Συμφωνατε; Και ή διάφορα γάτας και σκυλου
Εδώ είμαι σκυλάκι?

Τελευταία επεξεργασία:
Συμφωνατε; Και ή διάφορα γάτας και σκυλου
Για άλλους Διδύμους δεν ξέρω αλλά ο δικός μας είναι χειρότερος κι από τυφώνα!Bajar ο άνδρας δίδυμος πρέπει να πιο ακαταστατος ακόμα .
Δεν κατάλαβα την πρώτη φωτό. Τι ζώο θα μπορούσαμε να είμαστε; Μέσα έπεσε. Θαυμάζω όλα τα πτηνά του κόσμου (αυτά που πετάνε, όχι τις κότες, ας πούμε) και ζηλεύω την ελευθερία τους και την ευκολία τους να πηγαίνουν όσο μακριά γίνεται. Αλλά δε θα με πείραζε και το προβατάκι των Κριών. Ψυχούλες!Συμφωνατε; Και ή διάφορα γάτας και σκυλου
Α, πολύ ωραία! ΚολυμπρίΣυμφωνατε; Και ή διάφορα γάτας και σκυλου
Aκριβως ως γατομαμα το επιβεβαιωνωΑ, πολύ ωραία! Κολυμπρί
Η διαφορά σκύλου- γάτας είναι απλή:
Ο σκύλος σκέφτεται για το αφεντικό του: Με φροντίζει πολύ, μάλλον είναι ο Θεός.
Η γάτα σκέφτεται για το αφεντικό της: Με φροντίζει πολύ, μάλλον είμαι ο Θεός.
Πω πω τώρα είδα ότι μας έχουν βάλει κολιμπρί. Τι απίθανα πουλιά που είναι! Πανέμορφα, ταχύτατα (70 κτυπήματα των φτερών το δευτερόλεπτο!), έξυπνα, φτερά στο πιο αγαπημένο μου χρώμα τα οποία λαμπυρίζουν κιόλας, και το κορυφαίο: τρέφονται με νέκταρ! Όπως καταλάβατε είμαστε σπάνιο κι εξωτικό είδοςΑ, πολύ ωραία! Κολυμπρί![]()
Χα χα και αυτό καλό!
Πάντως τα δικά μου δικά μου ελαττώματα δεν τα βρήκε.![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει, μέσα έπεσε στα ελαττώματα (εκτός από τα υπόλοιπα που έχω)
Θα ρθω στον κήπο σου τέλος!Ζήλεια: Κολίμπρι με επισκέπτονται συχνά (έχω ειδική ταΐστρα με ζαχαρόνερο). Έχουν πολλή πλάκα, μια σταλιά πράμα αλλά πολύ τσαμπουκαλίδικα, δεν φοβούνται καθόλου.
Ξερω γω; Ποιος ειναι Αιγοκερως εδω μεσα; Παντως εγω ειμαι Αιγοκερως στον ωροσκοπο.Bambi με έκανες και γελασα πρωί πρωί, να μιλήσει παραυτα ποιος έχει τον Άλ Καπονε;![]()
να φυλαγομαστε
Και σε μένα προσοχή παρακαλώ γιατί έχω γενέθλια την ίδια μέρα με τον ακόλαστος Μαρκησιο Ντε Σαντ!Ξερω γω; Ποιος ειναι Αιγοκερως εδω μεσα; Παντως εγω ειμαι Αιγοκερως στον ωροσκοπο.
Οποτε, τον νου σας!![]()
Τι είχε βρε Bambi o Al; μια χαρά τακτοποιούσε τις δουλειές τουΔε βαριεσαι....υπαρχουν και χειροτερα οπως ας πουμε ο Al Capone. Για να μην πω Jim Morrison.![]()