Το είδα και το αγνόησα επιδεικτικά. Καραfail!!!!Ναι αγαπητή bajar είδες όμως τι λέει το ζώδιό σου στον προηγούμενο πίνακα;
Καλά όλος ο πίνακας είναι ένα fail που λέει και ο γιος μου εκτός των ζωδίων του Σκορπιού και του Υδροχόου που ταιριάζουν σε μία υγιή σχέση. Αλλά αυτό του Παρθένου είναι εκτός συναγωνισμού. Δείξτε του ότι η σχέση σας είναι έξυπνη και πρακτική επιλογή; Πως να το καταδείξεις δηλαδή ότι είναι πρακτικό να έχετε ερωτική σχέση; "Αγάπη μου γύρνα κοντά μου και γω θα σου σιδερώνω τα πουκάμισα, θα πλένω μέσα έξω το αμάξι και θα χεις ζεστό φαγάκι"; No no no.
Υπάρχει κάποιος που θα κάνει σχέση γιατί ειναι πρακτική και έξυπνη επιλογή;Ναι αγαπητή bajar είδες όμως τι λέει το ζώδιό σου στον προηγούμενο πίνακα;
Καλά όλος ο πίνακας είναι ένα fail που λέει και ο γιος μου εκτός των ζωδίων του Σκορπιού και του Υδροχόου που ταιριάζουν σε μία υγιή σχέση. Αλλά αυτό του Παρθένου είναι εκτός συναγωνισμού. Δείξτε του ότι η σχέση σας είναι έξυπνη και πρακτική επιλογή; Πως να το καταδείξεις δηλαδή ότι είναι πρακτικό να έχετε ερωτική σχέση; "Αγάπη μου γύρνα κοντά μου και γω θα σου σιδερώνω τα πουκάμισα, θα πλένω μέσα έξω το αμάξι και θα χεις ζεστό φαγάκι"; No no no.
Δεν εβαλα τον Σκορπιό εξ επίτηδες γιατί δεν λέει κάτι κομψο οκ και αυτοί δηλ.
Προβολή συνημμένου 239529
Προτιμούμε γάλακτος και όχι κριάρι. Είναι θέμα umami κατά την έκφραση του συρμού.Αν ήμουνα αρνί θα απόφευγα να μιλάω για το "υπόλοιπο της ζωής μου". Είναι γρουσουζιά. Πάσχα έρχεται.
Ασημωσε να σε πω την μοίρα σου , να σε πω το ριζικό σου, μεγάλη πόρτα θα διαβεις και θα φύγεις από το "κατεργο" . Στο Γέιλ τελικά θα μπεις ως επίτιμος καθηγητής γράψε λάθος ελέφαντας τελικά όπως λέει και το άρθρο δεν το έχω το μαντικό χαρισμα!"Κι εγώ μ' αγαπώ"
Δείχνει συμφωνία γούστων, πράγμα απαραίτητο για μια αρμονική συμβίωση