Τι γινεται με το Μame;;;;;;

Καιρός να πληροφορηθούμε λιγάκι τι γίνεται με το MAME.

Λοιπόν,πού βρίσκεται το MAME πλέον ρε παίδες ;

Πόσα CHD's παίζουν σωστά αυτή τη στιγμή κσι πόσα ΝΑΟΜΙ games ;

Πόσο όγκο έχει η τελευταία full collection του MAME και πόσο τα extras του ;

(cabinets,flyers,icons,CHD's κτλ κτλ...)
 
Χωρις να ειμαι ο πλεον ειδικος θα ελεγα να μην πολυχανεις το χρονο σου με τα CHD ακομα.Αλλωστε ανακοινωθηκε οτι στις επομενες εκδοσεις θα αλλαξουν πολλα στα CHD.Τωρα αν αυτο αφορα νεα dumps ή καλυτερο emulation,δεν το γνωριζω.

Τα roms στην current stable εκδοση (130) ειναι στα 17.7GB και αν θελεις ενα ψιλο-ΟΚ σετακι (δηλαδη με τα cabinets,snaps,artwork κτλ) το τελικο μεγεθος ειναι γυρω στα 21GB.
 
Στον τομέα των NAOMI games,τι έχουμε ;
 
Εεεεεεμμμμμμμ...για να το πω διακριτικα...παρε ενα μεταχειρισμενο Dreamcast ή τσεκαρε τον Null DC.

Απο οτι ξερω κανα 2 παιχνιδια παιρνανε το select screen με τι 130u1 και τρεχουν στο 20% με wireframes και artifacts σε PC-τερατακι.
 
Έλα ρε συ,σοβαρά,κι εγώ νόμιζα ότι θα είχαμε πρόοδο εκεί !

Μάλιστα,δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω λίγα (σχετικά) πράγματα έχουν αλλάξει από την 0.117 που έχω εγώ ακόμη...

Thanks bro !
 
Παρε και μερικες φωτο

capcom_vs_snk2.png


capcom_vs_snk4.png


bdrdown_5.png
 
Η αλλαγή που έχουμε είναι ότι πλέον recommended emulator για τα NAOMI games είναι ο Makaron και όχι ο NullDC. :)
 
Μμμμμμμ,αν και δεν είναι....."MAME-ική" η τελευταία,εντούτοις είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία !

Thanks doc ! ;)
 
Τα CHD's είναι τεράστια...Εγώ έχω ένα πακέτο γύρω στα 16g μαζί με τα extras για την 0130 και δέν νομίζω να μου λείπουν ουσιώδη (για μένα τουλάχιστον) στο ΜΑΜΕ. Καλύτερα να τα πάς ανα παιχνίδι που σε ενδιαφέρει, γιατί δέν νομίζω ότι θέλει κανείς ΟΛΑ τα Dance revolution και λοιπά...Πληροφοριακά εντελώς, CHD full romset 0.127 (67,9 GB) ....πολύ πράμα
 
Τα ΜΑΜΕ 0.130u1 CHDs (μαζί με τα Laserdisc games) είναι 86.55 GIGA! :eek:

Βέβαια για τα LD παιχνίδια καλύτερα Daphne.

Ενώ φαντάζομαι και για πολλά από τα υπόλοιπα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστό emulator. Άσε που πολλά απλά δεν παίζουν, άρα άχρηστα. Δηλαδή το Virtua Fighter 4 γιατί το βάλανε; Για να κοιτάς το rom σου στο σκληρό δίσκο και να χαίρεσαι; :p
 
Τα Laser Disk τώρα τα ψιλοβλέπω...Space ace και Dragons Lair τα έχω αυθεντικά (PC Dos) και τα παίζω στο Dosbox πλέον. Με ψήνει το MACH 3, έχετε καμμιά άλλη σύσταση ?
 
Leon είπε:
Άσε που πολλά απλά δεν παίζουν, άρα άχρηστα. Δηλαδή το Virtua Fighter 4 γιατί το βάλανε; Για να κοιτάς το rom σου στο σκληρό δίσκο και να χαίρεσαι; :p
Επειδή πιθανώς αγνοείς το background της υπόθεσης:

υπήρχε μια εποχή που εκτός από το κανονικό ΜΑΜΕ υπήρχε και ξεχωριστή έκδοση testdrivers που συμπεριλάμβανε όλα τα non-working, WIP, coming soon κλπ κλπ

Από την οπτική γωνία των devs το να κάνουν maintain 2 χωριστά compiles και 2 χωριστά romsets μόνο για αυτό τον λόγο δεν είχε κανένα νόημα, καθώς απλώς αύξανε τον κόπο για τους ίδιους και το μπέρδεμα για τους χρήστες. Οπότε και αποφασίστηκε τελικά (σωστά!) ότι και όλα αυτά τα "άχρηστα" για τον απλό χρήστη θα είναι στο ίδιο build.

Οι MAMEdevs έχουν δηλώσει ξεκάθαρα και κατ' επανάληψη ότι το project ΜΑΜΕ είναι πρωτίστως arcade documentation project και ότι η δυνατότητα να παίξεις τα παιχνίδια είναι απλώς ένα ευχάριστο side effect. Προφανώς αν θέλεις να έχεις σοβαρό documentation, ακόμα και αυτά που δεν δουλεύουν είναι απαραίτητο να είναι μέσα. Γιατί ακόμα και σε non-working κατάσταση να είναι ένα παιχνίδι μπορείς πχ να δεις ποιά και πόσα components αποτελούσαν το συγκεκριμένο board, τι περιέχουν οι roms και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για ιδιοκτήτες του arcade board, developers και αρκετές ακόμα κατηγορίες ενδιαφερομένων. Κάτω από το πρίσμα αυτό, η μεγαλύτερη χρησιμότητα του ΜΑΜΕ είναι το source code του. Αν το δεις, έχει άπειρες πληροφορίες για το hardware. Αυτός είναι ο πραγματικός θησαυρός του ΜΑΜΕ.

Νομίζω ότι αν κάποιος δεν θέλει τα non-working δεν έχει λόγο να τα κατεβάσει. Γιατί θα πρέπει να περιορίζει άλλους χρήστες που τα θέλουν μέσα για άλλους λόγους και όχι για να παίξουν; Και εγώ έχει τύχει να κάνω identify ένα άγνωστο board κοιτώντας τι CPUs και άλλα chips είχε και συγκρίνοντας με πληροφορίες από το ΜΑΜΕ. Η΄ γιατί να δυσκολεύει την δουλειά των devs (που δεν πληρώνονται...) ζητώντας να βάζουν χωριστά τα non-working games;

Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή θα "πέσει" και το VF4 όπως "πέσανε" και τόσα άλλα. Πχ κάποτε λέγανε ότι τα CPS2 protection δεν θα σπάσουν ποτέ. Κάποια στιγμή έγινε simulation με βάση πίνακες και σήμερα πλέον μετά από αρκετή δουλειά μπορεί να εξομοιωθεί με τον τρόπο που το κάνει το αυθεντικό hardware. Η΄το "άσπαστο" Dallas chip του World Rally, για το οποίο τελικά βοήθησε η ίδια η Gaelco. Υπομονή...
 
Τα Laser Disk τώρα τα ψιλοβλέπω...Space ace και Dragons Lair τα έχω αυθεντικά (PC Dos) και τα παίζω στο Dosbox πλέον. Με ψήνει το MACH 3, έχετε καμμιά άλλη σύσταση ?
Ρίξε μια ματιά στο Dragon's Lair Project μπας και βρεις τίποτα που να σε ενδιαφέρει.

Οι MAMEdevs έχουν δηλώσει ξεκάθαρα και κατ' επανάληψη ότι το project ΜΑΜΕ είναι πρωτίστως arcade documentation project και ότι η δυνατότητα να παίξεις τα παιχνίδια είναι απλώς ένα ευχάριστο side effect.
Γιαυτό δε γουστάρω καθόλου το MAME και κυρίως τους developers τους. Ένα μάτσο σπασίκλες που μισούν τους υπόλοιπους gamers και καταστρέφουν το project για μια "ιδεατή" (μόνο στο χοντρό κεφάλι τους) αυθεντικότητα. (Εδώ οι γελοίοι κατάργησαν το hi-score.dat γιατί λέει δεν ήταν "αυθεντικό"). Όσο για την προσπάθεια τους να εξομοιώσουν ΤΩΡΑ κάτι που δεν γίνεται, και μάλιστα αρνούμενοι να χρησιμοποιήσουν high level emulation (γιατί λέει δεν είναι αυθεντικό) δείχνει πόσο γελοίο έχει καταντήσει το όλο εγχείρημα. Το MAME έχει έναν κώδικα που σχεδιάστηκε για να εξομοιώνει το Galaga, το Donkey Kong, κτλ, και αυτοί προσπαθούν σώνει και καλά να προσθέσουν μοντέρνα τρισδιάστατα παιχνίδια (με αστεία αποτελέσματα).

Είδατε τι έγινε με το Model 3 emulation; Aπό τότε που μπήκε στο ΜΑΜΕ πάπαλα. Γιατί πρέπει να γίνει "αυθεντικά".

Και για να δείτε πόσο μας μισούν, τώρα έχουν τα CHDs που είχαμε (μιλάμε για GIGA δεδομένων) επειδή προφανώς κάποιος δεν το βρήκε αρκετά "αυθεντικό" το σύστημα, οπότε πρέπει να τα μετατρέψεις ή να τα ξανακατεβάσεις. Ουστ!

Δυστυχώς το project λοξοδρόμησε όταν έφυγε από τα χέρια του αρχικού δημιουργού του και το ανέλαβαν οι σπασίκλες. Το MAME έχει γίνει σαν τα Windows: Ένα απαίσιο bloatware που δυστυχώς είναι μονοπώλιο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απο τη μερια μου θα ελεγα να ξανασκεφτεις το γεγονος οτι κανεις απο τους developers του MAME δεν ειναι υποχρεωμενος απεναντι σου - αρα οι χαρακτηρισμοι "γελοιοι" και "σπασικλες" δεν θα επρεπε να εχουν χρησιμοποιηθει.

Σε γενικες γραμμες ειναι απλο - και το εγραψε και ο Maddog - οι ανθρωποι αυτοι (αξιολογοτατοι coders) φτιαχνουν κατι οπως ακριβως το σκεφτηκαν εκεινοι. Αν δεν συμφωνεις απλα δεν το χρησιμοποιεις - αλλιως το να προσπαθεις να το εισπραξεις οπως εσυ το θελεις και στη συνεχεια να το κρινεις και μαλιστα αυστηρα ειναι τουλαχιστον ατοπο.
 
Δεν συμφωνώ με την προσέγγιση "αυτό κάνουμε, τσάμπα το δίνουμε, αν σας αρέσει" ιδίως για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη προσπάθεια emulation, που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μονοπώλιο.

Βέβαια το MAME για μένα είναι πάντα η τελευταία επιλογή. Αν υπάρχει άλλος emulator για κάποιο σύστημα θα τον προτιμήσω, αλλά δυστυχώς καλύπτεται μόνο μια μειοψηφία των arcades, άρα αναγκαστικά στο ΜΑΜΕ θα πας.

Και καλά, πες ότι εμείς είμαστε απλοί χρήστες (αυτό βέβαια δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα της κριτικής). Όσοι έχουν συνεισφέρει με PCBs και ripping των ROMs, ούτε αυτοί έχουν δικαίωμα να μιλήσουν;

ΜΑΜΕ OVER από Stuart Campbell (από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους του gaming και με προσφορά και στο ΜΑΜΕ). Συμφωνώ απολύτως με την άποψη του. Και που να δείτε τι γράφει κατά καιρούς για το ΜΑΜΕ στο forum του. :D
 
Δεν συμφωνώ με την προσέγγιση "αυτό κάνουμε, τσάμπα το δίνουμε, αν σας αρέσει" ιδίως για τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη προσπάθεια emulation, που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μονοπώλιο.
Γιαυτο ακριβως τον λογο δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε και οταν μιλαμε για Open Source, για Κοινοτητες και για Εθελοντικες προσπαθειες.
Αυτοι οι ανθρωποι εχουν μια ιδεα στο μυαλο τους και κανουν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. Εσυ απο την αλλη συνηθισμενος στο να αγοραζεις ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ, συμπεραινεις οτι και στη περιπτωση αυτη θα πρεπει να λαβεις ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ. Στη περιπτωση μας ομως θα παρεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ - ουτε θα στο πουλησουν, ουτε θα στο πλασαρουν ως απαραιτητο, δεν εχουν καμια υποχρεωση απεναντι σου κανουν απλα το κομματι τους.

(περιεγραψα τη μιση GPL σε 4 γραμμες...το GNU/Linux ειναι παντου :D )

Τωρα στη τεχνικη λεπτομερεια που ανεφερες - οι high level τεχνικες προγραμματισμου δεν ειναι σε καμια περιπτωση αποδεκτες στο emulation - μπορει να χρησιμοποιουνται πλεον πολυ συχνα αλλα αυτο δεν ειναι εξομοιωση πλεον. Το να χρησιμοποιησεις δηλαδη δυνατοτητες του επιταχυντη της καρτας γραφικων ή interfaces του λειτουργικου που χρησιμοποιεις σαν βαση δεν ειναι αποδεκτο απο τον ορισμο της εννοιας της εξομοιωσης.

Αν δεν δεσμευσεις μια περιοχη μνημης και με low level programming να αντιστοιχισεις διευθυνσεις και να μελετησεις πρωτα απο ολα το Hardware που θες να εξομοιωσεις δεν γινεται δουλεια.

Οι γελοιοι λοιπον που αναφερεις - ξεκινησαν να φτιαξουν ενα project που σε γενικες γραμμες θα εσωζε ενα κομματι του προσφατου παρελθοντος μας και οχι (αναγκαστικα) να σου δωσουν την ευκαιρια να παιξεις ΟΠΟΙΟ παιχνιδι θες εσυ.

Οσο για το donation που θιγεις - υπαρχουν αναμεσα μας στο retromaniax (και στο mame.gr φυσικα) καμποσοι που αδειασαν τις τσεπες τους προσφεροντας εθελοντικα στο mame team και φυσικα δεν εχουν χαρακτηρισει ποτε ως γελοιους τους συντελεστες του.

Δικαιωμα στη κριτικη εχουμε ολοι - αλλα ταυτοχρονα και τη δεσμευση να φερομαστε ανθρωπινα σε εθελοντες/χομπιστες που καμμια υποχρεωση δεν εχουν απεναντι μας.
 
Paspartoo είπε:
Αυτοι οι ανθρωποι εχουν μια ιδεα στο μυαλο τους και κανουν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. Εσυ απο την αλλη συνηθισμενος στο να αγοραζεις ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ, συμπεραινεις οτι και στη περιπτωση αυτη θα πρεπει να λαβεις ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ. Στη περιπτωση μας ομως θα παρεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ - ουτε θα στο πουλησουν, ουτε θα στο πλασαρουν ως απαραιτητο, δεν εχουν καμια υποχρεωση απεναντι σου κανουν απλα το κομματι τους.
Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτή τη συλλογιστική. Το ΜΑΜΕ ΔΕΝ είναι δικό τους:

"MAME is a registered trademark of Nicola Salmoria"

Αυτοί για τους οποίους γράφω μπήκαν αργότερα και κατέστρεψαν στην ουσία το πνεύμα του ΜΑΜΕ παίρνοντας κατά γράμμα το ρόλο του ΜΑΜΕ ως documentation project.

H καλύτερη λύση για την διάσωση των παιχνιδιών είναι να μπορείς να τα παίξεις. Πάνε οι εποχές που περιμέναμε κάθε νέο release για να δούμε ποια παιχνίδια προστέθηκαν (που έμπαιναν πρώτα-πρώτα με περηφάνια στο "what's new").

Tώρα τί βλέπουμε στα "what's new"; Μόνο κάτι προγραμματιστικές αρλούμπες που μόνο αυτοί τις καταλαβαίνουν, τα παιχνίδια που χάλασαν (ενώ σε προηγούμενο release έτρεχαν μια χαρά) γιατί κάποιος θεώρησε ότι δεν είχε γίνει πιστό emulation, τη μείωση στην ταχύτητα (πάλι στο όνομα της πιστότητας) και κάπου στο τέλος μπορεί να δεις και κανά παιχνιδάκι.

Αντί να δούμε πρόσθεση λειτουργικότητας όπως παλιά, βλέπουμε μείωση, χειροτέρευση του interface και φυσικά μια πάρα πολύ εχθρική στάση προς τον gamer. Ακούς εκεί το ΜΑΜΕ είναι documentation project όχι games machine! Μιλάμε για τύπους που δεν έχουν καμία χαρά στη ζωή τους και θέλουν να τη στερήσουν και από τους υπόλοιπους. Αυτούς που θεωρούν ότι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης των παιχνιδιών είναι ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ (όπως πάει το ΜΑΜΕ θα το κόψει και αυτό).

Τα πράγματα είναι απλά: Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από το τιμόνι του ΜΑΜΕ, γιατί το πάνε σε τελείως λάθος κατεύθυνση. Το σκοτώνουν.

Όσο για αυτούς που έχουν κάνει donation έχει τύχει να διαβάσω πάρα πολύ αρνητικές κριτικές και από αυτούς για την πορεία του ΜΑΜΕ.
 
Paspartoo είπε:
Οσο για το donation που θιγεις - υπαρχουν αναμεσα μας στο retromaniax (και στο mame.gr φυσικα) καμποσοι που αδειασαν τις τσεπες τους προσφεροντας εθελοντικα στο mame team και φυσικα δεν εχουν χαρακτηρισει ποτε ως γελοιους τους συντελεστες του.
Δικαιωμα στη κριτικη εχουμε ολοι - αλλα ταυτοχρονα και τη δεσμευση να φερομαστε ανθρωπινα σε εθελοντες/χομπιστες που καμμια υποχρεωση δεν εχουν απεναντι μας.


Leon είπε:
Όσο για αυτούς που έχουν κάνει donation έχει τύχει να διαβάσω πάρα πολύ αρνητικές κριτικές και από αυτούς για την πορεία του ΜΑΜΕ.
Μια και θα έλεγα ότι δεν κατέχω το όλο θέμα που συζητάτε,θα πω μόνο ότι ασφαλώς δικαίωμα στην κριτική έχουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ -όπως είπε κι ο paspartoo άλλωστε- και φυσικά το donation δε δίνει ούτε 0,00001% μεγαλύτερο δικαίωμα κριτικής στους δωρητές.

ΑΝ το βλέπουν έτσι άλλωστε,σαφώς κάνουν donation για εντελώς λάθος λόγους...

Προφανώς αυτά που λέω είναι αυτονόητα βέβαια,απλά θέλησα να τα γράψω,μια και προς στιγμήν αυτοί παρουσιάστηκαν ως οι πιο...αρμόδιοι να κάνουν κριτική,πράγμα που φυσικά δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο...
 
Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτή τη συλλογιστική. Το ΜΑΜΕ ΔΕΝ είναι δικό τους: "MAME is a registered trademark of Nicola Salmoria"
Το domain name Retromaniax.gr ειναι στο ονομα μου. Λες αυτο να σημαινει οτι ο Wally (πχ) ειναι ενας απατεωνας και οδηγει το forum στην καταστροφη και εγω δεν εχω ιδεα οτι συμβαινει ή οτι δεν εχω συμφωνησει μαζι του ? Δεν στεκει.

Τα πράγματα είναι απλά: Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από το τιμόνι του ΜΑΜΕ, γιατί το πάνε σε τελείως λάθος κατεύθυνση. Το σκοτώνουν.
Εξακολουθεις να θες να φτιαξεις το ΜΑΜΕ οπως θες εσυ (ή και καποιοι αλλοι) και δεν υπολογιζεις το πως θελουν το δημιουργημα τους οι ιδιοι οι πατερες του. Ενδιαφερον - αν ερθω αυριο και σου πω "μα τι χρωμα ειναι αυτο που εχει το αυτοκινητο σου ??? - κατσε να του περασω ενα ροζακι να γινει κουκλι !!" ηθελα να ηξερα πως θα αντιδρουσες.
 
manos426f είπε:
Μια και θα έλεγα ότι δεν κατέχω το όλο θέμα που συζητάτε,θα πω μόνο ότι ασφαλώς δικαίωμα στην κριτική έχουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ -όπως είπε κι ο paspartoo άλλωστε- και φυσικά το donation δε δίνει ούτε 0,00001% μεγαλύτερο δικαίωμα κριτικής στους δωρητές.
ΑΝ το βλέπουν έτσι άλλωστε,σαφώς κάνουν donation για εντελώς λάθος λόγους...

Προφανώς αυτά που λέω είναι αυτονόητα βέβαια,απλά θέλησα να τα γράψω,μια και προς στιγμήν αυτοί παρουσιάστηκαν ως οι πιο...αρμόδιοι να κάνουν κριτική,πράγμα που φυσικά δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο...
Φυσικά συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Συνήθως όταν γίνεται κριτική στο ΜΑΜΕ, κάποιος λέει "μην μιλάς γιατί δεν συμμετέχεις". Ε αν λοιπόν δεν μπορούν να μιλούν ούτε και αυτοί που συμμετέχουν, τότε ποιος;

Τώρα τι άλλο να πω; Διαβάστε αυτό από το FAQ του ΜΑΜΕ

Can I play two-player games over the Internet?
Officially, no. Empirical evidence shows that network play tends to attract the wrong kind of people. Network play is also seen as a novelty feature with no development value, so none of the main developers are interested in implementing it.

Do not ask for such a feature to be implemented, and do not ask us for any support using 3rd party programs. Specifically, do not ask about a well-known but license violating build that starts with a 'K'. That such a build exists and openly flaunts their violation of the MAME license only serves to reinforce the assertion that this feature attracts the wrong crowd.
"Wrong Crowd":Δηλαδή αυτούς που τους αρέσει να ΠΑΙΖΟΥΝ τα αγαπημένα τους παιχνίδια με φίλους! Και επιτίθενται στο Kaillera που μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα.

Paspartoo είπε:
Εξακολουθεις να θες να φτιαξεις το ΜΑΜΕ οπως θες εσυ (ή και καποιοι αλλοι) και δεν υπολογιζεις το πως θελουν το δημιουργημα τους οι ιδιοι οι πατερες του. Ενδιαφερον - αν ερθω αυριο και σου πω "μα τι χρωμα ειναι αυτο που εχει το αυτοκινητο σου ??? - κατσε να του περασω ενα ροζακι να γινει κουκλι !!" ηθελα να ηξερα πως θα αντιδρουσες.
Αυτοί οι τύποι ΔΕΝ είναι οι πατέρες του ΜΑΜΕ, μπήκαν μετά, έκαναν "κατάληψη". Το ΜΑΜΕ ήταν στα καλά του όταν ξεκίνησε από τον Salmoria και στη συνέχεια από τον Buffoni. Τώρα κανένας από τους δύο πατέρες του ΜΑΜΕ δεν είναι στο τιμόνι.

Και αυτοί άλλαξαν το σκοπό του ΜΑΜΕ. Ο αρχικός του στόχος ήταν να μπορούμε να ΠΑΙΖΟΥΜΕ αυτά τα παιχνίδια. Τώρα στο βωμό μιας τεχνητής "πιστότητας" καταργούν τη λειτουργικότητα.

Τα πράγματα είναι απλά. Οι τύποι αυτοί πρέπει να πάρουν δρόμο και να γυρίσει το ΜΑΜΕ στον αρχικό του στόχο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα