Τι απέγιναν αυτές οι τραγουδίστριες?

Μήπως ξέρει κάποιος τι απέγινε η Σωτηρία Λεονάρδου ;
 
Αθηνά Χαϊκάλη.και φωνή και κορμί

send from my Xperia Sp beast
 
Παιδιά,τη Δάφνη δεν τη λένε Δάφνη Πολυκανδριώτη,αλλά Δάφνη Τρύφωνα.Έχει και facebook.Δεν έχει αλλάξει καθόλου,παραμένει νεότατη και μπορώ να πω πως είναι και πιο όμορφη από ποτέ.Ξέρω ότι είναι πάνω από 50!!!!

https://www.facebook.com/dafni.tryfona/photos
 
Εδώ και καιρό ήθελα να ανοίξω θέμα για μια πολύ αγαπημένη μου φωνή των αρχών της δεκαετίας του 80...τη Γιάννα Κομνηνού, τραγούδια της οποίας έχω συνδυάσει με πολύ όμορφες παιδικές μνήμες. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να βρω βιογραφικά της στοιχεία (ούτε καν την πλήρη δισκογραφία της) και έτσι αποφάσισα να γράψω στο πλαίσιο αυτού του thread. Ξέρει κανείς που βρίσκεται και τί κάνει? Εξαφανίστηκε γρήγορα από το προσκήνιο, αν και είχε κάνει αίσθηση τότε. Χαρακτηριστική η συμμετοχή της στα "Βοριαδάκια" του Τόκα με Αδαμαντίδη και Νομικό με αυτό το τργαγούδι

http://www.youtube.com/watch?v=OMw5D7e3BEQε

Μεγάλη της επιτυχία το συγκεκριμένο κομμάτι


Εάν κάποιος συμφορουμίτης ξέρει εάν τραγουδάει σήμερα, ή περισσότερα βιογραφικά της στοιχεία ας μου πει...ήταν εξαιρετική φωνή και όμορφη παρουσία γενικά
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thebest20 είπε:
Παιδιά,τη Δάφνη δεν τη λένε Δάφνη Πολυκανδριώτη,αλλά Δάφνη Τρύφωνα.Έχει και facebook.Δεν έχει αλλάξει καθόλου,παραμένει νεότατη και μπορώ να πω πως είναι και πιο όμορφη από ποτέ.Ξέρω ότι είναι πάνω από 50!!!!

https://www.facebook.com/dafni.tryfona/photos
Μπορει να υπαρχει αυτού του είδους η σύγχυση , γιατι έγινε γνωστή μεσα απο το ντουέτο της με τον Πολυκανδριώτη!

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
thebest20 είπε:
Παιδιά,τη Δάφνη δεν τη λένε Δάφνη Πολυκανδριώτη,αλλά Δάφνη Τρύφωνα.Έχει και facebook.Δεν έχει αλλάξει καθόλου,παραμένει νεότατη και μπορώ να πω πως είναι και πιο όμορφη από ποτέ.Ξέρω ότι είναι πάνω από 50!!!!

https://www.facebook.com/dafni.tryfona/photos
ως Δάφνη την ήξερα, όντως δεν έχει αλλάξει, βλέποντας τις φωτογραφίες στο facebook.
 
Εδώ και καιρό ήθελα να ανοίξω θέμα για μια πολύ αγαπημένη μου φωνή των αρχών της δεκαετίας του 80...τη Γιάννα Κομνηνού, τραγούδια της οποίας έχω συνδυάσει με πολύ όμορφες παιδικές μνήμες. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να βρω βιογραφικά της στοιχεία (ούτε καν την πλήρη δισκογραφία της) και έτσι αποφάσισα να γράψω στο πλαίσιο αυτού του thread. Ξέρει κανείς που βρίσκεται και τί κάνει? Εξαφανίστηκε γρήγορα από το προσκήνιο, αν και είχε κάνει αίσθηση τότε. Χαρακτηριστική η συμμετοχή της στα "Βοριαδάκια" του Τόκα με Αδαμαντίδη και Νομικό με αυτό το τργαγούδιhttp://www.youtube.com/watch?v=OMw5D7e3BEQε

Μεγάλη της επιτυχία το συγκεκριμένο κομμάτι

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
Φίλε Θάνο, είμαι ο άνθρωπός σου!!!! Κι εμένα μ' αρέσει πολύ η Κομνηνού και οσονούπω σκέφτομαι να κάνω ένα αφιέρωμα γι' αυτήν στο site που συνεργάζομαι. Ψάχνοντας σε περιοδικά της εποχής που έχω στο αρχείο μου, βρήκα 2-3 πραγματάκια γι' αυτή και τα παραθέτω:Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Τζια, αλλά σε μικρή ηλικία έφυγε στην Αμερική μαζί με τους γονείς της. Έζησε εκεί όλη την εφηβεία της ακούγοντας Χατζιδάκι και νοσταλγώντας τα παιδικά καλοκαίρια της στο νησί. Ένας καθηγητής μουσικής ακούγοντάς την της είπε ν' ασχοληθεί σοβαρά με το τραγούδι κι εκείνη αρχικά δίστασε. Όμως, το φθινόπωρο του '78 γυρνώντας στην Αμερική μετά τις διακοπές της στην Κεφαλλονιά και παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να τραγουδά σε διάφορα νεανικά κλαμπ διεθνείς επιτυχίες της εποχής, αλλά και Χατζιδάκι-Θεοδωράκη.

Αργότερα, στο Σικάγο πήρε μαθήματα ζωγραφικής, διακόσμησης, φωνητικής και κινησιολογίας, ενώ συνεχίζει να τραγουδά εκεί σε μια μπουάτ με καθαρά αμερικανικό κοινό. Το ρεπερτόριό της πλέον εκτός από τα αμερικανικά τραγούδια, περιλαμβάνει και ρεμπέτικα.

Ωστόσο, η νοσταλγία θα τη φέρει πίσω στην Αθήνα και θ' αρχίσει εμφανίσεις σε κάποια κέντρα της πρωτεύουσας. Σε ένα απ' αυτά, θα την ακούσει κάποιος παραγωγός της τότε Columbia-EMI, θα υπογράψει συμβόλαιο και την άνοιξη του '82 θα κυκλοφορήσει ο πρώτος προσωπικός δίσκος της με τίτλο "Και σ' αγαπώ" σε μουσική Σπύρου Βλασσόπουλου και στίχους Γιώργου Κανελλόπουλου. Εκτός από το ομώνυμο, επιτυχία γίνεται και το "Εγώ που τίποτα δεν έχω" που σε πρώτη εκτέλεση είχε ηχογραφήσει ο Δάκης.

Λίγους μήνες μετά θα συμμετάσχει στα "Βοριαδάκια" του Τόκα και το '83 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο "Νιώθω πως κινδυνεύω" σε μουσική Αντώνη Στεφανίδη και στίχους Ιατρόπουλου, Τσώτου κ.α. Παράλληλα, θα πάρει μέρος στον ελληνικό προκριματικό της Eurovision την ίδια χρονιά (1983) με το "Μάτια μου μελαχρινά" που περιλαμβάνεται στον δεύτερο δίσκο της.

Από εκεί και κάτω, έχω κι εγώ μεγάλα κενά. Την ξαναβρίσκω δισκογραφικά το '92 με το άλμπουμ "Γιάννα Κομνηνού και οι αισθηματίες" κι έκτοτε δεν υπάρχει κάτι άλλο ηχογραφημένο με τη φωνή της.

Μια μικρή έρευνα όμως, μ' έκανε να διαπιστώσω με μεγάλη χαρά ότι συνεχίζει να τραγουδά και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας, συνεργαζόμενη με τον Γιώργο Αλτή. Αν βεβαίως είναι αυτή που βλέπω στο βιντεάκι που παραθέτω. Ελπίζω εν μέρει να σε κάλυψα...

Φίλε μου Τάσο, δεν με κάλυψες εν μέρει, νομίζω πως με κάλυψες πλήρως!!! ;) Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για όλα τα βιογραφικά της που μου παρέθεσες και τα οποία ειλικρινά ήταν σχεδόν αδύνατο να βρω στο διαδίκτυο. Και είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι αυτή στο βίντεάκι. Αν και έχει αλλάξει κάπως (αχ ο άτιμος χρόνος), το χαμόγελό της νομίζω πως είναι σχεδόν ίδιο. Πολύ το χάρηκα που εξακολουθεί να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις (εάν ξανακάνει κάτι, νομίζω πως θα επιδιώξω να πάω να την ακούσω :) ) Κρίμα όμως που δεν έκανε κάτι περισσότερο δισκογραφικά. Η κοπέλα είχε και φωνή και σκηνική παρουσία. Εννοείται πως όποτε κάνεις το αφιέρωμα στο site σου, μην διστάσεις να το μοιραστείς
 
tromaktiko.jpg
tromaktiko.jpg

Και ναι αυτή είναι η Άντζυ Σαμίου που έχει «εξαφανιστεί» χρόνια τώρα. Έμεινε μισή και πρωταγωνιστεί... σε διαφημιστική καμπάνια ως μοντέλο!

 


Είναι από τις τραγουδίστριες που η απόφαση της πριν μερικά χρόνια να εγκαταλείψει το πεντάγραμμο και τις πίστες έσκασε ως βόμβα. Η Άντζυ Σαμίου, φανερά αγανακτισμένη από το σύστημα και σε συνδυασμό με κάποια προσωπικά της προβλήματα, τα εγκατέλειψε όλα…ζώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


 


Στις τελευταίες της φωτογραφίες που την είχαμε δει πριν ένα χρόνο, η τραγουδίστρια είχε αλλάξει την εξωτερική της εικόνα, έχοντας βάλει κάποια κιλά. Η σημερινή εικόνα της Άντζυς Σαμίου σε τίποτα δεν θυμίζει αυτή που ίσως είχατε δει και είχατε ξαφνιαστεί πως μια τέτοια γυναίκα άφησε έτσι τον εαυτό της.


 


Η Άντζυ Σαμίου έκανε πάλι την αλλαγή, μένοντας η μισή και χάνοντας πάρα πολλά κιλά. Μάλιστα αφέθηκε να εκτεθεί και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, πρωταγωνιστώντας στην διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων, όπου η τραγουδίστρια σε ρόλο μοντέλου, μας αφήνει άφωνους με την νέα της εικόνα. Συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια και κοπλιμέντα από τους διαδικτυακούς της φίλους για την νέα της εικόνα αλλά και για τα ρούχα που λανσάρει ως το μοντέλο της εταιρίας.


tromaktiko.jpg
tromaktiko.jpg

tromaktiko.jpg
tromaktiko.jpg

http://flogit.gr/

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/photos_5534.html

:D :D:D:D Είναι θεά,απίστευτη!!!!Για μένα από τις top τραγουδίστριες,σίγουρα αν παρέμενε στη δισκογραφία,θα είχε πολλά ακόμα να δώσει!!!!!

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η Κατερινα Τοπαζη, πιο ομορφη απο ποτε (σιτεμενα ειναι μονο τα μυαλα μας....οι ανθρωποι δεν ειναι "διατηρητεα" κτηρια αγαπητε φιλε), ζει παμπλουτη στην Αμερικη (παμπλουτη ομως με ολη τη σημασια της λεξης) διευθυνοντας ρεστοραν πολυτελειας, ιδιοκτησιας του αντρα της......επομενως "επιτυχιες" παρελθοντος και "αναμνησεις" απο ψωροκωσταινα, εχουν πια χαθει....

αγαπητε panp , σε βρισκω λιγο απολυτο , και φυσικα ΤΕΛΕΙΩΣ , (τελειως ομως ανημερωτο-----κριμα)

ΛΟΙΠΟΝ, 1...... η Ανουλα Φλωρινιωτη, ειναι εκει που ηταν παντα απο τη στιγμη που βγηκε.. Διπλα στον πατερα της, ο οποιος δεν τραγουδαει σχεδον ποτε αν δεν εχει τη κορη του στο πλαι.Προβολη και ιστορια (οπως και μουσικη παιδεια ) δεν ειχε ποτε, αρα απορω γιατι τη θεωρεις "εξαφανισμενη".

2..... η Κωνσταντινα κανει αρπαχτες δεξια και αριστερα με τελευταια εμφανιση στη τηλεοραση πριν λιγες μερες στο "ολοι οι καλοι χωρανε"

3. η Αλικη Καγιαλογλου, πραγματι κανει εμφανισεις επιπεδου Μεγαρου Μουσικης, αλλα μαλλον ΚΑΛΟ ειναι αυτο παρα κακο.

4. η Ζανετ Καπουγια εμφανιζεται 2-3 φορες την εβδομαδα σε μικρες μουσικες σκηνες, μετα απο απουσια 16 ετων για να μεγαλωσει μια κορη. Επανηλθε το 2006, εκανε αυτο που ξερει, να ειναι το Νο1 δηλαδη τραγουδιστρια TANGO στην Ευρωπη, βραβευμενη απο την ΟΥΝΕΣΚΟ το 2009 σε ειδικο γκαλα που της οργανωσε η πρεσβεια της στο Παρισι, με το τιτλο "the most characteristic voice of Tango " ......ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΟΛΥ ΦΩΣ(για τους μη ενημερωμενους---μεσα σε αυτους και εσυ βεβαια-----"σκοταδι ", οπως ειπες........Φυσικα το σκοταδι ειναι αλλου)

5. Η Ελενη Καρουσακη προτιμα το ρολο της συντροφου διπλα σε πολυεκατομμυριουχο συντροφο, και οχι τα μπουζοκομαγαζα πλεον....ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ !!!! θα ηταν κουτη να κανει το αντιθετο......................

ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Άντζυ Σαμίου τι φωνάρα,κουκλάρα και τι τραγουδάρες είχε!Από τις λίγες λαϊκές τραγουδίστριες που θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι πρώτο όνομα σε πίστες!

 
kostsfan είπε:
5. Η Ελενη Καρουσακη προτιμα το ρολο της συντροφου διπλα σε πολυεκατομμυριουχο συντροφο!
hqdefault.jpg

Η ~(αντι) Ευσταθια ?????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Ελένη Καρουσάκη τη σεζόν που μας πέρασε έκανε εμφανίσεις στο Premiera Live μαζί με Θέμη Αδαμαντίδη,Σαμπρίνα και Στάθη Ξένο.Έβγαλε και τραγούδι με τίτλο "Συστατικό".
 
Μετά την Άντζυ το ΧΑΟΣ!!!! Μουσική και στίχοι δικοί της από το 1997 (Χάος). Όσο για τώρα περισσότερες πληροφορίες εδώ. Μια χαρά τη βλέπω πάντως.

 
Είναι υπέροχη η Άντζυ,μια κούκλα ακόμα και σήμερα στα 55 της (!! :D )!Και έχει πει απίστευτα κομμάτια κυρίως στα 90's και αρχές 00's.Θα αναφέρω μόνο από 90s.

Η πιο γλυκιά μου αμαρτία

Μη φεύγεις απόψε

Γι'αυτά τα μάτια

Ούτε καπνίζω ούτε πίνω

Χάος

Σώμα και ψυχή μου

Μια μέρα μακριά είναι το αύριο

Μείνε

Κι εγώ εδώ

Απουσίες

Πες μου γιατί

Ημισφαίρια

Παράλληλη αγάπη

Δίδυμη ψυχή μου

Κάφτρα

Φύγε αλλά

Το μάννα

Εμείς οι μόνοι μας
 
Ξέχασες το Άγγελος Ξανθός, σούπερ επιτυχία του 1995 από τον δίσκο "Η πιο γλυκιά μου αμαρτία". Είχε και ένα ιδιαίτερο video clip όπου παρίστανε την (καθολική ;) μοναχή. Δυστυχώς δεν το έχω βρει ολόκληρο αλλά μόνο κομμάτι σε συλλογή. Από 0:45-1:12.

 
Ναι,δυστυχώς το clip είναι πολύ σπάνιο.Το remastered κομμάτι έχει πιο καθαρή τη φωνή της,τότε στους 2 πρώτους δίσκους της είχαν κυκλοφορήσει κόπιες που είχαν πιο χοντρή τη φωνή της.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα