Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

Είναι το πρώτο μου PC που μου πήραν οι δικοί μου λίγο πριν τα χριστούγεννα του 1991. H μάρκα του ήταν MG-Manager, από το computer market. Δεν είχα φωτογραφία, αλλά σε κάτι παλιά user έβαζε διαφημίσεις στις πρώτες σελίδες, και το βρήκα από εκεί...
 
Εμένα το δικό μου άβαταρ μου θυμίζει δεκαετία 80 και τις γυναικάρες που παίζανε στα βίντεοκλιπ τότε (βλέπε Duran Duran κτλ) :cool:
 
Εγω βασικα να πούμε freescale enabled φαση να πουμε,με amiga και motorola φαση να πουμε αλλα επειδη ειναι και πολύ κολοπαιδο ο Κυριάκος να πουμε-Κούλα μ'ακους!-και μας τη βγαινει σε πόλυ atari φαση ο τυπος να πουμε,αυτα!
 
Ας ξαναποστάρω αφού άλλαξα avatar... το συγκεκριμένο που φοράω τώρα το επέλεξα διότι θεωρώ πως, σε σχέση με αυτές τις καταραμένες τις βουβουζέλες, η ατομική βόμβα, η αστρολογία και ο επεξεργαστής 8088 της Intel ήταν χρήσιμες εφευρέσεις για την ανθρωπότητα.
 
Μετά απο τόσους μήνες έβαλα κι εγώ avatar lol. Συστάσεις δε χρειάζονται :p
 
Το, μακράν, πιο αγαπημένο μου metal συγκρότημα.

Hammerfall. Έχω παραγγείλει και έχω λάβει banner που θα κοσμίσει το παλιό μου computer room (μια και αποφάσισα εκεί να παραμείνουν οι servers μου και ένα 360 οπότε δεν το χαλάω) και φυσικά μπλουζίτσες!!!!!!

Το κομματάκι που ακολουθεί εξαιρετικά αφιερωμένο, το χόρεψα μετά συζύγου στο γάμο μας, το παραδοσιακό κομμάτι που χορεύει το ζευγάρι. Είχε κατέβει ο DJ και με ρώταγε περί του συγκροτήματος, ο οποίος έλαβε και ολόκληρη τη δισκογραφία μετά δυο μέρες.....

 
Εμένα είναι ο Link, από το Legend of Zelda, σε ένα βιτρό-kind of, σχέδιο μαζί με την εικόνα της princess του!
 
pooky(1) είπε:
Το κομματάκι που ακολουθεί εξαιρετικά αφιερωμένο, το χόρεψα μετά συζύγου στο γάμο μας, το παραδοσιακό κομμάτι που χορεύει το ζευγάρι.
Επιβεβαιώνω ότι ήταν το καλύτερο και πιό πρωτότυπο μπλουζ που είδα ποτέ σε γάμο ! :D
 
[οφ τόπικ] Το τραγούδι που έβαλε ο Pooky γίνεται ένα υπέροχο amv με Κάντυ και Άλμπερτ!!! :D [/οφ τοπικ]

(Όχι που δε θα το ανέφερα... ) :p
 
Juanita είπε:
[οφ τόπικ] Το τραγούδι που έβαλε ο Pooky γίνεται ένα υπέροχο amv με Κάντυ και Άλμπερτ!!! :D [/οφ τοπικ]
(Όχι που δε θα το ανέφερα... ) :p
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!

@Exetlaios: Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι το πόσο εσύ, ο Manos και ο Telonios ΗΠΙΑΤΕ εκείνο το βράδυ και χαίρομαι που περάσατε καλά!!!!!

Θυμάμαι πάνω από 30 μπύρες μέτρησα στο τραπέζι σας. Ειδικά ο Μάνος έκανε οκτάρια..!!!!!!!!!!!!!! :D :D
 
Nowadays, even if sometimes I change it, I'm using a photo of myself as avatar... (in this last I look like an egg haha...)

Ciao !!!!
 
Το δικό μου από το θρυλικό παιχνίδι Bruce Lee, έκδοση Spectrum.

Εύκολο κι ευχάριστο, τότε το έπαιζα για να χαλαρώσω. Έκανα ένα διάλειμμα 15 ετών, ανακάλυψα τα emulators και άρχισα να το ξαναπαίζω (όχι τόσο τακτικά πλέον...).

Πάντως, η έκδοση για τον Spectrum ήταν η καλύτερη από όλα τα άλλα, η αλήθεια να λέγεται...
 
Από την αγαπηπένη μου ταινία The Lost Highway. Ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας, Fred Madison, σιγά σιγά έχανε τα λογικά του... :)
 
το πρώτο μου 16μπιτο εν έτη 1988.
 
And finally, I have found the avatar of Arrow Classic Rock...
 
Μεχρι να βγει το Portal 2 (και μεχρι να το βαρεθω), μάλλον θα βλεπετε αυτήν την εικόνα καθε φορά που ποσταρω. For science.
 
Το τελευταίο, είναι το απόφθεγμα που έχω αποκομίσει από τη ζωή. Δεν είμαι ούτε κοινωνιολόγος, ούτε καταναλωτής, ούτε "πολίτης" , ούτε τίποτε, είμαι Gamer επί 26 συναπτά έτη με απίστευτο φανατισμό και τρελό κάψιμο, σε σημείο που να έχω αποκυρήξει την εργασία για το gaming.

Έτσι θα παραμείνω και γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τους πάντες που έρχονται να με "συνετίσουν" και να μου δείξουν το "σωστό δρόμο", πόσο λάθος είμαι και πόσο σωστοί είναι αυτοί. Συνήθως πρόκειται για άτομα που προσκυνάνε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα, ταΐζουν σανό τα άλογα (παίζουν ιππόδρομο), έχουν βάλει τη ζωή τους υποθήκη στο διάολο για να αποκτήσουν ακριβό "κάρο" και να δείξουν την "επιτυχία" τους στο γείτονα και ου το καθεξής.

I just do not care.
 
Πίσω
Μπλουζα