Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ναι,το ξέρω,το είδα πρόσφατα στο cd της Δέσποινας!johnmar94 είπε:Η αλεξανδρα λυκουδη κανει τα φωνητικα στον δισκο της βανδη αλλαξα που βγηκε προσφατα. en.wikipedia.org/wiki/Allaxa
Πατέρας-κορηWally είπε:Η Καρουσακη τραγουδαει σε κεντρο σιγουρα διοτι ειδα και προσφατα αφισες. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει συγγενικη σχεση με τον Κωστα Καρουσακη
Εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα (2009) στην εκπομπή "Σε χρόνο TV".- Ζανέτ Καπούγια : Λατινοαμερικάνικης προέλευσης, παντρεμένη νομίζω με Έλληνα. "φάνηκε" κατα τη δεκαετία του 80 και μετά σκοτάδι...
Ο τελευταίος δίσκος της ήταν το 2009 -> http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/09/tanagri.html
- Μελίνα Τανάγρη : με πολύ εντονότερη παρουσία, αλλά και αυτή εξαφανισμένη σήμερα.
RIO είπε:Και η Λίτσα Γιαγκούση έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια...
H Καρουσάκη είναι κόρη του Κώστα Καρουσάκη !Wally είπε:Η Καρουσακη τραγουδαει σε κεντρο σιγουρα διοτι ειδα και προσφατα αφισες. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει συγγενικη σχεση με τον Κωστα Καρουσακη
H Κατερίνα Τοπαζη,αφότου χώρισε με τον Δάντη ουσιαστικά έσβησε καλλιτεχνικά.Ωστόσο μέχρι πριν λίγα χρόνια τραγουδούσε σε κάτι μικρά μαγαζιά με χαμηλά μεροκάματα και γι'αυτό είχε τότε δικαστική διαμάχη με τον Δάντη για να της αυξήσει τη διατροφή...Σήμερα δεν έχω ακούσει να τραγουδάει πουθενά και έτσι όπως θα είναι σιτεμμένη και άσχημη, χλομό το βλέπω να την παίρνουν και πουθενά...LadyNaty είπε:Κατερίνα Τοπάζη;;;; Την έφαγε ο γάμος με το Δάντη.... Έχει να εμφανιστεί πάνω από 10ετία
BETTY BOOP είπε:Τι απέγιναν η Άντζυ Σαμίου και η Λίτσα Γιαγκούση?
To δυναμικο comeback της Λιτσας Γιαγκουση....RIO είπε:Και η Λίτσα Γιαγκούση έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια...