Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.797
Εμεις οι Σκορπιοι εχουμε βγαλει κακο ονομα και δεν μας σωζει τιποτα.
Το αυτό! (τι θα γίνει πια με τις ίδιες προτιμήσεις; ) Πάντως με τον Υδροχόο που τον έχω και ωροσκόπο δε βρίσκω ταύτιση. Ή που θα έχω πολλούς σκοπούς και δεν θα μπορώ να αποφασίσω για ποιον να πρωτοαγωνιστώ, οπότε δεν κάνω τίποτα, ή που δεν θα έχω κανένα σκοπό γιατί θα βαριέμαι θανάσιμα οπότε πάλι δεν κάνω τίποτα. Πάντως την Παρθένο την πέτυχε στην περίπτωσή μου. Αχ, φύση!!!Είμαι Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, κι από μισό Τοξότης, Αιγόκερως και Ιχθύες. Τι φταίω εγώ αφού μου αρέσουν πολλά πράγματα?
Αχ, ναι! Μ'αρέσει η φύση (θρόισμα φύλλων και κελάηδημα πουλιών) και μ'αρέσει και το διάβασμα!!! Με πέτυχε 100%
Εμεις οι Σκορπιοι εχουμε βγαλει κακο ονομα και δεν μας σωζει τιποτα.
Οχι μόνο... δεχομαστε ψυχολογικό bulling και κοινωνικό αποκλεισμό.
Κάθε φορά που λεω σε κάποιον οτι είμαι Σκορπιός, μετά απο δικη του ερωτηση, ακους ένα "ωχ", βλεπεις ενα βλεμα περίεργο, λες και εχεις κάνει κάτι στραβό.
Μάλλον μας ζηλευουν, για τα προτερήματα που εχουμε....
Με ρωτάνε μαμά;Όχι δεν είναι μαμαΔηλαδή κάποιος που γεννήθηκε σήμερα είναι "θυμωμένο μαμά"? Πρόσφατα αφιχθείς εν Ελλάδι μετανάστης το έγραψε το λίστα?
Δεν είναι όμως σωστά αυτά που γράφει. Εγώ ας πούμε ΔΕΝ γεννήθηκα 14 Νοεμβρίου, όπως θα μάντευε, βασισμένος σε μια αντικειμενική ανάλυση, κάποιος που με ξέρει.