Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.289
Όχι, είμαι λίγο απ' όλα με εξαίρεση τα γατιά και τις βροχερές νύχτες. Αν ήταν να διαλέξω ένα μόνο θα ήταν του Λέοντα.Ναι και εδώ με πέτυχε πλήρως, εσάς;
Όχι, είμαι λίγο απ' όλα με εξαίρεση τα γατιά και τις βροχερές νύχτες. Αν ήταν να διαλέξω ένα μόνο θα ήταν του Λέοντα.Ναι και εδώ με πέτυχε πλήρως, εσάς;
Αχ, ευχαριστώ! Τα θέλω όλα όμως! (με μια επιφύλαξη γι' αυτό του Καρκίνου γιατί φοβάμαι μην το περάσω για μαξιλάρι του καναπέ...).Bajar for you
Tο λατρεψα του διδυμουΑχ, ευχαριστώ! Τα θέλω όλα όμως! (με μια επιφύλαξη γι' αυτό του Καρκίνου γιατί φοβάμαι μην το περάσω για μαξιλάρι του καναπέ...).
Του Λέοντα όμως τι ομορφιά!
Ειμαι Σκορπιος και δεν γινεται να με πετυχει περισσοτερο.Ναι και εδώ με πέτυχε πλήρως, εσάς;
Εμενα αυτο που με πετυχε ειναι το κουιζ The signs as favorite things. Nα εξηγουμεθα.οπότε το κουιζ μας πέτυχε ολους
Για μενα ειναι το Erotica, αλλα δεν σας λεω αν με πετυχε. Ειναι πολυ ιδιωτικη περιπτωση και δεν θα μιλησω.Ποια Μαντονα είσαι; Δεν συμφωνω ήθελα το εξώφυλλο του like a virgin
Eμενα με χαντακωσεΓια μενα ειναι το Erotica, αλλα δεν σας λεω αν με πετυχε. Ειναι πολυ ιδιωτικη περιπτωση και δεν θα μιλησω.
Αριάδνη μου, ο Tim Burton πέρα από τον Ψαλιδοχέρη, τον Σκαθαροζούμη και τον Εφιάλτη δεν είναι και τόσο ρετρό. Η Νεκρή Νύφη ας πούμε (που είναι και το αγαπημένο μου μαζί με το Big Eyes) είναι του 2005. Το ίδιο και τα υπόλοιπα, ξεκινούν μετά το 2000. Όχι τίποτε άλλο αλλά για να είμαστε και εντός ορίων φόρουμ. Κρίμα όμως, γιατί μου αρέσει πολύ ο Burton.O Τιμ Μπαρτον σου αρέσει;