Τι ακούω απόψε ...

Τελευταία επεξεργασία:
Ο αγαπημένος μου δίσκος των pink Floyd, παρα τη μικρή διάρκεια. Το build up που κανει ηχητικα και σε συναίσθημα ειναι το κάτι αλλο.
Τέλειο Blue Max!
Tο Animals είναι από τους δίσκους (γενικά, όχι μόνο των Pink Floyd) που έχω ακούσει πολύ. Όταν κυκλοφόρησε αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη από τα μέσα της εποχής. Περιγράφει τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της δεκαετίας του 1970 στη Βρετανία. Ίσως και για αυτό. Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια και σήμερα αναγνωρίζεται ένας από τους καλύτερους δίσκους των Pink Floyd. Για μένα είναι ένας από τους πιο powerful δίσκους ever. Και έχω αυτήν την γνώμη για τον δίσκο από την πρώτη φορά που τον άκουσα παιδί. Χωρίς να είμαι μουσικοκριτικός, εμπιστεύτηκα το συναίσθημα όπως κάνω όλη μου την ζωή στην μουσική. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο, είναι έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις.


Rolling Stones - Wild Horses (1971)

 
Blue Max κι εγω αποδίδω εν μέρει την περιορισμένη επιτυχία του δίσκου στο οτι κριτικαρε τη Βρετανική κοινωνία, τις σάπιες ανθρώπινες σχέσεις κοκ. Αλλα και στο οτι ήθελε πιο « εξασκημένα αυτιά » για να εκτιμηθεί. Μην ξεχνάμε οτι πως οι ήχοι αυτοί ειναι εντελώς μανουριού για την εποχή.…και το animals θέλει τον χρόνο του.
 
Πίσω
Μπλουζα