Τι ακούω απόψε ...

Ξέθαψα κάτι κασέτες από την εποχή του σχολείου και μια είχε τον τίτλο "χορευτικά ελληνικά" με πρώτο κομμάτι της Μαντώς - Ταιριάζουμε σαν γάντι. Φανταστική φωνή η Μαντώ και για την εποχή και την ηλικία μας τότε μια χαρά ήταν το τραγούδι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το ανεβάσω, γιατί είναι διασκευή. Προσπάθησαν να μιμηθούν και το αυθεντικό video clip με την ισπανική χορογραφία αλλά έμειναν στην προσπάθεια καθώς το άλλο είναι κυριολεκτικά υπερπαραγωγή. Πάντως και τα δύο έπαιζαν πολύ στα πάρτι των αρχών των '90s.

Erasure - Love to hate you (1991)

 
Σάββατο πρωί, γενική στο σπίτι, μακαρόνια με κιμά, ε τι άλλο να παίζει;
Καλέ karapiperim μέχρι να φορτώσει το βίντεο νόμιζα ότι έβαλες Σάκη!
Κι εδώ τα ίδια σήμερα αλλά στη γενική πάντα παίζει disco (συνοδεύει τέλεια την σκούπα :lol: )

Sylvester - You make me feel (mighty real) (1978)

 
Τελευταία επεξεργασία:
Με disco ξεκίνησα και κατέληξα να ακούω ελληνική italo. Σε κάποια φάση προσπάθησα να ακολουθήσω και το χορευτικό της Vanna Marr (της Gesolmina του '60-'70) αλλά φαίνεται η τηλεργασία με έχει σκουριάσει κάπως....

Vanna Marr - I Want Your (1984)

 
Μια και είδα τον ναυαγό με τον Τομ Χανκς...

 
Υπάρχει και αυτή η εκτέλεση.


Μπράβο Aretara που ανέβασες την εκτέλεση του Robert Williams. Προσωπικά βρίσκω τη φωνή του πιο ταιριαστή για το soundtrack της ταινίας από εκείνη του Γιώργου Σούνα αλλά θα ήταν ιδανική η εκτέλεση αν επίσης κρατούσε την ενορχήστρωση και τη χορωδία του soundtrack. Όπως και να το κάνουμε, η χορωδία δίνει μια διαφορετική αίσθηση στο κομμάτι.
 
Πίσω
Μπλουζα