Χθες γιόρταζα 8 Ιανουαρίου
Χρόνια πολλά Δομνίκη! Πολλά και καλά!
Χθες γιόρταζα 8 Ιανουαρίου
Παράνομος δεσμόςΌχι τζάμπα!!!! Το έχει πει ο ΛΕΠΑ με μεγάλη επιτυχία!
Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας, εμείς τον δέσαμε μ' αγάπη και αισθήματα
κι αν μας δικάσει η κοινωνία και τους δυο μας, θα τους φωνάξω της καρδιάς είμαστε θύματα.
Αυτό αναρωτιέται ο αντρας μουΑπορία: Τι γίνεται με τους/τις παντρεμένους Παρθένους αν ερωτευτούν εξωγαμιαίως?
Κι αν μας δικάσει η κοινωνία και τους δυο μας θα φωνάξω των ζωδίων είμαστε θύματα.κι αν μας δικάσει η κοινωνία και τους δυο μας, θα τους φωνάξω της καρδιάς είμαστε θύματα.
Παιδιά εγώ φέτος θα παίζω τζόκερ συχνά. Είχα την μάνα μου στο νοσοκομείο του Αγρινίου προ Χριστουγεννων με 585 ζάχαρο νοσηλευόταν.
Πήγα σε νοσοκομείο Πατρών με πόσα κρούσματα θετικα από κορονοιο να την δει γιατρός, σε μικροβιολογικά να πάρω εξετάσεις και έφερα πίσω απλή γρίπη , αν δεν είναι τύχη αυτό τι είναι; Μόνο 37,8 πυρετό ανέβασα και πονόλαιμος.
Περαστικά .Φτου, φτου, φτου...
Περαστικά! Παίξε και ένα ΛΟΤΤΟ!Παιδιά εγώ φέτος θα παίζω τζόκερ συχνά. Είχα την μάνα μου στο νοσοκομείο του Αγρινίου προ Χριστουγεννων με 585 ζάχαρο νοσηλευόταν.
Πήγα σε νοσοκομείο Πατρών με πόσα κρούσματα θετικα από κορονοιο να την δει γιατρός, σε μικροβιολογικά να πάρω εξετάσεις και έφερα πίσω απλή γρίπη , αν δεν είναι τύχη αυτό τι είναι; Μόνο 37,8 πυρετό ανέβασα και πονόλαιμος.
Να σου θυμισω μονο πως εμενα μου προτεινε Τερη Χρυσο....Αλλά απ'ότι βλέπω σε όλα τα ζώδια, έχει πολύ ωραία τραγούδια.
Και του Παρθένου και του Υδροχόου τα έχω κάνει! Του δεύτερου δε κατ' εξακολούθηση, θέλοντας και μή....
Να σου θυμισω μονο πως εμενα μου προτεινε Τερη Χρυσο....