Καθήστε να τα πάρω ένα-ένα! Κάποια βλέπω έχει πετύχει, κάποια είναι εντελώς αντίθετα.
- Η Τοξοτίνα είναι ψηλή γυναίκα, με ιδιαίτερα μακριά πόδια! Το μυαλό του και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος! Είμαι 1,65 και χοντρούλα. Ακόμα κι όταν ήμουν αδύνατη δεν είχα μακριά πόδια.
- Είναι αδύνατη! Σε κάποιες φάσεις της ζωής της τείνει να παίρνει βάρος γιατί είναι απρόσεκτη με τη διατροφή της. Εδώ είμαστε μέσα. Είναι η φυσική συνέχεια του πρώτου.
- Τα μαλλιά της τα διατηρεί τις περισσότερες φορές κοντά ή τα έχει μονίμως πιασμένα! Πιασμένα ναι, ειδικά το καλοκαίρι, όμως δε μου αρέσουν τα κοντά μαλλιά. Το έχω επιχειρήσει στο παρελθόν δυο-τρεις φορές, αλλά μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά. Δεν μπορώ να μακρύνω πολύ τα δικά μου, γιατί είναι σγουρά και δεν μπορώ να τα περιποιηθώ, οπότε τα αφήνω μέχρι στους ώμους.
- Έχει μακρύ τετράγωνο πρόσωπο με πολύ παιδικά χαρακτηριστικά! Μακρύ πρόσωπο έχω (σαν άλογο) αλλά δεν είναι τετράγωνο. Τα παιδικά χαρακτηριστικά δεν τα καταλαβαίνω, απλά πάντα όλοι μου έλεγαν ότι δείχνω μικρότερη από την ηλικία μου.
- Έχει σπιρτόζικα, γατίσια μάτια σε καστανό σκούρο ή μαύρο χρώμα! Firty-fifty! Δηλαδή, δεν ξέρω αν είναι σπιρτόζικα ή γατίσια (μαύρα γατίσια????), αλλά είναι πολύ σκούρα καστανά.
- Το χαμόγελό της είναι πλατύ, αν και τα χείλια της είναι λεπτά! Firty-fifty!!!. Στο χαμόγελο είμαι μέσα, στα λεπτά χείλια όχι.
- Ντύνεται απλά και άνετα, το στυλ της είναι αθλητικό! Εδώ πραγματικά, δεν έχω καμία σχέση. Άνετο στυλ ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά αθλητικό? Μαμά μου! Δεν μου αρέσει το αθλητικό στυλ καθόλου και δεν ντύνομαι ποτέ έτσι. Μόνο όταν πήγαινα γυμναστήριο αλλά έπαιρνα τα αθλητικά μαζί μου και άλλαζα εκεί. Δεν είναι ντιπ του γούστου νου.