Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

polaris είπε:
Το χιλιαρικο (με τον ΔΙΑ) ηταν ΠΟΛΛΑ λεφτα . Μου αρεσει το χρωμα του η σχεδιαση....και φυσικα μου φερνει παρα πολλες αναμνησεις !!!
Mα το Δια!
 
Α στο καλό. Είδα το χιλιάρικο και συγκινήθηκα!
icon10.gif


Όσο αφορά το avatar μου, φαντάζομαι έχετε δει την ταινία Electric Dreams του 1984.
 
Το avatar μου είναι αυτό που φαίνεται να είναι :p Το χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά forums και έχει "κολλήσει" κατα κάποιο τρόπο ...
 
Tywien είπε:
Φορος τιμης στον Matthew Smith, την πιο cult προγραμματιστικη περσονα ever. Ενα αμφιλεγομενο ατομο που "καηκε" νωρις, με ζωη ροκ σταρ, με μυστηριωδεις εξαφανισεις, με καταχρησεις, με πλουσιο "cv"...

Φιγουραρει στο πανθεον των top προγραμματιστων ever διπλα πχ στον torvalds η τον Stallman... και φυσικα ο προγραμματιστης του Manic Miner και του Jet Set Willy.

http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Smith_%28games_programmer%29

http://en.wikipedia.org/wiki/Manic_Miner
Όντως cult persona. Σε ενα προσφατο Retro Gamer περιοδικό (δεν θυμάμαι αριθμο τεύχους αλλά είχε το Manic Miner Εξωφυλλο μιας και ηταν το special αφιερωμα) υπάρχει μια εκτενέσταστη συνεντευξη του. Στις φωτο πάντως ο τύπος φαίνεται οτί κάτι δεν έχει πάει καλά με την ζωή του απο αυτά που λέει και βέβαια το γεγονός οτί μένει μαζί με την μητέρα του και οτι ζει απο την συνταξή της..Κριμά!

Όσον αφορά το avatar μου, επέλεξα τον Judge Dredd..."Αγόρι"
 
Πρόκειται για το θρυλικό, τεράαααστιο (χωράει μια πόλη μέσα του),μετασχηματιζόμενο διαστημόπλοιο SDF1 (Super Dimensional Fortress) από την επίσης θρυλική σειρά κιν.σχεδίων των 80's Robotech!

(ή (για τους γνώστες) από την original γιαπονέζικη σειρά SDF Macross "Chōjikū Yōsai Makurosu")
 
εμενα ειναι το αγαπημενο μου game και ιδικα στο 3do! road rash για παντα! ;) :D
 
Το αγαπημένο ρομπότ από το Star Wars σχεδιασμένο να υπηρετεί σαν protocol droid και να μιλά σχεδόν 3,000,000 γλώσσες.
 
amigabill είπε:
Πρόκειται για το θρυλικό, τεράαααστιο (χωράει μια πόλη μέσα του),μετασχηματιζόμενο διαστημόπλοιο SDF1 (Super Dimensional Fortress) από την επίσης θρυλική σειρά κιν.σχεδίων των 80's Robotech!(ή (για τους γνώστες) από την original γιαπονέζικη σειρά SDF Macross "Chōjikū Yōsai Makurosu")
λάτρευα να ζωγραφίζω Robotech.. φοβερή σειρά
 
Αγαπημένο όχημα, από αγαπημένη σειρά ταινιών καταστροφολογικού σεναρίου που με εισήγαγε τότε, έφηβο παιδί ήμανε :) σε αυτήν την κατηγορία.

Παραδόξως αυτή η τριλογία, παρόλο που είχε χαμηλό budget ήταν η ποιό επιτυχημένη σειρά ταινιών από το Big Easy (Αυστραλία).

Φυσικά είναι η σειρά ταινιών Mad Max.

Μου έχει μείνει το όχημα του πρωταγωνιστή, το εν λόγο μαύρο Ford Falcon Interseptor...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μυστικιστικό. Μου αρέσει το κοντράστ. Μου αρέσει η εικόνα. Μακάρι να μπορούσα να το ντύσω και με μεσαιωνική μουσική.
 
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό μετά το Μίκυ Μάους! Τα είχα πετάξει όλα (η μητέρα μου δηλαδή). Το συγκεκριμένο τεύχος είναι το αρχαιότερο απ' όσα βρήκα σε μιαν "ανασκαφή" στο Μοναστηράκι.
 
Ο tux σε διάφορες φάσεις και ενσαρκώσεις

Εδω η Chiyo chan ντυμενη tux απο το Azumanga Daioh και την ταίζει η Osaka
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ρετρό πηθικάκι που βαράει πιατίνια (στη συμπαθητική έκδοση κι όχι στην τρομακτική!) το οποίο το πήρα από το βίντεο του Lil Louis - French Kiss (1989)

Στο 0:16






 
Το καλύτερο video game όλων των εποχών :)
 
Οι Τρεις Χάριτες. Γνωστές σε όλους. Η σειρά που άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα και αποτέλεσε πρότυπο για τις μετέπειτα κωμωδίες.
 
Εμένα απλώς απεικονίζει την A500 που την ονειρευτεί απίστευτες φορές σαν παιδί, όταν είχα ακόμη το ταπεινό μου C64.
 
Η περιβόητη "Νίκη της Σαμοθράκης". Ένα άγαλμα της ελληνιστικής περιόδου, που είναι μυστηριώδες και γεννά ακόμα και σήμερα αινίγματα γύρω από την κατασκευή και τους συμβολισμούς του.

Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να το αλλάξω, αν και μου αρέσει πολύ. Από όταν πρωτογράφτηκα, δεν χρησιμοποίησα άλλο! :p
 
Τι άλλο από τον Μοντεχρήστο του Αρκά..!
 
Πίσω
Μπλουζα