Τι γινεται με το Μame;;;;;;

santosp είπε:
Τους εχει πιασει η λυσα λεω, η λυσα λεω, η λυσα ξαναλεω (ακους Mad?? :p ) να τα κανουν ολα τελεια
Η πιστότητα στην εξομοίωση εννοείς προφανώς.

Ναι,ΟΚ,δε διαφωνώ,το σέβομαι αυτό και το κατανοώ,όπως ξαναείπα άλλωστε.

Απλά η αλήθεια είναι ότι το MAME έχει ομολογουμένως μπερδέψει πολύ κόσμο λόγω των αλλαγών αυτών...

Θυμάμαι κάποτε που φίλος μου επέμενε ότι το ΜΚ2 -αν θυμάμαι καλά το παιχνίδι- έπαιζε καλύτερη σε παλιότερη έκδοση,κι εγώ τότε έλεγα "μα τι μπαρούφες μου λέει τώρα ;!;"

Αλλά φυσικά είχε δίκιο !!

Επίσης αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα για το Double dragon είναι μάλλον ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα "εμμονής" στην πιστότητα εξομοίωσης... :)
 
@ Μανος

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, το Double Dragon, σε ποιο τομεα υποφερει αυτην την εποχη? Περιμενω να ακουσω οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ταχυτητα. Δεν χρειαζεται βεβαιως-βεβαιως :D να ξαναπουμε οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι υποφερει απο αυτο εκ κατασκευης. Εξαλλου ενα επεξεργαστη της Hitachi hd...και κατι που τους ελειπε, τον ειχαν εξομοιωσει τελικα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aπ' ότι διάβασα κι εγώ εδώ νωρίτερα......στην ταχύτητα ! :D :D
 
Kαλά, έχει δίκιο ο Leon τελικά που τους κράζει. Τώρα έπαιζα ΜΑΜΕ την τελευταία έκδοση, και το πόσα παιχνίδια δέν παίζουν δέν περιγράφεται...Golden Axe, Street Fighter 2, Tehkan World Cup, Double dragon (αργό), cabal, κόλαση γίνεται...Τί να πώ ! Έκανα και τη βλακεία να τα κάνω update....Kαλά να πάθω...Άμα θέλω να ξαναγυρίσω θα πρέπει να βρώ τα παλιά roms πάλι...Γιαούρτια !!!
 
Εμ,για ποια έκδοση μιλάς Other_Reality ;
 
Σου ειναι γνωστο φανταζομαι το προβλημα που εχει εκ κατασκευης, δηλαδη οταν βγαινουν πολλοι χαρακτηρες στην οθονη το παιχνιδι καθυστερει. Οπως σε μια ταινια με αργη κινηση, αλλα σε πολυ μικρο βαθμο.

Στην μεταφορα του τωρα στο ΜΑΜΕ, λογω ελλειψης γνωσης του HD..κατι, το παιχνιδι ηταν υπερβολικα αργο. Μετα απο καποια εκδοση καταφεραν και εξομοιωσαν το εν λογω επεξεργαστη, και το παιχνιδι πηρε κατα πολυ τα επανω του. Μπορει να πει κανεις οτι αγγιξε το τελειο. Αυτο ομως ισχυει για εμας, και οχι για τους προγραμματιστες, που ποιος ξερει τι εχουν πειραξει παλι(στο βωμο της τελειας εξομοιωσης), και το παιχνιδι παρουσιαζει προβλημα.
 
Απ' ότι κατάλαβα εγώ,το παιχνίδι κάποια στιγμή είχε φτάσει να είναι πιο γρήγορο απ' ότι ήταν στο αυθεντικό coin-op μασίνι,μ' αποτέλεσμα να πέσει η ταχύτητά του σε νεότερη έκδοση,για λόγους πιστότητας...
 
@other reality

Γι αυτο και εγω ειπα σε προηγουμενο post, μεινετε σε καποια προηγουμενη εκδοση, που σας εξυπηρετει. Επιπλεον αν θελεις να εισαι μεσα στην <<μοδα>> αφιερωσε ενα αλλο κοματι του υπολογιστη σου, και κανε εκει τα update.

Με σκεφτεσαι τωρα εμενα μετα απο τοσους κοπους που εχω κανει να στησω το arcade μου να δουλευει σωστα, καθε φορα που βγαινει ενα update απο την μια να το εφαρμοζω, και απο την αλλη....<<παρτα ολα>>. Θα ειχα αυτοκτονησει!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τις ασυμβατότητες τις έχω με την 0130, χρησιμοποιώ δέ το MameuiFX. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχαίο (full) romset...Τώρα κάτι πάω να κάνω με το 0128. Eλπίζω να κατέβει...φέτος το romset, και θα το δοκιμάσω με την αντίστοιχη έκδοση ( 0128 ) του ΜΑΜΕui και του MAMEuifx...Τις οποίες και παιδέυτηκα λίγο για να βρώ γιατί ήταν σε απόσυρση ...

Άν καταφέρω και κάνω και το update στην 0129 (λόγω των 4gig extras για αυτή τη version που έχω) , τότε θα το στήσω έτσι και δέν θα το ξανα ακουμπήσω...(Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα...)

Και εννοείται άμα είχα κι'εγώ καμπίνα, σιγά μήν την πείραζα !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα