Τι ακούω απόψε ...

@metalcandyman ωραίος ο βασιλιάς Διαμάντης έχω αυτό τον δίσκο σε picture disk!το αγαπημένο μου είναι το a mansion in darkness.
 
Φίλε με metalcandyman,
Helloween?..Helloween???..Θα κλάψω!
Το πρώτο-πρώτο "άκουσμα" ,αυτό που ήταν αιτία να γνωρίσω αυτή τη μουσική,ήταν τραγούδι των Helloween!..Δεν ξεκίνησα ποτέ με Def Leppard,ή ACDC,ή White Snake ή παρόμοια συγκροτήματα.. Το "Starlight" των Helloween από το "Walls of Jericho" ήταν το πρώτο μου τραγούδι!..Κατευθείαν στα βαθιά!!! ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!..Φυσικά οι Helloween είναι από τους αγαπημένους μου.Αν και από τα μέσα του '90,κάπως τους "έχασα"..Βολεύτηκα μάλλον,με τα παλιά τους!..Απόψε όμως απαντώ,με ένα άλλο αγαπημένο μου συγκρότημα!..Το συγκεκριμένο κλιπ τους,το ΄χα γράψει και σε βιντεοκασέτα,το ΄βαζα με τέρμα την ένταση και έπαιρνα φόρα και πηδούσα στον καναπέ,στο καθιστικό,όπως οι τύποι στη σκηνή! Έσπασα το πλαϊνό του καναπέ,χτυπούσα ώμους,πλευρά.. Ευτυχώς,που το βίντεο και η tv ήταν στο καθιστικό και δεν την είχαμε στο σαλόνι!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Περασμένα μεσάνυχτα,ώρα να ησυχάσουμε,ακούγοντας ένα τραγούδι από ένα υπέροχο soubndtrack μιας κλασσικής ταινίας.
 
Ιστορικό για πολλούς λόγους αυτό το βίντεο. Εκεί γνώρισε ο τραγουδιστής το τοπ μοντελ Πολίνα Πορίτσκοβα που πρωταγωνιστεί και ξεκίνησε η, ταραχώδης θα έλεγε κάνεις, σχέση τους.
 
Ήρεμα πράγματα σήμερα..Δεν έγραψε και ο φίλος metalcandyman για να απαντήσω ανάλογα!..Τέτοια ώρα λοιπόν, ένα τραγούδι από το soundtrack μιας παλιάς αυστραλιανής σειράς.
 
Αγαπημένο μου κομμάτι από το διαγωνισμό της Eurovision 1987 (ναι, να αυτή που νίκησε ο Sean Sherrard, aka Johnny Logan). Ο τίτλος νομίζω σημαίνει "Εκατό Νύχτες" (δεν ξέρω φινλανδικά, δεν είμαι σίγουρη). Ένα κομμάτι από τις παλιές, καλές εποχές με τη ζωντανή ορχήστρα.
 
Μπαλάντα απόψε,από του αγαπημένους μου Helloween και το part one τους!..Γιατί και οι metalάδες έχουν..καρδιά!
 
Σημερα εχω ερωτικη διαθεση οποτε παρτε να γουσταρετε. (Lita ford και τα μυαλα στο μπλεντερ:love::love::love::love::love:).

 
Ξεχαστε οσα ξερατε απο τα παραμυθια και τα παιδικα γιατι η αλικη τελικα δεν παει στη χωρα των θαυματων αλλα παει στην κολασηηηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Αιντε να ξυπναμε λιγο 5 η ωρα:cool::cool::cool:

 
Εκτός αν η Αλίκη ακούσει τους Nightwish και ευχηθεί για..
 
Πίσω
Μπλουζα