλικών.Και κάτω από το cd βιβλίο για την γλώσσα Assembly.
Πολύ όμορφο, μου αρέσουν και οι 2 εκτελέσεις. Αν και αυτή που άκουσα πρώτη είναι του ΠάριουΞένο ή ελληνικό; Ξένο γιατί είναι αργά και τα γαλλικά τα ακούω ευχάριστα αυτή την ώρα. Ομολογώ ωστόσο ότι το ελληνικό με τη φωνή του Πάριου ανήκει στην μικρή λίστα με τις διασκευές που μου αρέσουν αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ το ορίτζιναλ.
Noëlle Cordier - Mon coeur pour te garder (1977)
Όντως έχει πολύ ωραία φωνή, και γενικά πάντα μου άρεσε σαν παρουσία.Σε αυτά τα ατμοσφαιρικά ο Billy ήταν άπιαστος (και είχε και ωραία φωνή ο άτιμος! ) :