Ε, ναι, το Final Countdown είναι mustΈλα να ρθει και το 80! Τα θέλω όλα του 80
Είπαμε ότι οι Παρθένοι είμαστε περίεργοι, στριμμένοι, ψυχαναγκαστικοί αλλά όχι και κανίβαλοι, βρε Αριάδνη, αυτό πάει πολύ!
Ενίσταμαι εξίσου (και λίγο περισσότερο).
Μια χαρά χάλια τα έκανε ο Χάνιμπαλ. Καμία σχέση με Παρθένο! Πιο πολύ θα μας έπαιρνε το καθάρισμα, παρά ο φόνος.O Χανιμπαλ δεν άφηνε αίματα ! Κορίτσια τι να σας κάνω που μου κουμπωσε ο δίδυμος μία χαρά. Εσείς οι παρθένοι σκεφτείτε να ήσασταν ο χαρακτήρας του saw, βέβαια ο χαρακτήρας του Χανιμπαλ ήτανε αγγελουδι μπροστά του. Μην παραπονιεστε. Αλλά θα ψαξω να σας βρω έναν αξιοπρεπή κακό.
Μια από τα ίδια χάλια με το από πάνω. Τι να την κάνω την οργάνωση άμα είναι να χρησιμοποιήσω τσεκούρι; Είπαμε, θέλουμε καθαρό after σκηνικό. Ουφ κουράστηκα να εξηγώ!Για δείτε εδώ με επεξήγηση κιολαςWonder Which Horror Movie Villain Is Your Alter Ego? See What the Zodiac Has to Say
Find out if you're a Pennywise or a Frankenstein based on your zodiac sign.www.google.com
Κάτσε βρε Αριάδνη. Εδώ μιλάμε για χαρακτήρες, δολοφόνους, φόνους και αίματα. Δεν είναι σύζυγοι, κάλτσες, ή αυτοκίνητα σήμερα το παίρνω και σε έξι μήνες μετανιώνω και παίρνω κάτι άλλο....Α κορίτσια είστε δύσκολες! Ο ένας σας μυρίζει ο άλλος σας βρωμαει που να βρεθούν και οι καλύτεροι;
Κάτσε βρε Αριάδνη. Εδώ μιλάμε για χαρακτήρες, δολοφόνους, φόνους και αίματα. Δεν είναι σύζυγοι, κάλτσες, ή αυτοκίνητα σήμερα το παίρνω και σε έξι μήνες μετανιώνω και παίρνω κάτι άλλο....
Α, εγώ τα λέω τσεκουράτα. (Και τσεκούρι δε μου δωσε κανένα από τα αστροτεστ).
Και τωρα που το σκέφτομαι και το καλοσκέφτομαι, ορίστε που κολλάει το τσεκούρι στον παρθένο: στον τσεκουράτο με την... προβοσκίδα. (Πέτα και ένα αρχαίο απ' τα καλά τώρα ελέφαντα)
Α, θα πω εγώ ένα και συμπληρώνει ο Ελέφαντας. Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται. Διότι πώς θα κόψεις το δρυ? Με τσεκούρι. Να το. Έτσι βγαίνει πολύ λογικά.