Τι ακούω απόψε ...

Ann-Margret - Son Of A Preacher Man, απο τον καινούριο της δισκο Born to Be Wild (2023). Στα 81 της, η φλογερή κοκκινομάλλα φαίνεται και ακούγεται καλύτερα απ' οτι οι περισσότεροι μας στα μισά της χρόνια! Στην μουσική ο μεγας Steve Cropper.


ann-margret-FI.jpg
 
Ένας καλός φίλος, μουσικός, γνωρίζοντας την τρέλα μου για τις progressive rock μελωδίες των '70s με έβαλε να ακούσω τους Birth. Στην αρχή νόμιζα ήταν κάποια παλιά μπάντα που δεν γνώριζα. Όμως το album φτιάχτηκε το 2022! Από τις πρώτες φράσεις είχα μείνει μ' ανοιχτό το στόμα! Δεν είναι μόνο καλοφτιαγμένο αλλά εύκολα θα μπορούσε να νομίσει κανείς ότι ήταν μια μπομπίνα ξεχασμένη σε κάποιο συρτάρι από το 1970 και κάποιος τη βρήκε μετά από 52 χρόνια και την κυκλοφόρησε.
Απόψε λοιπόν που με έπιασε πάλι αυτή η άτιμη η σεβεντίλα είπα να ξανακούσω ολόκληρο το άλμπουμ για να ζήσω την ψευδαίσθηση.

Birth - Born (2022)



*Μέχρι και το εξώφυλλο του δίσκου φωνάζει ψυχεδέλεια!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η γαλλοκαναδή Mylene Farmer στο remix της επιτυχίας της Libertine
 
Απίστευτο! Εκτός του ότι έχω να δω τα Τσακάλια εκατό χρόνια, ούτε που θα φανταζόμουν ότι θα ταίριαζε αυτή η κομματάρα σε τέτοιο υλικό.
Νομίζω το κομμάτι έχει κοντά δέκα χρόνια που βγήκε, όχι;
 
Απίστευτο! Εκτός του ότι έχω να δω τα Τσακάλια εκατό χρόνια.
Τώρα που το λές και εγώ το ίδιο. Πρέπει να το ξαναδώ ένα βράδυ. Πέτυχα εχθές το Safe Sex στην tv, το είχα δει σινεμά όταν βγήκε και δεν το έχω ξαναδεί από τότε. Έλεγα να κοιμηθώ σχετικά νωρίς αλλά σκάλωσα και το είδα ολόκληρο, πήγε 2 το πρωί. Δεν βαριέσαι. Από εκεί και το κομμάτι.

Καλημέρα.

Χρήστος Δάντης - 24.000 Baci (1999) (Ezio Leoni - Adriano Celentano 1961)

 
Πίσω
Μπλουζα