Τι αξία έχει ένα παιχνίδι χωρίς χρώμα;

keeper7k είπε:
Όλοι gamers είμαστε στο τέλος της μέρας, δε βαριέσαι :thumbup:
SONIC παληκάρι μου, να έχεις το παραπάνω στο νου σου και να σηκώνεις και καμία πλακίτσα!!!!!!!! :) :) :) :)
 
@Sonic

Καταρχην κανενα απο τα images που ανεβασες δεν εμφανιζεται!!!Ελεος!!

Οποτε και διεγραφησαν τα ποστς....

Αν δεν ειμαστε σιγουροι δεν κανουμε hotlinking!!!

Κατα δευτερο μην ξαναπροβεις σε προσβλητικα σχολια...πας φυρι-φυρι και αυτη τη φορα το εννοω!

@Γιωργο

εσβησα το ποστ σου μιας και το απαραδεκτο ποστ του Sonic στο οποιο αναφεροταν ειναι πλεον μαγνητικη μουτζουρα :D
 
@Wally: Έπραξες, για άλλη μία φορά πολύ σωστά.

Θα το έσβηνα εγώ τώρα έτσι κι αλλοιώς.

Ρε συ Πάνο πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι περνάμε καλά σαν παρέα κάνοντας πλάκα. Αλλοίμονο η ζωή μας να ήταν η Sega ή η Nintendo. Μην μπλέκουμε καταστάσεις και έννοιες.

BTW: SEGA RULEZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
τα ειπαμε με τον Sonic μεσω PM...ολα θα ειναι ενταξει πλεον
 
Wally είπε:
@SonicΚαταρχην κανενα απο τα images που ανεβασες δεν εμφανιζεται!!!Ελεος!!

Οποτε και διεγραφησαν τα ποστς....

Αν δεν ειμαστε σιγουροι δεν κανουμε hotlinking!!!

Κατα δευτερο μην ξαναπροβεις σε προσβλητικα σχολια...πας φυρι-φυρι και αυτη τη φορα το εννοω!

@Γιωργο

εσβησα το ποστ σου μιας και το απαραδεκτο ποστ του Sonic στο οποιο αναφεροταν ειναι πλεον μαγνητικη μουτζουρα :D

1on ειναι αμαρτια απο το θεο ενα τοσο ωραιο ποστ οπως αυτο του power strike 2 να χαθει τοσο αδοξα διοτι ναι μεν δεν φανηκαν οι ατιμες οικονες αλλα ειχε και ενα σωρο ωραια σχολια που περιεγραφαν το παιχνιδι αν μου ειχες στηλει μυνημα θα προσπαθουσα να ψαξω για αλλες,τωρα το επομενο ποστ πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο ωραιο. :icon_cry:

2ονΦιλε Wally μπορεις σε παρακαλω να μου πει με πριβε μυνημα ποια σχολια βρηκες προσβλητικα πρως τον Πουκυ γιατι δεν νομιζω οτι του ειπα κατι το ασχημο και πρως αποφυγην αυτου του στυλ στο αμεσο μελλον :icon_cry:

3ον γιατι το φουκαριαρικο ποστ μου οπου εξηγω πολιτισμενα στον Πουκυ γιατι η ατακα του " Gameboy is and always will be the best"(οι οποια ηταν και αυτη που μου εβαλε φωτια μεσα στο αιμα και η οποια συνεχιζει να υπαρχει παρεπιπτοντως) δεν αρμοζει σε αυτο το thread θεωρειται απαραδεκτο? :icon_cry:

Οπως και να εχει να περιμενεται τρομερα πραγματα απο εδω και περα και για αρχη ρηξτε μια ματια στο θεμα Υπερτατες δημοπρασιες :cool:
 
θα σου στειλω το διεγραμμενο ποστ με ΡΜ αυριο ωστε να το ανασκευασεις-να αφαιρεσεις τα hotlinks και να το ξανα-ανεβασεις ;)
 
Ρε παιδια, 4 σελιδες θεμα και ουτε μια αναφορα, στο 10 χρονια μπροστα για την εποχη του, G-Lock Air Battle?(must have, ακομα το παιζω σε emulator!).

Η μηπως για το Wolf child? Zoop? Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ sonic του;

Οσο χρονο και να εχω, δεν φτανει να γραφω για τις παιχνιδαρες του game gear.

Δυστηχως ομως, δυο προβληματα που εφεραν σε δυσκολες στιγμες τους καταναλωτες (τουλαχιστων εδω Ελλαδα) ηταν:

1) Ο βλασφημος ελαχιστος χρονος ζωης της μπαταριας.. Αν καποιος δεν ειχε φορτιστη, τοτε θα εκανε και πλουσιο τον τοπικο μπαταριοπωλη.

2) Μεχρι και την τελευταια στιγμη του θανατου του, η τιμη λιανικης ηταν τεραστια! Ποτε δεν θυμαμε καποιο καλο pricedrop, σε αντιθεση με τον ανταγωνιστη του το gameboy.

Ενας φιλος βρηκε πριν λιγο καιρο ενα ξεχασμενο game gear σε ενα βιβλιοπωλειο, και οταν ζητησε να το αγορασει, του το ΧΑΡΙΣΑΝ (΅$Ε%Ρ#$%) μιας και το ειχαν παρα πολυ καιρο εκει!

Και οταν ενα μηνα αργοτερα βρηκα εγω ενα του κουτιου, υποτιθεμενο καινουργιο, ηταν υπερβολικα μεταχειρισμενο.. οθονη πλαστικα κουμπια ολα σε χειρηστη κατασταση, και ο απατεωνας επεμενε οτι ειναι ολοκαινουργιο και εκανε πως δεν βλεπει κανενα προβλημα!

. . .
 
Η διάρκεια από τις μπαταρίες ήταν όντως τραγική. Προσωπικά έπαιζα πάντα σπίτι με μετασχηματιστή. Πραγματικά το μεγαλύτερο μειονέκτημά του.

Δεν θυμάμαι πόσο κόστιζε λίγο πριν εξαφανιστεί από την αγορά (όταν εμφανίστηκε πάντως νομίζω κόστιζε 80.000 δρχ) αλλά γενικώς ήταν η πιό ακριβή φορητή κονσόλα στην Ελληνική αγορά. Ακριβότερη και από το Lynx της Atari. Η αποθέωση ήρθε με το 16bit Nomad - το φορητό Megadrive και στις δυνατότητες αλλά και στην τιμή. Αν δεν με απατά η μνήμη μου 150.000 δρχ. και το οποίο Nomad δεν είχε υποδοχή καν για μπαταρίες. Έπαιζες κατευθείαν με μετασχηματιστή και αν ήθελες να παίζεις εκτός ρεύματος έπρεπε να αγοράσεις τον αντάπτορα με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της SEGA για να το πάρεις όπου θέλεις και να παίξεις!

Στο ebay δεν είναι και πολύ δύσκολο να βρεθεί καλό GG. Eιδικά αν δεν δίνονται και πολλά παιχνίδια μαζί μπορείς να πετύχεις κανένα σε καλή τιμή. Ετσι και αλλιώς τα παιχνίδια ξεχωριστά, τα περισσότερα μπορεί να τα βρείς σε εξευτελιστικές τιμές.
 
telonio δεν εχεις αδικο, αλλα η αισθηση του "φρεσκου" πλαστικου, οταν ανοιξεις μια νεα κονσολα (και οχι μονο!) ειναι μερος της μαγειας, η οποια το ebay την προσφερει με πολυ περισοτερα €€€ απο οτι μπορω να το κανω τοπικα εδω, σε καποιο απο τα απειρα ξεχασμενα μαγαζακια που υπαρχουν :)

Επι της ευκαιριας, εχει δει κανεις να πουλανε ανταλακτικες προσοψεις οθονης καπου; Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει :(
 
Κοίτα, ανταλλακτικές οθόνες (το πλαστικό της οθόνης για την ακρίβεια) ακριβώς ίδιες με αυτές του GG, δεν υπάρχουν πουθενά. Αν προσέξεις την οθόνη του GG στις άκρες της είναι οβάλ. Οι ανταλλακτικές που κυκλοφορούν είναι εντελώς επίπεδες. Αν η οθόνη σου έχει τόσο μεγάλη φθορά αξίζει να βάλεις μια άλλη. Δεν είναι και ακριβές ένα κομμάτι πλαστικό είναι. Στο ebay θα βρείς πολλές. Η όψη του GG αλλάζει όμως και δείχνει λίγο διαφορετικό και ξενίζει. Την original οβάλ θα την αποκτήσεις μόνο αν αγοράσεις κάποιο χαλασμένο GG που να έχει καλό πλαστικό οθόνης και το αντικαταστήσεις. Έχε υπόψη σου πως η βίδα ασφαλείας του GG (είναι η βίδα στο πίσω μέρος στο κέντρο) θέλει ένα συγκεκριμένο κατσαβίδι που προσωπικά το πήρα από το εξωτερικό.
 
Δυστηχως στο ebay οσο και αν εχω ψαξει (συν μια πριν ενα λεπτο) εχω βρει μια φορα lot ανταλακτικου πλαστικου για τις οθονες, οι οποιες πηγαν και αρκετα ακριβα και δεν τις πηρα.

Για τα κατσαβιδια, ειναι το gamebit το 3 και το 8 αν θυμαμε καλα, τα οποια πηρα απο το easy buy world για 20e μαζι με ολα τα αλλα κατσαβιδια για ολες τις κονσολες ;)

2.jpg
 
Ευχαριστω πολυ για το link telonio. Χρησιμοποιουσα λαθος λεξεις / κλειδια και γιαυτο δεν ειχα τα σωστα αποτελεσματα.

Περι game gear, μακαρι να βλεπαμε κανα game gear loader.. τοσα και τοσα εχουν βγει.
 
Aααα ναί. Δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο για GG από όσο θυμάμαι. Όντως καλό θα ήταν να υπήρχε ένα τέτοιο cartridge για το GameGear.
 
Τέλειο το Powerpak, δεν ήξερα ότι υπήρχε, έψαχνα κάτι τέτοιο. Είναι unavailable βέβαια και όχι σε τιμή που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω αλλά θα αρχίσω να το ψάχνω λίγο περισσότερο πλέον αφού υπάρχει. Ευχαριστώ!
 
Υπάρχει στο tototek
 
Πίσω
Μπλουζα