Τι ακούω απόψε ...

Διακρίνω μια τάση προς τη Γερμανική italo-disco σήμερα (γερμανική italo-disco λίγο οξύμωρο δεν ακούγεται; ). Αυτά ακούω και θέλω να πάω για λίγο πίσω στο χρόνο όταν ήμουν παιδί και τα άκουγα στους πειρατικούς τα απογεύματα. Ένα κι από μένα.

Bad Boys Blue - Totally miss you (1992)

 
αραμπάς περνά-Μαρίζα Κωχ
καλά θα μου πείτε από το heavy metal περνάς στην Italo και από κει στο ελαφρολαϊκό; η απάντηση είναι ότι ο καλός ο μύλος, όλα τα αλέθει.
 
@Uskoke Ετσι και αλλιώς το thread αναφέρεται στο 'τι ακούω απόψε' δλδ στο τώρα και δεν έχει σημασία τι είδος μουσικής είναι αυτό απλά λόγω ρετρό θεματολογίας ας είναι κατι που ακούγαμε παλιότερα.

Δεν είναι υποχρεωτικό να ακολουθούμε το μουσικό θέμα που ποσταρε ο προηγούμενος συμφορουμίτης.

Οποτε βάζουμε ότι ρετρό μουσικη μας αρέσει (είτε είναι ποπ, είτε ντίσκο, είτε μεταλ ,είτε κάποιο άλλο είδος μουσικής). :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
αραμπάς περνά-Μαρίζα Κωχ

καλά θα μου πείτε από το heavy metal περνάς στην Italo και από κει στο ελαφρολαϊκό; η απάντηση είναι ότι ο καλός ο μύλος, όλα τα αλέθει.

Κι ούτε ελαφρολαϊκό. Παραδοσιακό μικρασιάτικο από τα πιο αγαπημένα. (Βέβαια η Μαρίζα το πείραξε λίγο στο ύφος αλλά όλα καλά). Αν αυτό δεν είναι retro τι άλλο μπορεί να είναι; Από μένα έχεις κι ένα ευχαριστώ που το ανέβασες. Είναι ωραίο όταν τα θυμόμαστε κι αυτά! :thanks:

ΥΓ. Τώρα που το είδα, δεν έχουμε άλλα emoticons με thank you? Όλο λουλουδάκια στέλνω.
 
Τι ωραία εποχή που είναι το καλοκαίρι! (Γενικώς εννοώ, όχι το συγκεκριμένο. Αυτό είναι ασ' τα να πάνε).

Nancy Sinatra -Lee Hazlewood - Summer Wine (1968)

 

όλα τα λεφτά η αλλαγή στο 2.18 -2.30

(για το aquarius εννοούσα, δε δουλεύει το quote για κάποιο λόγο)
 
  • Like
Reactions: RIO
Modern Talking-In 100 years
από τα πιο δυνατά τραγούδια που είχε γράψει ο Dieter Bohlen και τραγουδήσει o Thomas Anders. ο τελευταίος δίσκος που βγάλαν στα '80ς πριν τα τσουγκρίσουν. Τα ξαναβρήκαν το '98 βγάλαν καμπόσους δίσκους και τα τσούγκρισαν πάλι, τελειωτικά αυτή τη φορά. Εμένα (όπως και πολλών άλλων) μου αρέσουν πιο πολύ τα παλιά κομμάτια τους μιας και τα καινούρια πιο "μπιτάτα" και με πιο δυνατή παραγωγή μιας και προορίζονταν για CD και όχι δίσκο. Και για όσους ζηλεύουν την ζωή των celebrities, o Thomas είχε πει ότι οι fan (κυρίως κοπέλες) του κάνουν τον βίο αβίωτο και ούτε σινεμά με την γυναίκα του δεν μπορεί να πάει.
 
Η μουσική μου ήρθε στο μυαλό για έναν χαζό αλλά σχετικό λόγο (εμφανίστηκαν κάτι γαλλικές μπύρες στο σπίτι...) και τότε συνειδητοποίησα πόσο καλοφτιαγμένο soundtrack είναι.

Stelvio Cipriani - Dangerous Flight (from Concorde Affair '79 OST) (1979)

 
Elvis - Always on my mind

Roy Orbinson - Pretty Woman

IPKb.gif


:love:
 
Τελευταία επεξεργασία:
@grinder ουτε που είχαμε πιτσιρικάδες το νόημα των στίχων!

Αυτό πάντως που θυμάμαι είναι ότι μόλις έμπαινε το συγκεκριμένο τραγούδι χοροπηδουσαμε σαν κανίβαλοι! :anim_roll:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα