Blue Max
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 16.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
From wikipaediaThe Cranberries - Dreams
Ήταν ωραία μπάντα, τους έχω δει με την γυναίκα μου ζωντανά στην Φρεατίδα το 98.The Cranberries - Dreams
Εκπληκτικό και αγαπημένο κομμάτι της εφηβείας μου. Είχα αιώνες να το ακούσω..Θενκ γιουΉταν ωραία μπάντα, τους έχω δει με την γυναίκα μου ζωντανά στην Φρεατίδα το 98.
Barclay James Harvest - Child Of The Universe (1974)
Χαίρομαι, και "ζηλεύω" το feeling αυτό. Το έχω νιώσει αρκετές φορές μέσα στο φόρουμ, και το ζητάω.Εκπληκτικό και αγαπημένο κομμάτι της εφηβείας μου. Είχα αιώνες να το ακούσω..Θενκ γιου
Εμ που να σου βρούμε εσένα κομμάτι που να μην το ξέρεις ή να χεις αιώνες να το ακούσεις; Δουλευόμαστε;Χαίρομαι, και "ζηλεύω" το feeling αυτό. Το έχω νιώσει αρκετές φορές μέσα στο φόρουμ, και το ζητάω.
Barclay James Harvest - Rock΄n Roll Star (1976)
Πάντα θα βρεθεί κάτι. Έβαλες πριν λίγες μέρες το L Esperanza. Μόλις το άκουσα είπα (και ένιωσα) wow!Εμ που να σου βρούμε εσένα κομμάτι που να μην το ξέρεις ή να χεις αιώνες να το ακούσεις; Δουλευόμαστε;
Δύσκολο το εγχείρημα…λολ
Ακουσα τελικά όλο το album Amethystium (αν και παράλληλα έκανα άλλες εργασίες). Θα λεγα πως μου φάνηκε σαν μια τρόπω τινά πρωτότυπη προσευχήΠάντα θα βρεθεί κάτι. Έβαλες πριν λίγες μέρες το L Esperanza. Μόλις το άκουσα είπα (και ένιωσα) wow!