Ζωδια και χρυσαφικα
Μπαμπι δείξτε του με τρόπο και το δικό μου ονειρεμένο είναι πολύ του γούστου μουΠανεμορφα ειναι ολα. Και του Σκορπιου θα το ηθελα πολυ γαι δωρο γενεθλιων απο τον αντρα μου.
Και δεν με νοιαζει αν θα ειναι αληθινο. Ετσι κι αλλιως, συνηθως ψευτικα φοραω.
Αν και έχω διδάξει για κάμποσο καιρό (όχι φιλολογικά όμως) σίγουρα δεν έχω ακολουθήσει όσα λέει για τους Παρθένους. Μάλλον προς τον Υδροχόο τείνω.
Πρεσβεύω το "those who can't do, teach" αν και χρειάστηκε να κάνω κάποια μαθήματα σε ενήλικες... που επιβεβαιώνουν το ρητό που ανέφερα
Με πέτυχε στον ωροσκόπο. Δηλαδή θα δω την άνθιση κατά το ήμισυ;Οι σχέσεις αυτών των ζωδίων ανθίζουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2025 - Marie Claire
Κάντε μεγάλα όνειρα, γιατί θα γίνουν πραγματικότητα.www.marieclaire.grΟι σχέσεις αυτών των ζωδίων ανθίζουν μέχρι και τον Ιούνιο του 2025
Α, δεν ξέρω. Πρέπει να δεις όλο τον αστρολογικό χάρτη σου. Με έναν ωροσκόπο μόνο δεν γίνονται προβλέψεις.Με πέτυχε στον ωροσκόπο. Δηλαδή θα δω την άνθιση κατά το ήμισυ;
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είμαστε εντελώς παρεξηγημένοι.Δεν έχει ίχνος συμπόνιας: Αυτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα, αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων
Από τα 12 ζώδια, μόνο τέσσερα έχουν την τάση να μην ενδιαφέρονται για τους γύρω τους και να κρατούν μια ψυχρή στάση απέναντι τους. Διαβάστε παρακάτω για ναwww.enimerotiko.gr
Πάλι μας τα χώνουν
Δεν έχει ίχνος συμπόνιας: Αυτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα, αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων
Από τα 12 ζώδια, μόνο τέσσερα έχουν την τάση να μην ενδιαφέρονται για τους γύρω τους και να κρατούν μια ψυχρή στάση απέναντι τους. Διαβάστε παρακάτω για ναwww.enimerotiko.gr
Πάλι μας τα χώνουν
Παρ' ότι δεν τα πιστεύω αυτά, αφιερώνω το σχετικό κινηματογραφικό άσμα με τη φωνή της Μιμίκας Καζαντζή από την ταινίαΔεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είμαστε εντελώς παρεξηγημένοι.