Αστέρι στα νέα ελληνικα"Σκορπιος: Απλα θα εξαφανιστει."
Παλι καλα που δεν θα εξαφανιστει πολυσυνθετα! Εχουμε ξεχασει τα ελληνικα. Αλλο "απλως" και αλλο "απλα".
Αστέρι στα νέα ελληνικα
Bambi στο δινωΟλοι οι Ελληνες αστερια θα επρεπε να ειμαστε. Δεν μπορουμε ομως να εκτιμησουμε αυτον τον απαραμιλλο θησαυρο που εχουμε στα χερια μας και που λεγεται ελληνικη γλωσσα. Αντιθετως, την κακοποιουμε διαρκως με γραμματικα και συντακτικα λαθη, με ξενες λεξες (αγγλικες ως επι το πλειστον) και με αμερικανισμους. Η γλωσσα μας ειναι μοναδικη στον κοσμο γιατι ειναι θεοπνευστη. Δες εδω, Αριαδνη:
ttps://www.makeleio.gr/αποκαλυψη/το-ελληνικο-αλφαβητο-η-αρχη-των-παντων/
ε, όχι και "γενική" το τριήμερο! Ήμαρτον!Και τριημερο
ε, όχι και "γενική" το τριήμερο! Ήμαρτον!
Γενικά δεν προτιμώ τις εκδρομές στα τριήμερα, γιατί γίνεται χαμός στους δρόμους. Φεύγω όταν όλοι είναι εντός πόλεως
Να 'σαι καλά βρε Τζέλα που το είπες! Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κοιτάξω τι όνομα έχω στο Halloween. Δε με αφορά κάτι που υιοθετείται σιγά σιγά απ' τους Έλληνες μόνο και μόνο επειδή είναι αμερικάνικο (αν και από την Ιρλανδία ξεκίνησε). Λες κι εμείς δεν έχουμε έθιμα κι ευκαιρίες να γιορτάσουμε. Αλλά αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση και οι Αμερικανοί ξέρουν να παίζουν πολύ καλά σ' αυτό το παιγνίδι.Hideous (ή και Frightening) Broomstick!!!!!! Δεν το έχω με το Halloween. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησαν οι Έλληνες να γιορτάζουν αυτό το.... αυτό το.... πράμα, τέλος πάντων.
Να 'σαι καλά βρε Τζέλα που το είπες! Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κοιτάξω τι όνομα έχω στο Halloween. Δε με αφορά κάτι που υιοθετείται σιγά σιγά απ' τους Έλληνες μόνο και μόνο επειδή είναι αμερικάνικο (αν και από την Ιρλανδία ξεκίνησε). Λες κι εμείς δεν έχουμε έθιμα κι ευκαιρίες να γιορτάσουμε. Αλλά αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση και οι Αμερικανοί ξέρουν να παίζουν πολύ καλά σ' αυτό το παιγνίδι.
Λευκός ΓίγανταςΓια πειτε
Για πειτε