Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Πλάκα κάνουμε για να περνάει η ώρα. Άλλωστε τα ζώδια είναι ένα θέμα που σηκώνει την πλάκα. Δεν νομίζω κάποιος να παρεξηγείται :guitar:

"Σκορπιος: Απλα θα εξαφανιστει."

Παλι καλα που δεν θα εξαφανιστει πολυσυνθετα! Εχουμε ξεχασει τα ελληνικα. Αλλο "απλως" και αλλο "απλα".

Αστέρι στα νέα ελληνικα

Ολοι οι Ελληνες αστερια θα επρεπε να ειμαστε. Δεν μπορουμε ομως να εκτιμησουμε αυτον τον απαραμιλλο θησαυρο που εχουμε στα χερια μας και που λεγεται ελληνικη γλωσσα. Αντιθετως, την κακοποιουμε διαρκως με γραμματικα και συντακτικα λαθη, με ξενες λεξες (αγγλικες ως επι το πλειστον) και με αμερικανισμους. Η γλωσσα μας ειναι μοναδικη στον κοσμο γιατι ειναι θεοπνευστη. Δες εδω, Αριαδνη:

ttps://www.makeleio.gr/αποκαλυψη/το-ελληνικο-αλφαβητο-η-αρχη-των-παντων/

Ολοι οι Ελληνες αστερια θα επρεπε να ειμαστε. Δεν μπορουμε ομως να εκτιμησουμε αυτον τον απαραμιλλο θησαυρο που εχουμε στα χερια μας και που λεγεται ελληνικη γλωσσα. Αντιθετως, την κακοποιουμε διαρκως με γραμματικα και συντακτικα λαθη, με ξενες λεξες (αγγλικες ως επι το πλειστον) και με αμερικανισμους. Η γλωσσα μας ειναι μοναδικη στον κοσμο γιατι ειναι θεοπνευστη. Δες εδω, Αριαδνη:

ttps://www.makeleio.gr/αποκαλυψη/το-ελληνικο-αλφαβητο-η-αρχη-των-παντων/
Bambi στο δινω

βουνό δεν πήγα γιατί και οι δυο σύλλογοι που είμαι γραμμένος είχαν εκδρομή στο ίδιο μέρος (δώματα-αγ.ρουμέλη- εκεί που καταλήγει το φαράγγι της Σαμαριάς) εξουθενωτική πολυήμερη εκδρομή όπου κουβαλάς το σακίδιο με sleeping bag, carrymat και σκηνή. νερά και φαγητό. λίγο μαζοχιστικό.

ε, όχι και "γενική" το τριήμερο! Ήμαρτον!
Γενικά δεν προτιμώ τις εκδρομές στα τριήμερα, γιατί γίνεται χαμός στους δρόμους. Φεύγω όταν όλοι είναι εντός πόλεως ;)

ε, όχι και "γενική" το τριήμερο! Ήμαρτον!
Γενικά δεν προτιμώ τις εκδρομές στα τριήμερα, γιατί γίνεται χαμός στους δρόμους. Φεύγω όταν όλοι είναι εντός πόλεως ;)

Συμφωνώ απολύτως με την προλαλήσασα!

Για πειτε

Συνημμένα

• img_3_1730375588413.webp
    img_3_1730375588413.webp
    87,6 KB · Προβολές: 11
creepy broomstick! αφού δεν με είπε cringy broomstick πάλι καλά!

Hideous (ή και Frightening) Broomstick!!!!!! :D :D Δεν το έχω με το Halloween. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησαν οι Έλληνες να γιορτάζουν αυτό το.... αυτό το.... πράμα, τέλος πάντων.

Hideous (ή και Frightening) Broomstick!!!!!! :D :D Δεν το έχω με το Halloween. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησαν οι Έλληνες να γιορτάζουν αυτό το.... αυτό το.... πράμα, τέλος πάντων.
Να 'σαι καλά βρε Τζέλα που το είπες! Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κοιτάξω τι όνομα έχω στο Halloween. Δε με αφορά κάτι που υιοθετείται σιγά σιγά απ' τους Έλληνες μόνο και μόνο επειδή είναι αμερικάνικο (αν και από την Ιρλανδία ξεκίνησε). Λες κι εμείς δεν έχουμε έθιμα κι ευκαιρίες να γιορτάσουμε. Αλλά αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση και οι Αμερικανοί ξέρουν να παίζουν πολύ καλά σ' αυτό το παιγνίδι.

Να 'σαι καλά βρε Τζέλα που το είπες! Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κοιτάξω τι όνομα έχω στο Halloween. Δε με αφορά κάτι που υιοθετείται σιγά σιγά απ' τους Έλληνες μόνο και μόνο επειδή είναι αμερικάνικο (αν και από την Ιρλανδία ξεκίνησε). Λες κι εμείς δεν έχουμε έθιμα κι ευκαιρίες να γιορτάσουμε. Αλλά αυτά έχει η παγκοσμιοποίηση και οι Αμερικανοί ξέρουν να παίζουν πολύ καλά σ' αυτό το παιγνίδι.

Μα ξέρεις, η ανιψιά μου που είναι 7 χρονών... ξέρει για το Halloween και μαζί έμαθε κι η αδελφή μου, η οποία έχει εκπαιδευτεί ξανά με την μικρή. Πέρυσι, είχαν κάνει και πάρτυ κάπου και είχε πάει η μικρή με τη μάνα της. Φέτος, δεν ξέρω. Θα μάθω αν έγινε.

Κελτικο έθιμο που προήρθε από τα ρωμαϊκά έθιμα κατά τρόπων τινα μετά πήγε στους Άγγλους από εκεί στους Αμερικανούς και μετά επανήλθε παλι εδώ.

Πίσω
Μπλουζα