Ουφ επί τέλους αποφάσισα και γκούγκλισα τι θα πει ωροσκόπος και έβαλα τα στοιχεία μου (για το πόσα λεπτά μετά την ώρα γεννήθηκα είχα κάποια αμφιβολία) και με έβγαλε να είμαι Νεροκουβαλητής.
Τα χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου Υδροχόου
Ο ωροσκόπος Υδροχόος φανερώνει ότι είσαι ένας φιλάνθρωπος άνθρωπος ,
[Λάθος] συμπονετικός
[Λάθος] με κοινωνικές ευαισθησίες
[Σωστό, αν δεν μου κοστίζουν τίποτε]. Σου αρέσει η έρευνα
[Σωστό], έχεις κοφτερό μυαλό [
Σεμνύνομαι να απαντήσω ]και θέλεις να εξελίσσεσαι και να μαθαίνεις νέα πράγματα
[Σωστό]. Έχεις πρωτότυπες
[Λάθος] και πρωτοποριακές ιδέες
[Λάθος] και είσαι εφευρετικός
[Λάθος] . Είσαι πνεύμα αντιλογίας
[Σωστό (*)] και αμφισβήτησης
[Σωστό, αλλά τι φταίω εγώ που οι άλλοι κάνουν λάθη?], και επαναστάτης
[Σωστό] πολλές φορές χωρίς λόγο και αιτία
[Λάθος, έχω και παραέχω λόγο και αιτία, αφού όλα μου φταίνε]. Βρίσκεσαι σε ετοιμότητα να προσφέρεις την βοήθεια σου και την υποστήριξη σου σε όποιον την έχει ανάγκη
[Σωστό]. Στις ερωτικές σου σχέσεις επιδιώκεις να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, θέλεις να νιώθεις ελευθερία, όμως όταν αγαπάς πραγματικά είσαι πολύ αφοσιωμένος [
Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα]. Στον οικονομικό τομέα είσαι από τους ανθρώπους που αρκείσαι με τα λίγα[
Λάθος, αρκούμαι με τα λίγα διότι έχω λίγα, αν είχα πολλά δεν θα μου αρκούσαν λίγα], δεν επικεντρώνεσαι στα υλικά αγαθά
[Σωστό] ούτε στην απόκτηση χρημάτων [
Σωστό], ξοδεύεις όμως τα χρήματα σου απλόχερα για να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα [
Σωστό]. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου είναι η αδιακρισία
[Λάθος], εκκεντρικότητα σου [
αυτό το βρίσκω θετικό όχι αρνητικό] και η αντιδραστικότητα σου
[Σωστό αλλά επίσης θετικό]. Αν και είσαι άνθρωπος που θέλει τις αλλαγές
[Τις θέλω αν χρειάζονται, δεν με ενδιαφέρει η αλλαγή για χατήρι της αλλαγής] και τις μεταρρυθμίσεις, δύσκολα μπορεί να δεχτείς ότι έχεις άδικο!
[Λάθος, αν ποτέ είχα άδικο θα το παραδεχόμουνα ευκολότατα - είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ - αλλά δεν μου έχει συμβεί ποτέ].
Εδώ αστρολόγοι και ψυχίατροι σηκώνουν ψηλά τα χέρια κι αλλάζουν επάγγελμα.
(*) Φαύλος κύκλος
1. Ως πνεύμα αντιλογίας θα πρέπει να διαφωνήσω "όχι δεν είμαι" άρα δεν είμαι πνεύμα αντιλογίας
2. αφού λοιπόν δεν είμαι πνεύμα αντιλογίας θα πρέπει να συμφωνήσω "ναι είμαι" οπότε βλ. 1