Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.819
Αργοτερα ομως........τότε δεν είχα ξαναθυμηθεί τη Μαντώ.
Αργοτερα ομως........τότε δεν είχα ξαναθυμηθεί τη Μαντώ.
Δεν έχω instagram, ούτε βλέπω netflix. Εδώ και 20 χρόνια όμως έχω utorrentΜπράβο παιδιά, σας βλέπω πολύ προχωρημένους. Εγώ ζω στην εποχή των παγετώνων. Δεν έχω netflix ούτε τίποτε από όλα αυτά. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές σειρές αλλά κακώς ή καλώς, πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο είναι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Δύο σειρές με πολλά επεισόδια και seasons έχω δει μόνο: Star Trek TNG (7 seasons) & House MD (8 seasons). Είμαι τρελή με το TNG και το έχω δει 2 φορές
Κάποιοι έχουν πάαααρα πολύ ελεύθερο χρόνο....Νόμιζα ότι χακαρανε μόνο διάσημους όχι τους απλούς μέσους ανθρώπους σαν και μας.
Ναί όταν η Μαντώ όταν έκανε σχετικές δηλώσεις γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει σε γνωστή εκπομπή επειδή δεν την πλήρωναν, σεβόμενη σχετική απόφαση του σωματείου τραγουδιστών την οποία είχε συνυπογράψει (ομοίως αρνήθηκαν να συμμετάσχουν και οι Δάκης, Μπίγαλης και Πωλίνα).Αργοτερα ομως....
Δε νομίζω, απλά υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα... Για το λόγο αυτό απαιτούνται συνδυασμοί αριθμών, πεζών - κεφαλαίων και ειδικών συμβόλων. Έτσι όσο αυξάνεται το μήκος του κωδικού τόσο αυξάνεται το πλήθος των δυνατών συνδυασμών .Κάποιοι έχουν πάαααρα πολύ ελεύθερο χρόνο....
Και δεν τους βρίσκεις ποτέ δυστυχώςhttps://www.google.com/amp/s/www.brit.co/amp/90s-tv-series-zodiac-2639464431Κάποιοι έχουν πάαααρα πολύ ελεύθερο χρόνο....
Ούτε εγώ σκαμπάζω κάτι από αυτό που μου προτείνει.Και δεν τους βρίσκεις ποτέ δυστυχώςhttps://www.google.com/amp/s/www.brit.co/amp/90s-tv-series-zodiac-2639464431
Sister sister, δεν το ξερωThe ’90s TV Series You Need to Watch, According to Your Zodiac Sign
Turning the cosmic channel back to the ’90s.www.google.com
Δείξε αδιαφορία και αυτά τα ζώδια θα τρέξουν από πίσω σου!
Ποια ζώδια κολλάνε πολύ αν αδιαφορήσεις, τα «φτύσεις» και τα κάνεις να σε θεωρήσουν μη διαθέσιμη και δεδομένη;debater.gr
Δείξε αδιαφορία και αυτά τα ζώδια θα τρέξουν από πίσω σου!
Αν και εγώ ξέρω με ποιο δεν πρέπει ποτέ να κάνω σχέση: Λέοντα! Ό,τι χειρότερο!!!Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σχέση
Ζώδια: Η αλήθεια είναι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να γίνουν πολύ κουραστικές και δυστυχώς πολλές φορές και τοξικές!debater.gr
Eλα ντε σιγά δηλ.την μεγάλη φιλοσοφία, ναι ότι θεωρείς δεδομένο το προσπερναςΚαλά τώρα, εντάξει! Η αδιαφορία παιδάκια μου, παίζει σε όοοοολα τα ζώδια! Είναι χρυσός κανόνας του παιχνιδιού! Απλά θέλει κι αυτό τη στρατηγική του.
Κοινώς αν δεν ( ; ) το πούμε θα σκάσουμε... αλλά και πάλι εξαρτάται από την περίπτωση οπότε όλα είναι σχετικά.
Aυτο μπαμπι δεν το ήξερα εμ για αυτό είμαστε τόσο μπερδεμενοιΔεν τα λεει κι ασχημα. Αλλα κανει ενα λαθος: Το τριτο ζωδιο του κυκλου δεν λεγεται Διδυμος. Λεγεται Διδυμοι.
Και αυτο ειναι κατι που το συναντω πολυ συχνα. Ακουω να λενε "Τι ζωδιο εισαι;" "Διδυμος". Λαθος!
Ο αστερισμος αναφερεται και στους δυο διδυμους. Οχι μονο στον εναν. Αρα σε μια τετοια ερωτηση απαντουμε με το ζωδιο στον πληθυντικο.