Εγω σαν γνησιος υδροχοος του Γεναρη, πιστευω οτι στο θεμα του νοικοκυριου, μεγαλο ρολο παιζει και πως σε εχουν μαθει οι γονεις σου.
Μαγειρεμα, νταξ δεν ειμαι και Σκαρμουτσος, αλλα 5-10-20-30 φαγητα ξερω να τα κανω πολυ καλα. Και κεικ μαρμπρε. Μαζυ μου παντως δεν πεινασε ποτε καμια.
Πλυσιμο, μην τρελλαθουμε, ποιος πλενει σημερα, ασ ειν' καλα το πλυντηριο, τα χρωματιστα στους 30 τα λευκα στους 90 και τα πλεχτα τυπου Πωλ & Σαρκς στο χερι και ποτε απλωμα στο συρμα.
Σηδερωμα, δεν ασχολουμε με το αθλημα, αν κατι θελει σηδερωμα παει καθαριστηριο, τωρα αθλητικες φορμες, φανελακια, τζην τα φοραω κι ασηδερωτα.
Τωρα σκουπισμα, σφουγκαρισμα, ξεσκονισμα, στο playroom μου δεν αγκιζει κανεις τιποτα, εκτος απο μενα. ΟΚ μπορει την μια μερα ναναι σε μαυρο χαλι, σκονες κουτες, σκουπιδια, την επομενη τακτοποιημενο και πεντακαθαρο.
Στην γενικη σπιτιου, βοηθαω γιατι και ψηλοτερα φτανω, αλλα αν χρειαστει η συνεταιρος π.χ. 5 ωρες, μαζυ τελιωνουμε σε 3.
Παντως δεν χρειαστηκα ποτε, μαμα, θεια, συζυγο η θυγατερα να μου κανουν την λατρα.