Blue Max
The King of Retro®
- Joined
- 13 Οκτ 2020
- Μηνύματα
- 5.043
- Αντιδράσεις
- 16.506
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στο τέλος το παραπάνω κομμάτι θυμίζει λίγο το πολύ γνωστό έργο για εκκλησιαστικό όργανο του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ , Τοκάτα και Φούγκα σε Ρε ελάσσονα (Toccata and Fugue in D minor), BWV 565.Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να δω το πρώτο μου giallo film! (σα να βλέπω τον Fulci να κουνάει το κεφάλι του με απόγνωση). Είπα όμως να πάω στα σίγουρα και δοκίμασα Dario Argento. Για κάποιον που δεν συμπαθεί και τόσο τις σπλατεριές, είναι απορίας άξιο πώς ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με τη συγκεκριμένη ταινία και τώρα έχω βάλει στο πρόγραμμα να δω κι άλλες! Πάντως αυτή τη βρήκα αριστούργημα από πολλές απόψεις.
Κι εννοείται ότι κάθισα μετά να ακούσω κι όλο το OST από την αρχή.
Goblin - Profondo Rosso (1975)
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το έχω ακούσει σε ελληνική ταινία; Μάλιστα μου φαίνεται ότι το τραγουδάει live μία "ντόπια" τραγουδίστρια/ show woman της ταινίας σε μαγαζί όπου συχνάζουν οι πρωταγωνιστές.
Το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες. Δεν είμαι σίγουρος αν το ήξερα από παλιά ή απλώς μου ακούγεται κάπως γνωστό.Γιατί έχω την εντύπωση ότι το έχω ακούσει σε ελληνική ταινία; Μάλιστα μου φαίνεται ότι το τραγουδάει live μία "ντόπια" τραγουδίστρια/ show woman της ταινίας σε μαγαζί όπου συχνάζουν οι πρωταγωνιστές.