Ειμαι Σκορπιος και γεννημενος σαββατο. Μικρος δεν εδινα καμια σημασια, μετα κατα τα τελη του '80 αρχισα να σχολουμαι λιγο και πιο πολυ απο το 2000 και μετα. Απο αρχες του '90 και μετα σε οποια ελεγα τι ζωδιο ειμαι οι πιο πολλες αντιδρουσαν, απο το 2000 και μετα τις προκαλω επιτηδες γιατι οι πιο πολλες λενε ''α, πα πα μακρια" ενω μερικες πετανε καμια σποντα, αλλο που δεν θελω κι εγω και αρχιζω ''μην ακουτε φημες,αυτα τα λενε οι ανταγωνιστες μας-προσοχη κυκλοφορουν και απομιμησεις,να προτιματε τους γνησιους-τι; δεν εχετε δοκιμασει; χανετε-μην πιστευετε αυτα που σας λενε,καντε μια δοκιμη μονη σας" και τετοια.
Υπαρχουν μερικες χωρισμενες που με προκαλουν παραπανω απο το κανονικο, εκει τους τα χωνω κι εγω για το δικο τους και τους το κλεινω ''εμ, τι περιμενατε να ειμαστε τιποτα κοπανοι σηκω-κατσε;" ενω αμα χοντρυνει το παιχνιδι ''καλα κανουμε και σε οποια αρεσει,εαν δεν αρεσουμε σε εσας εχει αλλες που μας αναζητουν κιολας".
Φυσικα και δεν παρακολουθω πρωϊναδικα-μεσημεριαναδικα με εκπομπες ζωδιων,τυχεροι αριθμοι και τα συναφη αλλα οπως θυμαμαι τον εαυτο μου απο το Δημοτικο ως σημερα καποια χαρακτηριστικα του Σκορπιου τα εχω οχι μονον ιδια αλλα και προσαυξημενα κιολας.